Има ли смисъл?

• 11 545
  • 300
  •   1
Отговори
# 120
Да. Така смятам.
За да се стигне до там, значи и аз имам вина. И съответно ще направя най-доброто за мен. Отговарям ти, понеже ме попита.
Но темата не е за мен и теб.

# 121
Авторке, ще ти разкажа истинска история , в която Неженената с подпис ражда под антибиотици, а някъде, в някакъв бар таткото и Късметлийката се напиват и преспиват... И така няколко пъти, докато Неженената научи, а Късметлийката го получи. Сега живее с нея, дете имат, той е еднакво "добър" съпруг и баща, както и в първия опит , все така не ходи на работа, не гледа деца, сам по купони и почивки... Внимавай какво си пожелаваш.
..... Че постъпката ти е отвратителна и против всичко съкровено и женско си знаеш и без да го споменаваме, нали?

# 122
teta75, да разбирам, че не би ти пукало и би разсъждавала така, ако докато ти раждаш мъжът ти и някоя засукана колежка гребат с пълни шепи в синхрон?
То трябва или много зле да си си избрала мъж, или да нямаш нищо против мъжът ти да си има нещо странично за секс, за да ти се случи това, което се е случило на жената от историята.

# 123
  • Somewhere...over the rainbow - where troubles melt like lemon drops
Жените от историите понякога не знаят, че са в тия истории.
Даже доста често.

# 124
  • Шотландия
Той ме потърси и днес, и иска да се видим. Искам да го видя, не очаквах да ме потърси веднага, не знам дали иска да говорим или.. просто секс.

Каква разлика виждаш между едното и другото? Не ми казвай, че се надяваш да ти каже, че ще остави жената, родила неговото бебе, защото те е заобичал силно? И че после няма да постъпи по същия начин и с тебе? Това би ли те устройвало?

# 125
  • София
Даже доста често.
Това е ако е инцидентно. Иначе избират да не знаят Wink

# 126
Даже доста често.
Много удобно! Някаква спала, когато си избрала мъж, а после любовницата била крива, че не пазила брака на заспалата.

# 127
Не бе, не е крива Grinning
Просто е тъпа и нагла сама по себе си Grinning

Анторке, изводът е - греби душо, греби,
докато не дойде моментът, в който ще си от страната на виновните и животът ще те нагребе отзад в най-подходящия момент.
Само бъди достатъчно достойна да не миздиш по форумите тогава.

# 128
Любовницата не е виновна, но какво очаква?
Да и кажем да спре, да я насърчим, да и кажем как да го привлече за себе си?

# 129
И аз се чудя какъв смисъл търси. Ако иска Менделсон, малко вероятно да се получи, ако и е за чук в обедната почивка, има шанс господинът да се задържи.

# 130
Това с “ако не е тя, друга ще е”, е много удобно също. Добро успокоение, все пак, защо ТИ трябва да си оная? Аз предпочитам да съм ТАЯ, дет ще му рекне що за природна грешка е, но все тая, нали? Успокоявам се, че ако не съм аз ТАЯ, все НЯКОЯ ще му го каже.

# 131
Авторката няма никакви задължения към раждащата приятелка. Ако се забавлява няма лошо. Ако влага чувства, тогава не е добре. Никой на никого не принадлежи, всеки си прави изборите и си носи последиците.

# 132
Да, очевидно никак не малък, след като го е правил в моменти, коиот са съкровени (колкото и старомодно да звучи) за едно семейство.
Е, поне докато не си намери някоя следваща тенджера под налягане, дето иска да ѝ се изпусне парата.

# 133
  • ☀️София / London🌂
Давай авторке, съберете се , обичайте се, вземи и ти да забременееш да не останеш по-назад .
Веднъж се живее, хвани го здраво за т...ките да нИ избега .... Такъв точен, верен мъж не е за изпускане !

# 134
  • София
Едното не изключва другото. Ако мъжът е за бой и носи вината за семейството, това не прави любовницата непарцал. В този конкретен случай.
Аз се поставих на мястото на авторката и се опитах да си представя да се кефя с някакъв застаряващ колега, докато някоя жена някъде ражда. Ами, не мога сякаш. Не бих се отпуснала, но и за мен лишаването на живота от всякакви неписани правила и морални измерения е опасно.

Много ме кефи как лежерните уж хора често се опитват да склонят другите на собственото си мнение, обезценявайки тях и техните виждания. Ако бяхте толкова лежерни, нямаше пак с плам да обяснявате другите колко не са наред. Елементарен похват. Всеки е в правото си да смята някого за евтинджос, колкотоо и да се напъвате.

Общи условия

Активация на акаунт