Професионални серии за коса- тема 149

• 57 995
  • 752
  •   1
Отговори
# 90
Мелисанде, знаеше ли какво правиш, като се захвана да се боядисваш?
Внимавай, че от експерименти съм с коса до раменете от такава до средата на гърба! Cry

# 91
Аз тествах Нуминокс и Фолиген ш.
Спреят се нанася лесно, почти не го усещам на скалпа, но ми потече
по
шията и побързах да изтрия с длан- е там се запалих и станах яко червена, мазах с Фенистил.
След шампоанът не усещам нищо.

# 92
mechetaishan не на всяко миене да се ползва,а да речем през 3-4 миенета.Това за тези,които  мият през ден-два,Друг вариант е, на всяко миене да се ползва като преуош.

# 93
Нуминокса след къпане ли го използвате? Някои бяха споделяли, че им омазнява и за това се чудя.

# 94
Здравейте момичета. Писах в друга тема, но не насочиха към вас. Моля да ми препоръчате шампоан за суха изрусена коса. Може маска и балсам. Скалпът ми се омазнява, но косата по дължините е като слама. Някакъв ужас е. Не използвам преса. Косата ме е чуплива, но не се оформят къдрици, а стои като вълна, пърполясала. Не знам как по- точно да го обясня.
И откъде да ги купя? Само онлайн ли може или има и физически магазини в София.

# 95
Нуминокса след къпане ли го използвате? Някои бяха споделяли, че им омазнява и за това се чудя.
Омазни и на мен, по принцип съм с мазна коса.Лятото ще я къпя по-често, зимата ще опитам със сух шампоан да спасявам и връзване чат-пат.

# 96
  • София
Здравейте,
имам нужда от термозащита и съм се спряла на следното - OWAY THERMAL STRESS PROTECTOR.
В този сайт е 40лв. za 240ml., докато в арлен е 71лв. за по-малка разфасовка.
Какво ви е мнението за първия сайт? Има ли вариант да продават ментета?

# 97
  • София
Мélisande дишай,нищо и няма на косата ти. Аз седя и по повече и то със смес от 9 и 12 оксидант. Надявам се си измила с кисел шампоан и си стояла достатъчно с Олаплекс 2 след боята. Вкарай една силно ревитализираща маска след като измиеш Олаплекса,за да се дозатвори косъма. Олаплекс пази добре точно при такива извращения. Наблегни на силни терапии,за да върнеш баланса.

bonibon_ след стъпка 1 косата става като тел. В никакъв случай не се опитвай да я решеш. Иначе спазвай точно указанията и дано държиш на смърдел Grinning

Мерси, не, измих с Joico moisture surge.
Не исках да ползвам кисел шампоан защото ще затвори фоликула и как ще ми действа тогава olaplex 2?

Krystal, боядисвам се сама от 18 години руса но понякога стават грешки 🙄

И още един въорос - като слагате на косата на плажа 2 минутния реконструктор топоте ли си главите?
Няма ли да се отмие с първото потапяне или това е целта?

# 98
  • Варна
Двуминутния не съм клепала на плажа,но Еластисайзър и hmilck клепам  редовно. Да се отмие със студена солена вода- трудна работа Grinning.

Олаплекс 2 е тотална,брутална хидратация. Киселия шампоан е точно подходящ за него.

# 99
Това с цените на O.Way ми хвана окото. Не съм пазарувала от този сайт. 🤔
Дали са оригинални?

# 100
  • Варна
Читав си е сайта и да оригинални са.

# 101
  • Пловдив
В сайта обаче доста продукти липсват. Като се отиде в кошницата се вижда. Има телефон, аз съм писала във вайбър.

Бих искала да има добро намаление на К water и ампули pixelist.

# 102
Здравейте момичета. Писах в друга тема, но не насочиха към вас. Моля да ми препоръчате шампоан за суха изрусена коса. Може маска и балсам. Скалпът ми се омазнява, но косата по дължините е като слама. Някакъв ужас е. Не използвам преса. Косата ме е чуплива, но не се оформят къдрици, а стои като вълна, пърполясала. Не знам как по- точно да го обясня.
И откъде да ги купя? Само онлайн ли може или има и физически магазини в София.
И аз съм така, уж балеаж, но доста руса стана, вече обмислям подстригване, но ще ми замине русото, а се кефя на цвета. Косата ми също е чуплива и много гъста, стои точно като твоята. Вече изобщо не я реша, че ставам като лъвче. Мажа какво ли не, направо се видях в чудо. Разредих и миенето, и ресането, сега съм все едно тъкмо слизам от сърфа, алоха!

# 103
Дами, моля припомнете ми тези четки ли харесвахте - https://www.notino.bg/olivia-garden/nanothermic-ceramic-ion-greb … za-kosa/p-508247/ ? Хванала съм да правя нова ( втора за тази седмица ) поръчка в Нотино и се оглеждам какво ми трябва. В момента има безплатна доставка на всичко. За покупка над 110 лева на Керастас има подарък мини шампоан и маска от серията за дълга коса.

# 104
Здравейте,
имам нужда от термозащита и съм се спряла на следното - OWAY THERMAL STRESS PROTECTOR.
В този сайт е 40лв. za 240ml., докато в арлен е 71лв. за по-малка разфасовка.
Какво ви е мнението за първия сайт? Има ли вариант да продават ментета?

двата продукта са различни, втория е glossy nectar, който е гъст серум, другото е с водниста консистенция. От там е разликата.

Общи условия

Активация на акаунт