Има ли смисъл?

• 11 526
  • 300
  •   1
Отговори
# 135
Как не ви омръзна да повтаряте, че еди кой си не бил "виновен" за собствените си действия. Наистина ли вярвате в безотговорността за самия себе си? Няма такова нещо на света. На всеки му идва времето да плаща. Един за глупостта, друг за наглостта, трети за нещо друго.
Най-жалкото в тези истории е, че човек е склонен да мине върху някой друг, защото вярва, че само другия ще го боли, пък всъщност на себе си постила.

# 136
Ами видяхме се. Не правихме секс. Попита ме ако си тръгне от жена си и дойде с куфарите си на моята врата, дали ще го приема.

# 137
Форумните правила ме спират да кажа на доста от гребящите потребителки в темата какви са всъщност. Ама те да си го знаят де, пък както искат да си извъртат и да се оправдават. А лафът, че като няма да е тя ще е друга. Ми то евтина стока много на пазара, тъй че да, няма значение дали ще вземеш от сиренето от 5, или от 5.50 лева.

# 138
За мен авторката вина няма, че онзи се вълнува повече къде да си го навре от състоянието на жената, която ражда детето му. И му е първо дете май. Сори, ама човек не става такъв катил за един или два дни.
Ако авторката има вина, то е към самата себе си -забъркала се е с катил.

# 139
  • ☀️София / London🌂
Ами видяхме се. Не правихме секс. Попита ме ако си тръгне от жена си и дойде с куфарите си на моята врата, дали ще го приема.
Да да да Joy JoyJoy

# 140
И? Ти какво му каза?

# 141
Мен лично отдавна не ме интересува някоя от мамата какво мисли за мен, нито някоя от реала.
Не са ми определящи хич Satisfied
Да не се пънат тоест...

# 142
  • Somewhere...over the rainbow - where troubles melt like lemon drops
Ехааа, каква хубава развръзка!
Вкарвайте куфарите, ще направите страхотна услуга на жената.

# 143
Мога да дам и изпитано ефективен съвет: направи на двама ви селфита по баровете, може дори от заведения, където редовно е ходил с жена си, преди да роди. Усмихнати, безгрижни, прегърнати селфита, на които си в пълния си блясък- само нови дрехи, грим, изрядна прическа. Качи ги публични навсякъде и задължително тагни заведението/плажа/хотела. Има шанс рошавата му жена, с недоспали сенки и халат, да ги мерне в Инста, докато се цеди с помпата за кърма.

# 144
Мен лично отдавна не ме интересува някоя от мамата какво мисли за мен, нито някоя от реала.
Не са ми определящи хич Satisfied
Да не се пънат тоест...
Ама разбира се, че не бива да ти пука, безскрупулните хора не се мъчат с подобни чувства.

# 145
И? Ти какво му каза?
Че не искам моето щастие да е за сметка на чуждо нещастие. На което той отговори “А аз нямам ли право да съм щастлив?”.
Казах му, че не искам да съм отговорна за това едно дете да расте без баща. Каза ми, че той ще си тръгне от там независимо дали аз ще продължа с него, или няма, защото е разбрал, че не обича тази жена.

# 146
Да не го е изгонила от семейното жилище?
ПП: Добра шега си направи с мамите днес.

# 147
  • ☀️София / London🌂
И? Ти какво му каза?
Че не искам моето щастие да е за сметка на чуждо нещастие. На което той отговори “А аз нямам ли право да съм щастлив?”.
Казах му, че не искам да съм отговорна за това едно дете да расте без баща. Каза ми, че той ще си тръгне от там независимо дали аз ще продължа с него, или няма, защото е разбрал, че не обича тази жена.
Ох , горкия , съчувстваме му много. Тази нежна изстрадала душа оставена без любов !
Дай му шанс . Отвори дома и сърцето си , той заслужава ....

# 148
И? Ти какво му каза?

Ако наистина мислиш това, нямаше да има нужда от подобен разговор. Решила си нещо, правиш го.
Не го мислиш сериозно, за това говориш с него.
Детска работа цялата работа Satisfied

# 149
Хахахаха,
Викаш вчера станал баща, днес ще ги зарязва заради теб ?
Само 3 пъти и тоя стегна куфарите ?
Ами, какво да кажа, така е когато срещнеш истинската любов !
Браво 😚

Общи условия

Активация на акаунт