Модни консултации (Август, 2021) - 58

• 48 265
  • 772
  •   1
Отговори
# 480

Silver touch, и сега може да се пазарува от Англия, аз не съм спирала.

# 481
Палтото с лилава, не розова чанта.
Зелено + лила = много ефектна комбинация

# 482
Silver touch,
Не бих носила палтото с тази розовееща чанта и въобще с друга през рамо. Харесвам този модел на Тed Baker, но имам забележки към качеството и “срока на годност” на плата.
Моят съвет е да го комбинираш с чанта от типа на втората показана, но в друг нюанс на зеленото. Или в бордо.

Femmelline,
Не, не са ок нито отпред на чатала, нито отзад. Нито като кройка, нито като цвят… Не си ги причинявай на хубавата фигура.

# 483
За пореден път осъзнавам, че не мога да преценя дрехи правилно. Ще откажа пратката, поръчах ги от answear. На тяхната марка са. Май са и твръде тъмни. Благодаря за помощта.

# 484
Нищо им няма на дънките. Не виждам нищо нередно. Помислих, че са на Бенетон понеже имат такава свиква отзад.

# 485
Хм. Везната се изравни. Прокрадва се съмнение да ги купя. Харесах ги заради това, че са еластични и с висока талия и дълъг крачол.
Имам едни био памук на Есприт... но няма разтегливост и като калъп са. В корема е като въже и пресова и не се огъва по тялото и така и ну ги нося. А по крачолите са супер, но в талията...

# 486
Дънките са хубави, аз не харесвам с големи джобове. А и къде ти голямото дупе, че да го мислиш?
Розова чанта не, и на мен ми е в повече, пък и лак - абсурд. С горчица или лилаво май е най-добре, ако се иска цвят.

# 487
  • София
Търся чанта, с която да освежа това изумрудено палто и в Пинтерест много ми допадна сета с нежно розово. Чантите, които ми допадат онлайн, обаче, все са с лак ефект и ... има нещо, което ме спира. Какво бихте казали вие?
Не ми се иска да поръчвам и връщам няколко пъти (не че не ми се случва, разбира се 😇) и ми се иска да си изчистя предварително концепцията.
Скрит текст:

Разкошен цвят, който е достатъчен сам по себе си, но ако искаш подходяща за сезона комбинация, това розово е пролетно-лятно и не ми се връзва с палто.
Аз харесвам този цвят с малиново червено (бургунди или марсала също), особено велур, ще стои много добре. Със студено сиво или тъмно-синьо също, матови кожи.

# 488
Нямам против комбинацията розово (във всичките му варианти от пудра до циклама), както и разбирам, че е желан цвят и привлича в случая.
Проблемът на първата показана чанта е не само цветът, но и фасонът + орнаментите. Самата чанта тоест.
С показанато палто може да се съчетае розова чанта, но е хубаво тя да е във възможно най-изчистен вид.
Аз бих се спряла на плик или такава, която мога да нося като клъч, а не да се закачи на рамо.

Нещо подобно…

Всеки друг тип чанта бих носила само в случай, че палтото е наметнато отгоре и аксесоарите са “под него”. И пак - за розовееща чанта, бих избрала по-скоро розовеещо палто.

Но тъй като идеята не е еднократна поява за събитие, то със зеленото палто, бих добавила нещо с минимум катарами, дискретно закопчаване, отстраняващи се дръжки и възможност да се носи като клъч и задължително в ръце, за да не се разваля силуета на палтото, когато е загърнато с колана.

# 489
Обожавам млечнорозови чанти. На Фурла има прекрасни модели и цветове. Бих носила палтото точно с такава.

# 490
  • на последния етаж
На Фурла има прекрасни модели и цветове. Бих носила палтото точно с такава.
Например кои?

# 491
За мен розовата чанта е по- летен модел и това би ме спряло да я сложа с показаното палто.

# 492
На Фурла има прекрасни модели и цветове. Бих носила палтото точно с такава.
Например кои?
Каквито пуснат в актуалната колекция и каквито са останали в старите по сайтове. Почти всички линии пускат млечно розов цвят вк. Piper, Metropolis.

# 493
  • sofia
На мен ми харесва комбото на това палто
с нежно розова чанта. Просто да не е тази конкретно, а нещо по-изчистено.

# 494
Обожавам млечнорозови чанти. На Фурла има прекрасни модели и цветове. Бих носила палтото точно с такава.

Вече като чуя Фурла и МК ми иде да крещя Simple Smile.

Общи условия

Активация на акаунт