Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Как да защитим косата си на плажа?
Кои продукти се очаква да бъдат на промоция?
Какви са предпочитаните мнения за ефекта на продуктите след боядисване с Lakmé Chroma?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Как да защитим косата си на плажа?
-
Кои продукти се очаква да бъдат на промоция?
Форумът е пълен с очакване за промоции на различни продукти. Някои от тях включват Oway Drops, Olaplex No. 1, продуктите на Philip Kingsley, Kerastase Genesis и много други. Всеки потребител споделя своите предпочитания и очаквания, като изразява интерес към намаления на конкретни продукти, които са им необходими или които биха искали да опитат.
-
Какви са предпочитаните мнения за ефекта на продуктите след боядисване с Lakmé Chroma?
-
Какви са препоръките за използване на масло от жожоба?
-
Какви са препоръките за използване на 2-минутния възстановител ApHogeе?

То и затова преливат шкафовете от продукти
) означава, че като краен ефект при употребата им се усещат с хидратиращо действие БЕЗ да съдържат предимно хидратиращи съставки. Тоест съдържат протеин, но той действа хидратиращо/овлажняващо на косата. Такива са копринените протеини, оризовия протеин, еластина и др. Затова Терапист на Керастаз макар тежка артилерия (за по-увредени коси) дава балансирано към хидратиращо усещане. Противно на част от твърденията това е много добра ТРИСТЪПКОВА терапия, идеално помислена. Защо го казвам. Шампоана и маската се усещат по-хидратиращи, а преуоша е по-протеинов. Защо е така. Ами реално това е идеалния протокол за увредени коси. Протеин и след него хидратация. Преуоша подготвя косата, доставяйки й по-активни протеинови съставки или по-просто казано по-харт протеин. След това шампоан и маската са балансирани към хидратиращо усещане (пак казвам, че в зависимост от нуждите на косата серията може да се усети по-овлажняваща или по-втвърдяваш). Сухата или жадна коса има нужда от влага, тя е екстремно порьозна, изсъхва лесно след измиване, но в огромна част от случаите тя има нужда и от протеин. Затова такива комбинации като Терапист са добри. Друга силна серия за увредени коси, която като действие и усещане е силна, силна хидратация е Ултимейт на Шу Уемура. Косата от нея е водопад лъскав, косата е гладка и копринена. И това при балансирана коса, при суха ще просто някакъв благодат. При нужда от протеин също. Единствения случай, в който не я усетих добре беше когато косата беше прекомерно хидратирана (миналата година лятото прекалих с хидратацията и косата излезе от балансираната зона и стана при хидратирана и съответно хвърчеше и изпръхваше при измиване с хидратиращи продукти). Та, за да не се разхвърлям прекалено и макар да е смешно, но НЕ ЧЕТИ ОПИСАНИЕТО САМО, ЧЕТИ СЪСТАВА! 
и възстанови изгорялата ми от обезцветяване за червени връхчета коса. Новия е различен от стария и също е добър, просто е различен. По-протеинов е от Тераписта.

за мен Подготвям, като се прибера в София да направя група на всички HairHolic момичета, където също можем да пишем всичко което и когато искаме. Вече няколко човека ме питат, защо не правя видеа, в които да описвам и да давам съвети, защото съм писала много дълго и обстойно (което си е така
прекрасни сте с малката бонбонка! Чакаме статии, видеа, нови профили, пишеш толкова прекрасно описателно, че чак аз се почувствах отново на морето грижейки се за косата преди плаж!

постигнат за 15 минути. Представям си ако бях стояла 30 минути или бях взела цвят 5.1