АПРИЛчето порасна вече в любопитно мъничко човече

• 8 062
  • 298
  •   1
Отговори
# 225
Зарка, тъкмо се чудих какво става с теб онзи ден, че скоро не си писала. Добре дошли пак на хоризонта Hug.

Шуши, и ние още не сме сгодени, ама трябва и една снимка най-накрая да сложа, че да видите поне какво взимате. Мдаа, трябва да си предлагам момата вече, че гледам сме изостанали, всичко живо се сватоса вече Mr. Green.

Рина, и аз да подкрепя Бурка, запомнила си ни всички от къде сме.

Татянка, честито ви второ зъбче. Ние нашите още ги чакаме.

Честито на всички рожденници, за годишнините който е празнувал през изминалите два дни  bouquet.

Мисти, мен си ме знайте вече че съм много несериозна със снимките. Обещавам и така си и остава. Така е защото в къщи време за компа не ми остава, а тук на работа нямам снимки. Сега по случайност имам 1-2 от морето това лято, ако мога да кача в албума, поне от тях да ползваш нещо докато се наканя.

От толкоз четене забравих за какво друго щях да пиша.

Аааааааа, ето огря ме. Мама Меца, много съжалявам за къщурката ви. Така се радвах за теб, дано нещата да ви се наредя някой ден и да са още по-хубави.

И аз чакам новини от Дея. Май никой не знае нищо все още. Дано всичко с тях е наред Praynig.

# 226
  • София
Здравейте, момичета!
Нещо изчезнах тези дни, ама нямах време да изчета какво сте писали и ме досрамя аз да пиша  Embarassed
В крайна сметка реших да се весна, а пък няколкото странички, които съм пропуснала, ще ги наваксам по някое време!
 Hug
Мимка, предай  и моите пожелания за бързо оправяне на малката ми снахичка!  bouquet

# 227
  • 2 етажа над тавана
missZ , и аз за нашата мома зет не можах да навия, ослушаха се тука мъжките мами и до там. hahaha Ще се разходя май в съседните темички да търся свежо месце Mr. Green

# 228
Ами аз Преското не съм го предлагала още, той реално е свободен ерген Mr. Green

# 229
  • 2 етажа над тавана
Ами аз Преското не съм го предлагала още, той реално е свободен ерген Mr. Green
Опа, пу си за мене, т.е. за Маги! smile3508

# 230
Ааа, ми той и Данито на Бурка незнам да е зает, ама тя го спотайва.
В тази връзка да питам: Пълен ли ни е албума? Щото исках да туря там 1-2 снимки на детката, ама не ми стана номера.

# 231
По колко време държите бебоците в проходилката?
И ми казаха, че трябвало да  с обувки държащи глезене да не се криви newsm78 имали такова нещо?

# 232
В тази връзка да питам: Пълен ли ни е албума? Щото исках да туря там 1-2 снимки на детката, ама не ми стана номера.
мис, ползвай другия албум (потребител: aprilkidwe и парола: 2006-2)

Честито на всички празнуващи и празнували тези дни newsm51

Аз да се похваля, че и ние вече сме в отбора на зъбчовците tooth, в понеделник проби едното, другото вчера се виждаше много ясно, но днес не дава да видя дали е пробило, но и да не е скоро ще е Simple Smile Аз да си призная малко се изненадах в понеделник като усетих нещо да ме боцка Simple Smile дано всичките да излизат така безпроблемно Praynig

Мамо мецанке жалко за къщата, но нали хората казват "всяко зло за добро", та дано да ви се отвори по-добра възможност занапред Praynig

А времето наистина е много хубаво, аз само съжалявам, че не мога да прекарвам повече време навън ...  Sad

Хайде аз да продължавам със задълженията, а на вас приятна вечер и лека нощ и  lovekiss на бебоците

# 233
Мисти, миличка ние нямам пишка  Simple Smile. Ама аз всъщност не съм виждала никога такъв колектор, та не знам дали наистина е вярно това, което ми каза педито.

Той ще обхване само устничките - отворът е колкото като си събереш палеца и показалеца на буквата "О". С лепенка и прилепва към кожата.

По колко време държите бебоците в проходилката?
И ми казаха, че трябвало да  с обувки държащи глезене да не се криви newsm78 имали такова нещо?

Крис не седи в нея, омръзва му на 5-тата минута, от 2 дни не е сядал.
За обувките е вярно! Но мисля, че за Крис е рано, той не ходи и без това в нея.

Бубке, чети!

Ние си взехме камера да снимаме Криско, да се види като порасне какъв бръмбазък е бил, пък и първите стъпки Mr. Green и първата Коледа... Heart Eyes

# 234
  • София

Ние си взехме камера да снимаме Криско, да се види като порасне какъв бръмбазък е бил, пък и първите стъпки Mr. Green и първата Коледа... Heart Eyes[/color]
Чес-ти-тоо!  Mr. Green И на мен ми е много мерак, ама... а пък цените им толкова паднаха... Дядо Коледа дали ще се смили на една камерка....

# 235

Ние си взехме камера да снимаме Криско, да се види като порасне какъв бръмбазък е бил, пък и първите стъпки Mr. Green и първата Коледа... Heart Eyes[/color]
Чес-ти-тоо!  Mr. Green И на мен ми е много мерак, ама... а пък цените им толкова паднаха... Дядо Коледа дали ще се смили на една камерка....

Ами при мен мина за нещо средно м/у рождения ми ден и годишнината. Макар, че за годишнина не е подарък това, ама приятелките ми телефони получават, та явно е мъжка му работа...  Laughing

Тя тази ще си я изплащаме по 160 на месец. Confused Какъв ти подарък. Joy

Ами готино е, че се забравя после бързо. Аз се кефя, че нашите са ме записали на касетка на 2 г. как говоря на бебешки. И мога да се чуя. Представям си колко щеше да ми е интересно и да се видя. Grinning

Утре сутринта ще ми вадят мъдрец. Cry Трети вече ми е по ред, а още ме е шубе много!

# 236
  • Boston, MA
Ааа, ми той и Данито на Бурка незнам да е зает, ама тя го спотайва.

Абе свободен е, ама и аз изпуснах края на сватосването и не знам къде да се наредим. Кво стана сега - Алекса е заета вече, Маги и тя. така ли?

Мисти, ще ти пратя ЛС с линк тогава.

Петя, много зъби, много нещо!

Мимка, аз знам бебетата да носят само меки обувки, най-добре да прохождат боси, ако не, с буйки! Това с твърдите подметки и аз съм го чувала в България, но тук са го отрекли! Дани стои в неговия офис 2-3 пъти по 20-30 мин и като му омръзне, лесно се разбира.

# 237
Добро утро!

Честит първи имен ден на Дими!  bouquet

деси, честити ви зъбчета! Hug

# 238
  • София
Добро утро! Честити зъбчета на Кало! Ние сме още някаде в бъдещето от към зъби!
За сватосването - ние се сватосахме онзи ден с една неродена мома - всъшност тя може и да се е родила, ама мъж и го няма, за да разберем!

# 239
Добро утро и от нас.
Ние също нямаме зъб още и не виждам изгледи да имаме скоро Confused
Малката се кефи на проходилката много.
Днеска сме на консултация и ще дам отчет следобяд.

Общи условия

Активация на акаунт