Професионални серии за коса- тема 149

• 59 440
  • 752
  •   1
Отговори
# 570
В Рибката има 20 процента отстъпка с код BEAUTY20  за поръчки над 150 лв. Не издържах и поръчах маслото и серума за скалп на Лалга 😊

# 571
  • Марс
Как ме разочаровахте Sad Точно мислех да взема този с жасмина, че портокаловия ми еластисайзър почти свърши.

# 572
В Рибката има 20 процента отстъпка с код BEAUTY20  за поръчки над 150 лв. Не издържах и поръчах маслото и серума за скалп на Лалга 😊
Дай отзиви когато стигнеш до тях. Нищо не съм ползвала от марката и съм любопитна към какво да се насоча. Flowers Tulip

# 573
Някой ползвал ли е продуктите на Матрикс? Конкретно се интересувам от серията Keep me Vivid.
Боядисвам се с боя на марката от 2-3 години, но не съм ползвала нищо друго. Тази серия ми я препоръчаха и ми стана интересна.

Ползвам ламиниращия спрей и съм суупер доволна! Прави косата уникално гладка, подхранена, лъскава и подредена. Май ми клони повече към хидратация като усещане. Ползвала съм го и след шампоан самостоятелно като балсам/маска, както и след някоя протеинова маска и ефекта все е супер. След боя също имам усещането че помага за задържане на цвета, боядисвам се с яко син/пепелен отенък и обикновено първите миенета водата след шампоана е сивкава (пада боя), но като ползвам спрея почти не пада цвят. За тези пари продукта е супер и само като грижа за блясък и мекота. Мирише на захарен памук, кокос, плодове... малко прекалено сладко за моя нос, но не се задържа дълго в косата. Определено препоръчвам и бих пробдала и шампоана и балсама от серията. Мисля че Матрикс са подценявани и смятам да пробвам и други техни серии като изчерпам наличностите.

# 574
  • Пловдив
Здравейте!
В ЗР има код за отстъпка и си поръчах еластисайзър с жасмин. Пробвали ли сте го?
Да, за мен е голяма греда. Мирише на спрей за гърло Орофар Grinning

От към ефект?
Аз харесвам обикновенния, но не е наличен 500 мл. Този с жасмин трябва да е негов аналог, но миризлив Simple Smile

# 575
  • Някъде по Дунава
Някой ползвал ли е продуктите на Матрикс? Конкретно се интересувам от серията Keep me Vivid.
Боядисвам се с боя на марката от 2-3 години, но не съм ползвала нищо друго. Тази серия ми я препоръчаха и ми стана интересна.

Ползвам ламиниращия спрей и съм суупер доволна! Прави косата уникално гладка, подхранена, лъскава и подредена. Май ми клони повече към хидратация като усещане. Ползвала съм го и след шампоан самостоятелно като балсам/маска, както и след някоя протеинова маска и ефекта все е супер. След боя също имам усещането че помага за задържане на цвета, боядисвам се с яко син/пепелен отенък и обикновено първите миенета водата след шампоана е сивкава (пада боя), но като ползвам спрея почти не пада цвят. За тези пари продукта е супер и само като грижа за блясък и мекота. Мирише на захарен памук, кокос, плодове... малко прекалено сладко за моя нос, но не се задържа дълго в косата. Определено препоръчвам и бих пробдала и шампоана и балсама от серията. Мисля че Матрикс са подценявани и смятам да пробвам и други техни серии като изчерпам наличностите.
Може ли линк към спрея.

# 576
  • Варна
Знам си аз,че не трябва да ви проверявам по нощите Grinning Е на избухнах с поръчка в рибата. Ш и Б за боядисана коса на Кингсли/в комплект са намалени,а и кода хваща Stuck Out Tongue Winking Eye/ Ш и М за къдрава коса на Лалга и малко напури.

# 577
Jollie като се има предвид че шампоанът е на Шварцкопф,би следвало да се търси сред професионалните серии на марката,поне моята логика е такава.Съответно,най-близка като действие и състав е OIL ULTIME.Вече ти ще решиш дали за тънка до нормална или за гъста коса ще погледнеш.

Излязоха нови продукти на Керастаз Hands V
Kérastase Specifique Bain Divalent-шампоан за мазни корени и сухи краища
Kérastase Specifique Rehydratant Masque-хидратираща маска за много сухи дължини
Kérastase Potentialiste-серум,възстановява баланса на скалпа,освежава,енергизира и придава обем
Kérastase Argile Equilibrante-почистваща глина за мазни корени
Скрит текст:

Bain divalent ш го използвах преди време. Много бях разочарована от него, краищата се пресушавах, а корена на следващия ден не приличаше на нищо.
А сега идеята каква е? Променят формулата или сам опаковката, нали подобно нещо се случи и с Chronologiste

# 578
  • Варна
Не знам как е при тия,но при Хроноложист не смениха само опаковката. Старата маска беше по-богата от новата. В случая на мен ми е ОК защото косата ми е добре,но старата маска беше супер за по-малтретирани коси с нужди. Новата е просто добра балансирана маска.

# 579
Колко често използвате Architect шампоана и маската? Вчера се измих с тях за първи път и резултата много ми хареса, но някъде прочетох, че не е хубаво да се използват на поредни измивания, вие така ли процедирате? Simple Smile

# 580
А в тази връзка да попитам - смениха ли и аромата на Хроноложист?

# 581
  • Варна
Виктория не съм купувала новия шампоан. Имам литров от стария и няма шанс скоро да свърши с моите запаси Grinning Новата маска е подчертано парфюмен,лек аромат. Нищо натрапчиво и дразнещо поне за моя капризен нос GrinningРазличен е обаче. Старата също си беше ок/шампоанът и маската миришат различно/. Стария шампоан много мацки твърдяха,че им мирише на бръснарски сапун Grinning- за мен не е бил проблем никога.

A.B. на мен Архитект ми раздразни скалпа навремето,но го ползвах сигурно 2 месеца нон стоп като дрогериен Grinning.  От много време обаче нямам проблем с него защото го ползвам в комбинация с някой от тия на Напура на първо шампоаниране. Така ми е удобно. Напура така или иначе се нанася на суха коса като преуош и след него просто шампоанирам веднъж с Архитект. Така процедирам с всички керастазки шампоани,които имам с изключение на Хроноложист.

# 582
Vivru ако се вярва на състава,формулата на шампоана е леко променена.Маската според мен е наследник на Hydra-Apaisant като формулата също е леко променена.Беше ми интересен преуоша с глина,но като се замислих,имам сумати маски за скалп и глина за 2лв. та този продукт се оказа излишен.Може би серумът ще е хубав,на ЧП може и да го взема

# 583
Дами, да ви питам, виждам, че скалпът ми се бели.
Не знам дали се дължи на протеините, с които мия, или ми се бели от слънцето, но за всеки случай дали ще е добре да измия с хидратиращ ш? Или пък С Меди филоген, мисля, че беше?

# 584
Когато моят скалп се бели, това е първи симптом эа билд ъп от керастаски/други силни шампоани. Тогава эадължително полэвам дпш беэ силикони и най-късно на второто иэмиване ми минава. Эа да не се появява, полэвам дпш/шампоан беэ силикон редовно превантивно.
Ако вашият скалп е по-скоро сух или раэдраэнен, да, беэсулфатен мед. шампоан като фолиген эа постоянно полэване и по-хладка вода при миене, е решение. Също и преуош с някое по-леко масло като шипково или вечерна иглика (богати на витамини и линолеична киселина) успокояват и регенерират скалпа.

Общи условия

Активация на акаунт