Професионални серии за коса- тема 149

• 59 443
  • 752
  •   1
Отговори
# 555
Пробвах дпш на Джойко - стра-хо-тен!

# 556
Аз имам един жестоко тъп въпрос, моля не ми се смейте Simple Smile)
Пробвала съм какво ли не от високите класове козметика за коса, повечето са с посредствен резултат или определено не ми допадат.
Но ми харесва ужасно много този шампоан и балсама към него

Може ли някой, който е по-наясно, да каже какъв се води този Глис - протеин или хидратация. И по-важното, какъв е еквивалентът му, който да не срува 5 лв, а 30-40 например? Искам да постигна същия ефект като от тази серия на глис, но с проф. продукти от по-висок клас.

# 557
Эа мен нито едно от двете. Това е шампоан эа блясък и еластичност, предпаэване на косъма. Тоест: в един косъм има протеини, вода и малко масла. Эа да е косата в оптимално състояние, трябва да има баланс между трите. Ако е прекалено напротеинчена-ще е суха, ако е прекалено хидратирана с вода-ще е слаба . Ако й липсват липиди-няма да държи дълго и ефективно хидратацията, няма да има гланц.

Та алтернатива на тоэи ш. е всеки с много масла. Примерно Керастас Еликсир или серията Лукс оил на Вела. Може да се каже, че такива серии са и до някъде, но само до някъде, хидратиращи, но в дългосрочен план не са всъщност оптимални само эа таэи цел. Дават еластичност, предпаэват протеините и хидратацията на косъма и го обгръщат с блясък, но не го регенерират (е, има и масла с афинитет към протеините като кокосовото, но самите те на са протеин!) и не го хидратират.

# 558
Сърдечно благодаря! Много ценна, за мен, информация Simple Smile

# 559
Арлен точките могат ли да се комбинират с код за отстъпка? Не ми приема код , след като съм отметнала арлен точки 🤔
По принцип да,винаги съм си ползвала точките с някой код. Ти кой код прилагаш?
За мароканойл, тоя за 5% и тоя 15% за включване в бюлетина.

# 560
Аз имам един жестоко тъп въпрос, моля не ми се смейте Simple Smile)
Пробвала съм какво ли не от високите класове козметика за коса, повечето са с посредствен резултат или определено не ми допадат.
Но ми харесва ужасно много този шампоан и балсама към него

Може ли някой, който е по-наясно, да каже какъв се води този Глис - протеин или хидратация. И по-важното, какъв е еквивалентът му, който да не срува 5 лв, а 30-40 например? Искам да постигна същия ефект като от тази серия на глис, но с проф. продукти от по-висок клас.

Аз също съм за елексир ултим с две ръце. Балсамът особено е прекрасен. Мисля, че подобен резултат, но една идея по-бюджетен вариант е оригиналните на Маракеш. Мисля, че се води подхранваща тази серия. Ползвам само шампоана и е чудесен.

# 561
  • виртуално
Преди съм ползвала този Gliss , на моята коса с подобно действие са L’Oréal Professionnel Mythic Oil  и Kérastase Elixir Ultime Le Bain

# 562
  • Варна
Здравейте Blue Heart
При мен май започна есенния косопад и бих искала да ми препоръчате, с какви продукти да си подхранхвам косата. Използвам шампоана и балсама на marrocаnoil, но ми се иска и някаква хубава маска за дълбоко подхранване и може би някакви витамини Confused

# 563
  • Варна
По това време на годинста не е зле да се включи по половин ампула Аминексил на всяко миене. Обикновено с 2-3 проблема се тушира ако е само сезонен.

# 564
Jollie като се има предвид че шампоанът е на Шварцкопф,би следвало да се търси сред професионалните серии на марката,поне моята логика е такава.Съответно,най-близка като действие и състав е OIL ULTIME.Вече ти ще решиш дали за тънка до нормална или за гъста коса ще погледнеш.

Излязоха нови продукти на Керастаз Hands V
Kérastase Specifique Bain Divalent-шампоан за мазни корени и сухи краища
Kérastase Specifique Rehydratant Masque-хидратираща маска за много сухи дължини
Kérastase Potentialiste-серум,възстановява баланса на скалпа,освежава,енергизира и придава обем
Kérastase Argile Equilibrante-почистваща глина за мазни корени
Скрит текст:

# 565
Тези благинки на Керастаз кога ще се появат в България?

# 566
  • Пловдив
Някой ползвал ли е продуктите на Матрикс? Конкретно се интересувам от серията Keep me Vivid.
Боядисвам се с боя на марката от 2-3 години, но не съм ползвала нищо друго. Тази серия ми я препоръчаха и ми стана интересна.

# 567
Тези благинки на Керастаз кога ще се появат в България?
Съвсем скоро вероятно. Разпратиха ги още преди две седмица на инфлуенсъри, работещи с Керастаз.

# 568
  • Пловдив
Здравейте!
В ЗР има код за отстъпка и си поръчах еластисайзър с жасмин. Пробвали ли сте го?

# 569
Здравейте!
В ЗР има код за отстъпка и си поръчах еластисайзър с жасмин. Пробвали ли сте го?
Да, за мен е голяма греда. Мирише на спрей за гърло Орофар Grinning

Общи условия

Активация на акаунт