АПРИЛчето порасна вече в любопитно мъничко човече

• 8 046
  • 298
  •   1
Отговори
# 255
Здравейте Mr. Green
Честито на всички именници, месечковци и с повод за празнуване!!!

# 256
Здравейте, сватовници! Между другото нашия Иво също е свободен, макар че аз съм хвърлила око на Мария на Зарка  Flutter още откакто я видях да плува във ваничката, ей такова смело момиче му трябва на нашето заешко сърце

Честит имен ден на именниците и на месечковците!

Леси, за ваксините знам, защото разпитвам де когото хвана. И все още има неща, които са ми неизвестни.

Секциото спря да опъва (щото никога не ме е боляло) 2 седмици след раждането, после ми придърпа един-два пъти след месец и дотам беше. Да не би да ти е много суха кожата и затова да ти опъва?

За спанака нищо не знам, защото не го обичам. Водорасли разни.

Иво ме е хапал леко един-два пъти, но беше като знак, че се е нахранил вече и да не го занимавам повече с глупости. Аз нали съм една умница, бързо схванах намека и вече подобни грешки не правя. Зъбите му вече са доста големи, но проблеми нямаме. Много е нежен (или кожата ми вече е като на тапир, ма аз се надявам да е първото  Mr. Green ), понякога даже не усещам кога е спрял да суче и се е пуснал.

# 257
  • 2 етажа над тавана
Здравейте и от нас.
[size=14pt]Честито на всички именици![/size]
[size=14pt]Честито на месечничетата
Честити зъбки-гъбки :2tooth:[/size]

Ей, Филипче, нищо не казваш - ще ни приемаш ли момата за снаха Joy Или да лавирам пред Бубката Mr. Green

Сминсчо, аз спанака го давам пресен - сварен и пасиран, в комбинация с картоф, но я боли коремчето от него и за момента съм го спряла.

Черепахче, и мен Маги не ме хапе докато я кърмя. Случвало се е 2 пъти да ме ръфне, ама то беше след като се беше нахранила вече и се лиготеше нещо, пък аз не я бях махнала и тя - "Ам" и се хили аз като писнах. smile3533

Мисти, честита камерка! И на мен ми се иска, ама никой не иска да ме чуе и само се почесват дето не ги сърби newsm12 Пожелавам ти безболезнено вадене на зъбчето ти Hug

Вчера Маги се самозахрани с хляб - добара ми филията и си откъсна малко коричка, която с бясна скорост тикна в устата и ми се нахили eat

А днес сутринта преоткрихме слинга - доскоро изобщо не искаше и да стои вътре, а сутринта и се кърмихме и спа в него. Дано и занапред му се радва, че и на мама й е по-удобно така.

Следобяд сме на консултация и после ще докладвам.
Приятен и слънчев ден ви желая.

# 258
Честит имен ден на сладката Дими!  Tada  Галя, да ти е жива и здрава дъщеричката.  bouquet

Честито на Тони и  Стенли!    bouquet
Ивета, честит ви празник   bouquet

Честито първо зъбче на Кало! tooth

# 259
Данчееее,ама тая мойта кърма...лаф стана с нея hahaha
Иначе,общо взето амаранта е много богат на желязо,фосфор и магнезий.Съдържа и не малък процент-фолиева кис.,вит.В3,мед,цинк,калций и др.и ниско съдържание на натрий.
Ами това е!

Ние си имаме зъбче за на тати именния ден hahahaОбаче само тропка на чашата newsm78

Честит имен ден на всички именници.Живи ,здрави и щастливи  bouquet

За прохождането и аз знам ,че трябва без обувки и да не се насърчава детето NaughtyЗа сядането също!

Да ви почерпим за тати Димитър Wine Glass  food002 eat

# 260
балонче, ами да се сватосаме, аз нямам нищо против, напротив, много лична мома е Маги, пък и е кака, сега така е модно Joy
Ние след малко пак ще бягаме навън, че май са последните хубави дни Confused

# 261
  • 2 етажа над тавана
балонче, ами да се сватосаме, аз нямам нищо против, напротив, много лична мома е Маги, пък и е кака, сега така е модно Joy
Ние след малко пак ще бягаме навън, че май са последните хубави дни Confused
Е, това е - решено е, ще се сватосваме newsm44 Маги като кака тамън ще го отрака  smile3532

Цвети, честит празник на таткото и честито зъбче

# 262
Цвети, честит празник на таткото ви!Специални поздрави!  bouquet

# 263
  • София
Цвети, а къде да го намерим тоя Амарант?

# 264
такааа...прибрахме се да хапнем пюрето и пак навън
Ваничка, мерси  bouquet
купих суров спанак (аз да си мисля, че има само пролетта ooooh!) и ще пасирам и замразявам, ама утре, че довечера сме на имен ден bowuu
Цвети, специални поздрави на вашия именик!  bouquet

# 265
Поздрави на цялата тайфа!

Как го правите вие постоянно да влизате и пишете, аз докато успея да вляза, а докато напиша нещо, минава цял ден  Laughing Така 4е минавам да се разпиша, нищо не съм 4ела, после ще го правя, сега да си излея душата само.

Зна4и,на моя РД преди два дни аз прекалих с виното, та на другия ден ( в4ера ) не можех да си намеря място. Да си преместя погледа от една то4ка до друга, беше нещо изклю4ително болезнено за мен  Confused Та да се опла4а - като всяка година полу4их от вси4ки едно и също нещо : парфюм. Аз много оби4ам парфюми, но не и когато ги консумирам като фаст-фууд. Да не казвам, 4е два от парфюмите може би ще сложа в тоалетната, защото моите приятели са явно големи артисти, щом са купили два от МАЛКОТО парфюми, които ме карат да ми се повръща. А то е цяло ИЗКУСТВО да намериш то4но тези миризми ....Отсега нататък слагам табела на входната врата : " Моля, влизайте без Живанши".

При нас нищо ново - не можем да седим, нямаме зъби пък уж сме едни от най-дъртите тук  Rolling Eyes

Хайде, много усмивки на вас априлки   bouquet

# 266
Много празнуващи днес, много нещо. Хайде да е честито на всички именници, на всички месечничета, на новоозъбилите се  bouquet.

Ааа, Бурка, още официално на никой не съм я обещала Лекса, така че имате шанс Mr. Green. Май ще и държа опциите отворени на този етап.

Деси, благодаря за разяснението, усетих аз нещо не е на тамън, ама не се сетих за новата парола. Сега да направя нов опит да видим дали ще стане.

Ааааа, Мистик, и ние нямаме зъби, споко Peace

# 267
Момичета, помощ, направих беля Embarassed.

Леле мале, ще бъда линчувана. Направо незнам как да си призная обаче реших да сложа снимка (най-накрая) в общото албумче за форума. То нали беше с празна корица и нашата снимка се лепна баш там отпред. Викам си не може така в общия албум сигурно нещо грешно съм направила и си викам ще я махна. Да ама с нея зачезнаха и всички други снимки, направо ще си оскубя косата. Ако някой ги има запазени някъде или знае начин да се изнамерят пак да вика.
Мисти, много се надявам че покрай новите попълнения си запазила тези снимчици някъде из твоя комп., че иначе незнам.
Не смея вече да бутам там каквото и да било, че ще взема и друга беля да направя.

# 268
Вени Амарант има в диетичните магазини или по подобни щандове в супермаркетите.
Аз тук си го взех с поръчка(то в Асгр,кой да яде туй чудо)
Аз обаче като го гледам не става за самосточтелна каша.Прилича малко на сусам>много е ситничко и при варене не набъбва.Ще го смеля и ще видя(ако въобще успеч ,че то е микроскопично:))
Благодаря за поздравите  bouquet

А киноа някой да е давал? newsm78

# 269
  • София
Ей, Цвети, не си честна  Naughty  Тамън разбрахме кво е туй Амарант и сега с тая Киноа пак ни хвърли в музиката  smile3534

Аз може ли ?  Grinning Моята госпожица също не е заета  Blush
Може, може!!! Ей сега ще му я покажа на Валката, да си знае коя му е момата!  Mr. Green  Трябва и една срещичка да им организираме пролетта  Peace

Общи условия

Активация на акаунт