Професионални серии за коса- тема 149

• 59 451
  • 752
  •   1
Отговори
# 540
  • София
Toзи прословут филър сякаш вече всява смут в темата Smiley как да не си го поръча човек хаха (но и аз ще почакам още някое ревю преди това) Последния път много исках да им пробвам олиото на Олиесета и понеже с поръчка от рибките го имах като опция да получа мостричка от него - много се зарадвах и с кеф го маркирах, но.. след това в поръчката го нямаше (за първи път ми се случи да пропуснат тестерче) 

И едно въпросче, забравих онзи ден да питам- Олаплекс 3 /преуоша/ - колко време след боядисване мога да го ползвам /предполагам и то като еластисайзера сваля от цвета или?../ нещо не намерих инфо.

# 541
А някой дали пробва вече серума и олиото на Lalga ?
Аз взех пълноразмерни шампоан и маска за къдрава коса и много ми харесват. Използвах вече на три поредни миенета -  усещам ги като балансирани с превес на хидратация .

# 542
А някой дали пробва вече серума и олиото на Lalga ?
Аз взех пълноразмерни шампоан и маска за къдрава коса и много ми харесват. Използвах вече на три поредни миенета -  усещам ги като балансирани с превес на хидратация .
Бихте ли споделили дали е подходящо редуване на протеинов продукт с  шампоан и маска за къдрава коса на Lalga, като целта ми е баланс между протеин и хидратация.

# 543
Етеричните масла е редно да се избягват. Шампоан на меди няма проблем, стреми се да се храниш пълноценно, витамини за кърмещи, масажи на скалпа с наведена глава за подобряване на кръвообращението. Домашни маски (яйце, мед, в зависимост от типа коса), обливки с коприва. Но повечето серуми не са подходящи.
Хлабави ластици (поне аз в този период бях все с вързана коса), никакво търкане на косата с кърпа

Много ги благодаря!
Спрях се на продуктите на Меди. Ще взема шампоана и маската, а за по натам ще пробвам
и Napura. За другото изброено го правя още началото на бременността.

# 544
Както вече споменах , серията за къдрава коса е балансирана и конкретно моята , която недолюбва протеин , се чувства перфектно само с нея . Но ако косата ви обича протеин няма нищо лошо да редувате сериите, мисля че Lalga за къдрава коса ще хидратира достатъчно .....

# 545
Поръчах си шампоан и маска на Макадамия, за пръв път ги вземам, да видим как ще се отразят на изрусена коса Simple Smile

# 546
Извинявам се, че отклонявам фокуса, но наистина е време някоя рибка - позлатена, сребърна, златопредлагаща и т.н. да си направи профил и да почне да пита в темата за стари и нови продукти. Да се информира добре тоест. Поне така ще може да помогне на повече рибари, отишли в язовира.
То едно е да пробваш 20 мостри на своя глава, но като разбереш и на други коси как се е отразило - е още по-добре.

Нямам интерес към филъра, но се радвам, че prinzesata отново се е активизирала с новите продукти. Нещо те беше налегнала лятна почивка ли какво… от новата серия за блондинки на Кerastase досега… много неприлично прилично се държиш.

# 547
  • Пловдив
Дами,  записала съм си от Вас преди време hmilc като терапия. Сега му прочетох описанието и пише, че става да се добавя в боята. Някоя от Вас ползва ли го по този начин и доволна ли е от ефекта? Сега ползвам дозичките Колор плекс и съм доволна от тях, но ми се иска нещо ново, а цената на олаплекс не ми харесва никак. Simple Smile

И още нещо Nashi filler ампулите откъде купувате? Няма ги в Арлен, а от тях съм ги взимала преди години.

# 548
Поръчах си шампоан и маска на Макадамия, за пръв път ги вземам, да видим как ще се отразят на изрусена коса Simple Smile

Би ли споделила, защото и аз се чудя?

Аз съм с тънка коса и като чух за тоя филър веднага си го поръчах. Също съм на мнение, че не е лош. Имам други продукти, от които имам по-малък или по-кофти резултат на косата. Понеже наскоро ползвах ампулата за възстановяване на Лалга, мога да сравня, че ампулата на Лалга прави косата една идея по-мека от филъра, но филъра разплита по-добре възелите (изрусена съм) и косата стои загладена и не сменя формата си след като се отъркаляш в чаршафите.

# 549
Арлен точките могат ли да се комбинират с код за отстъпка? Не ми приема код , след като съм отметнала арлен точки 🤔

# 550
Арлен точките могат ли да се комбинират с код за отстъпка? Не ми приема код , след като съм отметнала арлен точки 🤔
По принцип да,винаги съм си ползвала точките с някой код. Ти кой код прилагаш?

# 551
  • София
Дами,  записала съм си от Вас преди време hmilc като терапия. Сега му прочетох описанието и пише, че става да се добавя в боята. Някоя от Вас ползва ли го по този начин и доволна ли е от ефекта? Сега ползвам дозичките Колор плекс и съм доволна от тях, но ми се иска нещо ново, а цената на олаплекс не ми харесва никак. Simple Smile

И още нещо Nashi filler ампулите откъде купувате? Няма ги в Арлен, а от тях съм ги взимала преди години.
Слагам HMilk в боята, преди ползвах ColorPlex дозите. Доволна съм, но според мен действие ще се забележи след по продължително ползване.

# 552
  • София
Слагам и аз Hmilk в боята, мисля че си е идеален плекс тип продукт 😉.

И аз вече 5-6 пъти ползвах протеин филъра на Олиосета и мисля, че съвсем не е лош продукт. То си е нещо като маска, но аз след него запечатвам с балсам. За мен мирише супер, за разлика от термото на Олиосета 🙃.

# 553
  • София

https://alishop.bg/product/17185/nashi-filler-therapy-lifting-ex … rum-6-x-8-ml.html

# 554
  • Пловдив
Благодаря за отговорите. Ще го поръчам, дано ми хареса и на мен.
Този сайт не бях го чувала. Дано са налични.

ПП в магазина на Рибите вчера видях мостра на филъра на Олиосета. Как по дяволите се пробва такъв продукт в магазин? Нали е с отмиване? Или правят отливки?

Общи условия

Активация на акаунт