АПРИЛчето порасна вече в любопитно мъничко човече

• 8 036
  • 298
  •   1
Отговори
# 285
  • 2 етажа над тавана
Отдавна се каня да ви споделя какви ми ги сервира синчето.
Всеки път като кърмя Емо много се забавлявам. Вече доста се разсейва като суче и понякога забравя да пусне зърното. Аз упорито го следвам, за да не ми направи гърдите като ластик. Но най-интересното Емо ми сервира накрая. Като похапне се изляга по гръб и започва да блъска с ръце, да тропка с крачета и да крещи. Направо прелива от енергия. Явно кърменето доста му вдига адриналина. Как после да планирам захранване - там такива емоции няма  smile3534
Раче, нашата мома като я накърмя и почва веднага едно извиване на дъга назад, да подскача - въобще голямо ентусиазиране за гимнастика. Та не сте само вие с прилив на енергия ( това прозвуча като реклама, ха-ха)

# 286
Момичета, помощ, направих беля Embarassed.

Леле мале, ще бъда линчувана. Направо незнам как да си призная обаче реших да сложа снимка (най-накрая) в общото албумче за форума. То нали беше с празна корица и нашата снимка се лепна баш там отпред. Викам си не може така в общия албум сигурно нещо грешно съм направила и си викам ще я махна. Да ама с нея зачезнаха и всички други снимки, направо ще си оскубя косата. Ако някой ги има запазени някъде или знае начин да се изнамерят пак да вика.
Мисти, много се надявам че покрай новите попълнения си запазила тези снимчици някъде из твоя комп., че иначе незнам.
Не смея вече да бутам там каквото и да било, че ще взема и друга беля да направя.

Току-що прочетох това.
missZ, мисля и не доумявам какво точно си направила, но снимките не идват от моя комп, а с линкове от сайта. Което значи, че щом ги виждаме са някъде там просто някак си са станали невидими, това и аз не го разбирам...
Но snimka.bg по принцип притежава подобни свойства - аз като си качвах в личния албум от 15 снимки 3 се виждат, уж ги няма, пък пише, че са качени. Качени, ама невидими.  Crazy Затова използвам услугите на bgphoto.net
Както и да е... Дано не изчезнат, че наистина ги нямам и ще почваме наново.

# 287
 Embarassed Embarassed Embarassed Срам, срам голям, от кога чакам някой да ми каже нещо по въпроса. Да ме навика, да ме успокои, че снимките са някъде, каквото и да е ама нещо.  Ми какво направих: Сложих на Лекса снимката в тоз общия обаче стана като отделна, защото не беше с  другите, пък и се показа на главната страничка на общия и затова реших да я махна и някак си с нея са се повлякли и всички други. И аз не знам как я сколасах тази глупост. Много ми е неудобно и много се извинявам на всички, дано се възстановят снимките, добре че ги има и на първа страница, но все пак много кофти ситуация. Моля за прошка и да не ме гоните от форума Praynig.

# 288
  • Boston, MA
Абе кой ще те гони бе?
Нали трябва отсега да свикваме бели някой да прави  Wink. А май и не е толкова голяма беля.

Мисти, така кажи бе душа, МС Пейнт било - пфууууу. За в бъдеще ще знам, засега мерси за помощта.  Grinning

# 289
Ето ни и нас днеска бяхме на консултация
7300, 68см сме.
Има ли още някой слабичък като нас?[

Как слаби бе, Мимка, ние още 6500 не можем да стигнем.

Тогава, може ли Дани да "дейт-ва" и Лекса (много сладка с тиквите), а и Радост (харесваме ви още от кърмаческия конкурс)? Embarassed Нека да са модерни децата, да имат избор Laughing.

Може, може, как да не може. И аз туй викам, майка и като не е модерна поне тя да е в час Mr. Green.e=1161874895]

МисЗ, аз си качвам наново снимката. Виждам, и Рачето е направила така май. Не се коси толкова, мисля, че всички си имаме копия.  Hug
[/quote]

Благодаря за успокоението Бурка, дано е така Hug.

Ами като е станало въпрос за зъболекар и аз вчера ходих (за втори път след раждането), нищо не откри доки, да не повярваш. Ама те тука май редовно са така, пък като ида да се проверя в БГ и все ми намират по няколко кариеса, та се чудя на кого да вярвам.

Снежи, аз съм все още в офиса и искрено ти завидях за  бялото винце, мезенцето, релакса. И аз искам така. Ние пък уж гласим кръщене на 1ви Юни, нали тогава чак мислим да си ходим да видим кога ще почваме да го умуваме.

# 290
Ееее, мисче, за какво гонене говориш, аз не съм наясно какво е станало, ама каквото и да е NaughtyПредполага се, че вече сме порастнали, имаме деца Hug

# 291
Момичета, аз пак да ви занимая с едно питане ако може...Знаете ли какво точно се прави на кръщенето? В смисъл традиции някакви, то ходенето в църквата е ясно. Ние малко сме скарани с обичаите, та затова не знам и питам.

# 292
  • София
http://www.infantino.com/Toys3.html
мами,вижте тези сладурски нещица, радост има едни чорапки на тази фирма,много ми харесват....
Това второто съм го виждала в Малечко / или поне подобно!/
Гледате ли Отчаяни съпруги - там една жена, която кърми до 5 годишна възраст, твърдеше, че една кърмене било като половин час в фитнес-залата! Ако е така, аз трябва да съм вече културистка от всякъде!

# 293
Ами Филипка, помня кат стана онази какафония с Аморитка и изтритите снимки (пак по невнимание), тя нали затова си тръгна. Голяма дандания беше вдигнала и затова сега ме гони шубето, ама гледам ще се смилите Mr. Green, затова мирясвам.

Бурка, тамън ви гледах снимките от 6-я месец. Голям перчем, голяма работа значи. От'де толкоз коса значи. Направо да ви завиди човек, нашата нали опада. Лекса е с една перушинка горката от вече 3 месеца, пък с каква гъста се беше родила. Ноооооо иначе одобряваме кандидата, хареса ни момчето, много ви е хубаво, пу-пу...

Снежи, аз много не съм в час с обичаите, но съм чела из форума има доста такива теми. Запомнила съм, че на излизане от църквата детенцето трябва да е облечено в бяла дрешка, която е купена от кръстника.

# 294
Вени, и аз гледах "Съпругите", стори ми се, че отношението на сценариста към кърменето не беше особено положително Confused
Оллее, дошло време за нова тема ooooh!
мисче, споко, споко, до сега са си тръгвали хора доброволно, никой никого не е гонил Peace

# 295
Миси, не се притеснявай Simple Smile
Запазих всички снимки от първа страница на мойто РС. Мисти , ако зачезнат и  имаш проблем кажи ми, ще ги кача някъде.

Сега и аз да си призная, че бях написала тази сутрин предложение към Бурка,  Дани да ни бъде Хамериканското приятелче, пък Деси няма да казва на Кало. Ама го затрих. Викам си, каква мама съм, отсега уреждам дъщеря ми с двама Embarassed

Цвети имам предложение. Друг път не питай някой дава ли нещо екзотично за хапване, ами директно ни просветлявай Wink

Днес забравих - Честито на месечковците

И аз съм боса в обичайте, пък не е като да съм невярваща. Ние даже и нормална погача нямахме Cry

# 296
Забравих да честитя на Мисти камерата, да си я ползвате съм здраве! Ние имахме , но нещо даде един куп дефекти и накрая я разкарахме, а и почти не я ползвахме, но тогава нямахме дете и какво толкова да се снимаме. След това си купихме апарат и сега Емката има доста клипчета и става супер.
Мисти, и снимка ще ти дам за първа страница, но не знам къде трябва да я кача  Embarassed, много съм зле.

По въпроса за количеството мляко, лекарката ми каза след пюретата винаги да предлагам и мляко. Аз затова почнах да давам половин пюре и след това 100 мл АМ. И за да не хвърлям яде два дена зеленчуково , два дена месно, а следобяд два дена плодово и един каша, тъкмо и да не я тъпча с тия каши. Каза ми и вече да почвам попарка, но кой стига до попарата, особено на това време сме по цял ден по пътищата. Жълтъкът по-нататък , както и соковете. Т.е. новото този месец ще е попарката. А тия каши на Слънчо винаги ми стават на буци, дали аз бъркам нещо или са си такива !?

# 297
Мелеееей, Черепаха ще те черпя. Олекна ми на душата, ще мога да спя таз нощ Mr. Green.

Фил, знам аз че тя доброволно си напусна.

Хайде лека ви от мен, мацки Hug. Аз ще релаксирам тоз уикенд, така че май чак в понеделник ще се вясна. Така и не чухме нищо за ДЕЯ.

# 298
Черепахче,да ви кажа ,че има и нещо наречено Булгур,което също ми е интересно дали е добре да се дава.А искам да знам и за лененото семе newsm78! Thinking

А някой да знае как изглежда Пъщърнака,че не ми е известен тоЙзи зеленчук.

За кърменето и килата newsm78Аз наистина се чудя дали пък няма нещо вярно ,че се топят  доста калорийки Thinking

Ние сега си изпращаме гощорлята hahaha(гостите демек;))

Аааа и за бялата ряпа някой да знае от кога???
Лека и мека

Общи условия

Активация на акаунт