АПРИЛчето порасна вече в любопитно мъничко човече

• 8 089
  • 298
  •   1
Отговори
# 135
Филипка, и аз така съм решила. Peace

# 136
смин, нали мислиш да раждаш друго дете, за какво ти е това чуждо тяло тогава?Спри със възпроизводителните си функции и тогава слагай, сега може да ти докара главоболия.Това ме посъветва моят док и аз ще го послушам, хапчета също няма да пия.Като реша че повече няма да раждам ще се барикадирам Laughing

филипка, така е, обаче докато не заживеем някъде далеч от свеки - няма 2ро, просто е...не ми се говори.... Cry

# 137
Уфф, аз пък що не съм разбрала до сега, че живеете със свекита Rolling EyesМИслех, че просто сте в една кооперация, различни апартаменти ThinkingВ такъв случай съвсем добре те разбирам, и аз в подобно положение нямаше да помислям скоро за 2-ро.Специални  Hug за всички, на които се налага да живеят с родители, независимо чии.

# 138
  • 2 етажа над тавана
Ей, най-накрая смогнах да се добера до компа и да ви изчета.

Благодаря за пожеланията, момичета Hug

Мистик, честит рожден ден!  bouquet
Аги, надявам се при вас вече нещата да са наред и да сте по-спокойни!
Мецанке, съжалявам за провалените ви планове, но наистина може и за добро да е - дано ви се отдаде възможност за още по-прекрасно реализиране на мечтите ви за собствен дом. А за играчка за гушкане дето беше питала - и аз съм взела на Маги ТСМ-ското тигърче, много си го обичка, а и е удобно за хапане. Ще пусна снимка малко по-късничко.
А сега по обсъжданите теми:
1. Зимафлуор или друго такова не давам. Четчица още не съм купила, в четвъртък сме при доки, да видя какво ще каже тя и тогава.
2. При нас ревът при обличане  е неистов, и то не само когато я обличам да ходим навън, а и дори при смяната на пампата - докато си е по голо дупе и щастлива и супер доволна, но сложа ли й памперса под дупето и настъпва яко дране
3. Когато се радва на някого или когато се ядосва също доста й се чува гласа - пищи и в двата случая, доста гласовито детенце си имаме Mr. Green А освен това и когато не съм при нея, когато не ме вижда пак си плаче и с това не знам как да се справям вече.
4.Името определено си го знае, понеже всеки пък се обръща и в повечето случаи се нахилва. Но сигурно понеже отрано почнахме да й викаме по име - не че не се обръщаме към нея и с галени имена от сорта на Шоши, Мише, Бръмби, а и на тати Гюленцето hahaha
5. Като се храним с пюре си отваря устата още от първия път, но го отдавам на факта, че капките за колики, които й давах, ги давах с лъжичка и тя от тогава си има навик да отваря уста, като види лъжичка.
6.Вигантол давам по 1 капка, доколкото знам и аз се дава до 1 годинка.
7. Мисти, ние имаме 1 немлечно ядене на зеленчуково пюре, но след него доста бързо огладнява, та пак си наваксва с цокане.

Дано не съм изпуснала нещо.

Иначе ние тия дни се побъркахме от зъби, включително и вчера когато търчах да организирам празнуване на годишнината ни. Май Вибуркола няма особен ефект.
Да си призная - снощи си позволих 50-тина грама уиски и бебка спа непробудно цели 4 часа през нощта - това си е рекорд за нея. Малко ми е съвестно все още, но пък не знам дали се дължи на алкохола.
Пак е хубаво времето, та след малко като се нахраним, взимам пюрето и хукваме навън - да гоним слънцето Grinning

# 139
  • София
Едва успявам да ви изчета, но време за писане не остава  Embarassed
Емо се обръща като се чуе името, но не съм сигурна дали осъзнава, че е името му. Той се обръща и като му кажа - Дундьо, Бебо, Слънчо - предполагам, че реагира по-скоро на интонацията на гласа ми.
Онзи ден го бях оставила на баща му да го гледа докато простра прането. Мъжът ми става да отиде до мивката и в следващия момент се чу ТУП и Уааааааааа. Емо се е търкалял по дивана във всекидневната и таткото като става успя да тупне в краката му. Този път се приземи по корем и ревът беше доста по-малко. Само след минута вече се хилеше, но корема на татко му се обръщаше цяла вечер. Тъй като не му тупна главата силно и се успокои доста бързо решихме да не ходим по доктори, а и от предното ходене до Пирогов бяха минали само няколко дни и не исках пак да решат да му правят пак снимка. Цяла нощ го дебнахме, а той сладко спа. Изкарахме още една почти безсънна вечер.

Смин, като видях що за стока са ми свекитата непосредствено след сватбата се озовах в София. Във Варна имат 2 апартамента, но не ни предложиха да ни дадат единя и като видях, че така и така ще плащам наем реших да е в София. Сега ми идва малко нанагорно, но пък за сметка на това нервите ми са си добре. Рядко се виждаме и успявам да ги изтърпя за няколко дни.
Като взема да говоря за тях и ми се покачва адреналина.

Какво става с Дея - имате ли новини?

# 140
Дааамм, и аз я мисля Дея, вероятно мимка има новини и ако благоволи и има разрешение-да сподели какво става с тях Hug

# 141
  • 2 етажа над тавана
Мамо меца, ето тук донякъде се вижда играчката за гушкане и хапане на Маги http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=1429064

# 142
buble, Честита годишнина. Пожелавам ви щастлив семеен живот    bouquet

мистик, Честит Рожден Ден! Много весели моменти и сбъднати мечти!
   bouquet

мама меца, много жалко за къщата, не ви е бил там късмета, но по-добре, че стана преди да сте започнали  да стоите, а не твърде късно.

Чаена, влез в подфорума "Хранене с АМ и захранване.....", в Библиотеката или Най- обсъжданити теми , там има много инфо за хранене с АМ.

Мисти, след 6м. възраст, бебетата трябва да изяждат около 600 мл. АМ на ден(за целия) ден). Млечното хранене все още е много важно докато детето стане на годинка. Макар, че тук продават АМ и за деца на 2-3 год., но то е различно от АМ за бебета
Когато Скарлет навърши 6 м. ще и сменя АМ с такова  от 6м го 2 год. защото е по-богато на желязо.

Зарка
  Hug

# 143
Отивам да купя Зинат.
Ще го почвам днес, утре евентуално ако имам подобрение ще го пия и ще кърмя. Днес Тони пак го хваща хремата, има лека Т от време на време - 37- 37.1, дано не я качи пак! Praynig
Уф, гадни бацили!

# 144
бабълче, и Преси има такава играчка, ама не съм се сещала да му я давам до сега, има си други за игра, тая му е вързана на решетките на леглото.
Рина, накара ме да се замисля, Пресил мина на 4 кратно хранене, сутрин и вечер пие АМ по 200гр, на обед в зеленчуковото пюре слагам една мерителна лъжица, следобедната каша си е млечна, но в чист вид му се събира 400гр на ден, малко ли е? Rolling Eyes

# 145

Рина, накара ме да се замисля, Пресил мина на 4 кратно хранене, сутрин и вечер пие АМ по 200гр, на обед в зеленчуковото пюре слагам една мерителна лъжица, следобедната каша си е млечна, но в чист вид му се събира 400гр на ден, малко ли е? Rolling Eyes

Тук във всичките брошурки и книжки пише така, даже е написано с одебелен шрифт, пише, че на тази възраст бебето все още има нужда от такова количество, но предполагам е приблизителна величина, все пак зависи от детето. Rolling Eyes

# 146
Ха привет,

ве4е мога да се похваля и с второ zъб4е  Mr. Green  И сноЩи zа първи път от 10 дена насам е спала 5 4аса беz да папка, вижда се светлина на края на тунела zна4и  Grinning  Дано имаме малко по4ивка преди да се обаждат горните......

И Милена има то4но такава игра4ка, каzва се Хуй Бу  Embarassed  понеже прили4а на дух а има една иzвестна детска книжка тук zа един дух на име Хуй Бу, на него е кръстен  Laughing  Ани, такава игра4ка (=кърпа с глава) можеШ и сама да уШиеШ ако имаШ време и желание.

Бабъл4е, на патерици ви желая оЩе много години вzаимно Щастие   bouquet

Какво ли сънуват бебетата? 4е сънуват коШмари ве4е го констатирахме. А сноЩи Милена се смя на глас на сън  hahaha 

Аги, да се оправяШ скоро  Praynig

# 147
Мисти, благодаря, че добави снимката на Ванко на първа страница   bouquet

# 148
  • София
ЧЕСТИТО на празнуващите месеци, годишнини и зъбчета   bouquet

Аги, дано Тони по-скоро да се оправи и пак да се засичаме из парка. 1stroller

Вигантол
рядко се сещам да дам на Емо, но мислех, че е докато се затвори фонтанелата, а нашата е затворена.
Емо реве като го обличам, но не винаги. Обличането минава като игра и в повечето време ми се хили.
Зимафлуор не давам, защото докитата ни не са ми казали, аз не съм се и сещала да питам.
Зъбки не мия, защото сме все още само на кърма.
Емо имаше фарингит, от който крясъците му се разредиха и вече не пищи. Започна да изговаря страни срички, но най-често ни строява с мощно АЙДЕЕЕЕЕЕ.
През деня го оставям в кошарата  newsm07 (след 2 падания от спалнята и канапето), където се заиграва и понякога играе с часове. Но вечерта не дава да го оставя сам в кошарата, започва да пищи и иска да го нося. Вече много си ме наболява кръста и хич не ми е до носене, но като писне няма как и се носим и се гушкаме. Абе бебешка му работа.
И аз да се похваля от няколко дни си позволявам по 20-тина грама домашна сливова ракийка  Drunk, че на таткото му писна да пие сам и му правя компания.
Помагат ли ви вашите мъже? Емо като се събуди си играе около час в леглото като приказва на ръчичките си или на някоя играчка. Но по някое време му писва и иска да му се обръща внимание и тогава нашия татко се включва. Той е от ранобудните и още към 6:00 се е закотвил пред компа. Като заскърца Емо той го взема и му прави сутрешния тоалет - миене на лице, дупе и т.н. "мъжки неща". Играе с него докато стане 8 и нещо и дойде време за работа, тогава аз вече поспала поемам бебчо. Много се радвам, че ми помага, защото покрай зъбите рядко спя нормално вечер. Снощи Емо спа добре, като се буди само за ядене, но предните две нощи ми опищя душичката. Както спи и започва да пищи и после десетина минути го разнасям из къщи с песен на уста. Като стана 5-6 пъти през нощта и сутринта целия свят ми е крив. Благодарна съм, че мъжът ми в този момент се включва да помага. Но пък за сметка на това вечер не мога да го хвана - прибира се за банята (понякога и нея изпуска), след което аз приспивам бебчо.
Добре, че събота и неделя почива, че тогава му оставям детето за час-два докато свърша нещо из къщи. А те се забавляват по мъжки Laughing

# 149
  • 2 етажа над тавана
Бясна съм, ааааааааааааааааааааааааа newsm61 smile3511 smile3515 smile3514 smile3514 smile3514

Скапания асансьор пак не работи и ни се провали разходката #Cussing out

Общи условия

Активация на акаунт