Помощ! Себорейна кератроза!

• 2 658
  • 2
  •   1
Отговори
  • Сливен
Здравейте момичета!
Имам дългогодишен проблем, вече не знам как да се боря с него!
Имам себорейна кератоза и вече не знам как да се справя, пробвах много неща,
не става.
Ако някоя от вас се е справила с тях, моля да сподели!
Хубав и усмихнат ден на всички!

# 1
Аз съм със себореен дерматит от дете. Няма мазило или шампоан за това, които да не съм пробвала. Единственото, което ми помогна реално е гел Алзеда против пърхот. В началото го ползвах след всяко миене на косата, сега го ползвам на 2-3 месеца веднъж, колкото да се поддържа нормалното състояние.

# 2
Здравейте,
Искам да споделя тази информация със всички които страдат от себорея и нейните производни.
Дълги години работех като инженер на заводите на Софарма и искам да споделя тази информация тъй като големи компании като Баер не позволяват това да излезе на яве. Лечение има казва се коркума или турмерик. Има много имена но ключът е съставката коркумин. Прави се алкохолен екстракт(етанол или водка) и се смесва със олио, зехтин или краве масло зависи как ви е приятно да го употребявате и черен пипер. Консумирате със храна и след време ще забравите че сте боледували от тази болест. Това краткото описание. Технологично се прави спиртен екстракт на турмерик извлича се съставката куркумин, после се прави екстракт от черен пипер двата екстракт се смесват и спирта се изпарява на 95% останалата почти каша се разтваря във  рафинирано краве масло ( полилипиди) или слънчогледово масло. Опакова се във капсули и богатите го пият за луди пари.

Моля разпространете тази информация нека хората не страдат от тази отвратителна болест.
Благодаря ви.

Общи условия

Активация на акаунт