АПРИЛчето порасна вече в любопитно мъничко човече

• 8 038
  • 298
  •   1
Отговори
# 240
Честит имен ден на Дими Heart Eyes
Честити зъбчета на Кало Mr. Green

Чакам инфо за кърменето със зъби от първа ръка Wink

Хайде лек ден, аз започвам да сека тръстика

# 241
Здравейте!
Честит имен ден на Дими!  bouquet

Честито на всички именници! Hug

Честито на всички нови зъбчета!!!!

Аз не успявам да пиша от разходки и работа, а и ремонтът е към края си Whistling

момичета, как давате спанак? че готово има на хип - със сметана, аз искам само спанак да му добавя (заради ниския хемоглобин), става ли да купя замразен и да го сваря? newsm78
мерси предварително!  bouquet

Янче, засега не ме хапе Алекс, но може би защото е отдолу зъбчето и го покрива с езика си, но иначе ако ми захапе пръста става страшно Blush

Целувки и усмихнат ден! Heart Eyes

# 242
ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ ИМЕННИЦИ И НАЙ-ВЕЧЕ НА ДИМИ НА ГАЛЯ! newsm67  ura Tada

ЧЕСТИТИ 7 МЕС. НА ТОНИ И 6 М. НА СТИЛИЯН!  party006 Flowers Sunflower  Party Time

Честити нови зъбчета! tooth Two Hearts

Мами със секцио - боли ли ви операцията понякога? Мен напоследък - всяка сутрин при първото ставане от леглото - една такава вътрешна, тъпа, слаба болка...  Confused А също ако детето случайно ме ритне там...

# 243
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН  bouquet

на нашия всяка сутрин му хърка нослето но няма нищо вътре, с аспиратора пробвах и нищо тава нормално ли е може ли да е от зъбките не е хремав иначе newsm78

Последна редакция: чт, 26 окт 2006, 09:51 от petia_p_p

# 244
Честит 7-ми месец на Тонката!  bouquet

# 245
Честито на именниците.Честито на месечковците  bouquet
Честити зъбчета.

За секциото, не ме боли изобщо, нищо не усещам.

# 246
  • София
Ей, верно бе! Честит рожден месец на Тонката - бонбонката!
Честито и на именниците!

# 247
Честито на всички именници -малки и големи!Благодаря предварително за пожеланията за половин годинката на Стенли и за още един празник -цели 2 години от годежа,за което и черпя
/нямам компютър,това го пиша от офиса на свеки и нямам време да чета за да се включа по темите и незнам колко време ще е така-всъшност знам докато си купим нов,но това ще е другата седмица/
Слънчев ден на всички!

# 248
Добро утро,

малее, краят на октомври е, а таzи ноЩ ме иzядоха комарите, а таzи сутрин имаШе една оса в банята  Shocked 

4естит имен ден на вси4ки праzнуzваЩи, 4естито и на месе4ковците и на оzъбели се, и 4естити нови придобивки   bouquet
И ние си купихме една камера преz м. март, държах да я купим zа да документираме вси4ко  Wink  Тамън в4ера пристигна и една програма zа уформяне на филмите, боже, и тя отделно струва 100?, луда работа  Sad 

Мимка, аз знам бебетата да носят само меки обувки, най-добре да прохождат боси, ако не, с буйки! Това с твърдите подметки и аз съм го чувала в България, но тук са го отрекли!

И тук така  Peace

Янче, засега не ме хапе Алекс, но може би защото е отдолу зъбчето и го покрива с езика си, но иначе ако ми захапе пръста става страшно Blush

И при нас е така. Да видим каква песен Ще zапеем като иzлиzат първите горни  Crazy

# 249
Здравейте и от нас. Hug
Честито на именниците. Честит седми месец на Тони и шести месец на Стилиян   bouquet.
Лелее моята госпожица тази сутрин голям сън си спретна пу-пу-пу. Mr. Green

# 250
  • София
Честит празник на Дими, Тонката и Стенли! Да растат палави, игриви и много щастливи!   love001  ura  bigdance2 newsm18Честити зъбчета! newsm47

Привет и от нас с Емо!
От десетина дни малчо се забавлява да си свива пръстчетата като, че ли хваща нещо. Опасявах се да не е тик, но баща му ме успокои, че детето е осъзнало, че може да хваща и сега се забавлява. Дано да е така. Успокоявам се като гледам, че постоянно се опитава да хване нещо, а неприятното е, че това нещо обикновено е косата ми. Вашите бебоци правят ли такива странни движения?

Енвия и аз съм със секцио, но никога не ме е боляло в областа на операцията. Защо не отидеш на преглед, че да се поуспокоиш.

# 251
  • София
Честит имен ден на Дими!
Честито на месечковците ни Тони и Стенли!

Честита годишнина на Ивета
И честити нови зъбчета!
  tooth

момичета, как давате спанак? че готово има на хип - със сметана, аз искам само спанак да му добавя (заради ниския хемоглобин), става ли да купя замразен и да го сваря? newsm78
мерси предварително!  bouquet
Аз спанака още не съм го въвела, но съм си взела пюре от спанак и картофи на Сънвал (съдържа само спанак, картофи и оризово брашно). А можеш да си направиш със замразен + малко ориз/картоф - знам, че се вари съвсем малко, само се попарва в гореща вода.

И Вальо е още свободен. Кой ще си го хареса?  Laughing

# 252
хей,именници,да са ви честити именцатана всички празнуващи - честито.....честито и на новопоникналите зъбки
ние не се спираме в това хубаво време....дано се позадържи така още и някой друг ден.......
 за сватосването:Радост и тя е свободна все още, някой ако я иска за снахичка ,да си каже Simple Smile

# 253
И Вальо е още свободен. Кой ще си го хареса?  Laughing
Аз може ли ?  Grinning Моята госпожица също не е заета  Blush

# 254
Честито на всички, имащи повод за празнуване!!  bouquet
За зъбките - ние чакаме втория резец долу. Горе засега нещата са спокойни.
Мен секциото изобщо не ме боли, просто съм забравила за него вече /за разлика от операцията на жлъчката Cry/.
В проходилката ние стоим доста - не иска да излиза оттам и постоянно хвърчи напред-назад с крясъци като линейка и прави бели. Аз я слагам боса някъде бях чела, че ортопедите съветват децата да са болички, а не с обувки.
Камера и аз много исках да си вземем, обаче не мога да убедя мъжа ми. За него щом не може да му върши работа, значи няма смисъл да я имаме. Купи цифров фотоапарат за сума ти и пари, щото правел качествени снимки и работи с него. Сега ще мрънкам за камера по Нова година - може и да ме огрее.
На това хубавото време и на мен не ми се иска да стоим вкъщи, но с моето зверче въпроса с излизането е много сложен. Вчера излязох с нея сама, разрева ме в парка и се обадих на Мартин да идва да ни прибира. Не иска да стои в количката и това е, крещи - ужас!!! Отидох на кафе с една позната, тя малката огласи цялото кафе. Страшна работа.

Общи условия

Активация на акаунт