Професионални серии за коса- тема 149

• 58 005
  • 752
  •   1
Отговори
# 75
Не бих го нарекла добре измивен, първо трябва да го разтриеш в ръце и тогава да го разнесеш по главата. На мен доста ми върви точно защото не се пени много и все слагам,често минавам и с друг шампоан после. Но после косата е добре, когато само с него съм се мила, никога не е оставала неизмита. За по-къса коса предполагам че и с малко би се разпенил. Колкото до Керастаз всички които имам правят богата пяна и чувството за добре измита коса.
Ванеса, благодаря. И аз се ориентирах към този за гъста коса Simple Smile
Искам да попитам и за този шампоан, добре измивен ли е? колебая се между него и Керастаз.

# 76
Запалихте ме по темата с проъеиновите шампоани и сега и аз се оглеждам за Архитект. Замислям се обаче дали ще е добре за моята коса. Не я боядисвам, ползвам преса веднъж седмично. Косъма ми е средно плътен, дължина малко под раменете. В момента ползвам хидратация само. Имам шампоана и маската с арган на Лакме и съм доволна, но нали и протеин казвате да включваме, там умувам какво ще е подходящо за мен. Някакви препоръки?

# 77
  • Пловдив
VanessaDE, благодаря ти за предложението за маслото от жожоба. Може ли да кажеш как точно го използваше?

# 78
Гледам при рибите намален е Кератиновия 2-минутен реконструктор ApHogee, доста е споменаван и му се чудя. Но дали е подходящ за не много третирана коса,по дължините не боядисвам, само сешоар(през ден) и преса(не редовно)ползвам .

# 79
  • Пловдив
Смятам, че ще е подходящ за твоята коса. Моята е плътна и дебела и ми е една идея по-слабичък.

# 80
Момичета някоя има ли отзив за този спрей за обем на Marrakesh https://www.zlatnaribka.com/30-produkta-s--30-otstapka/sprey-za- … zing-spray-118-ml

# 81
  • София
Много съм притеснена.

Тъкмо косата ми се беше позаздравила и бях нацелила що годе цвят и понеже след 2 морета вече имах малко корен и викам да се Боядисам

Смесих два цвята силно изсветляваща боя лакме collage clair и лилав коректор. 30 мл боя с 40 мл оксидант 9% и 20 мл оксидант 12%.
Само на корен. Добавих Олаплекс.

Минаха 45 минути колкото се седи по указание ма не ми се стори достатъчно светла и освен това знам че с олаплекс се удължва малко времето за престой та откарах още 20-25 мин.

И сега съм мн притеснена че май си изгорих косата, мн суха стана макар да съм правила само корен и да не съм разнасяла надолу.

цвета стана мноооого светъл, на места е направо пепелив, ама дали е много голямо поражение за косата да стоя толкова?

Някой стоял ли е 20 минс повече с такава комбинация?

# 82
В Арлен код за отстъпка ST15

# 83
Подсетете ме за някоя балансирана серия от по-нисък клас( тънък косъм, гъста коса, жива, боядисана тъмна).
В момента косата ми е хидратирана и с достатъчно протеин, така че вариант е да купя баланс или да редувам протеин и хидратация.

# 84
  • Пловдив
Подхранващата серия с масло от арган и ленено семе на Olioseta е хубава.

# 85
Привет,

Някой ползвал ли е тази терапия:

https://www.lanza.com/bg/produkt/keratin-healing-oil-emergency-service/
Нещо, което трябва да знам/внимавам преди употреба? И колко време след боя мога да я прилагам?

# 86
  • Варна
Мélisande дишай,нищо и няма на косата ти. Аз седя и по повече и то със смес от 9 и 12 оксидант. Надявам се си измила с кисел шампоан и си стояла достатъчно с Олаплекс 2 след боята. Вкарай една силно ревитализираща маска след като измиеш Олаплекса,за да се дозатвори косъма. Олаплекс пази добре точно при такива извращения. Наблегни на силни терапии,за да върнеш баланса.

bonibon_ след стъпка 1 косата става като тел. В никакъв случай не се опитвай да я решеш. Иначе спазвай точно указанията и дано държиш на смърдел Grinning

# 87
Lili както казах ползвах го в комбинация с двуминутния реконструктор на Афоджи.На мокра коса нанасях един път първо маслото после реконструктора,завивах на кок и така изкарвах плажа.Друг път реконструктора преди маслото,тогава се чудех защо косата става малко твърда и като суха моментно,след като маслото обикновено нанасям като последен продукт.Оказа се,че жожобата действа на принципа на кокоса,но това го научих в последствие.И третата процедура,смесвах двата продукта и ги нанасях на косата,винаги навлажнена.
Жожобата като последен продукт определено не е опция.Най ми хареса първи вариант и после третия,обяснимо защо

Coco реконструктора става за всяка коса,просто следи от какво има нужда в момента.Нетретираната коса също има нужда от протеин,а реконструктора е много подходящ за такива коси,защото е мек и непретенциозен,ако се ползва умерено

# 88
VanessaDe, какво имаш предвид под умерено ползване на 2 - минутния  конструктора? Flowers Tulip

# 89
Пиша първи впечатления на майка ми за спрея на Mediceuticals Numinox и шампоана Mediceuticals Bioclenz. Каза,че в сравнение с ш Folligen и спрея Cellagen,тези й щипят и лютят, доста но-хард категория били 😄 та силно се надявам да й повлияят косопада. Аз още не съм тествала Numinox ,ще пиша пак.

Общи условия

Активация на акаунт