АПРИЛчето порасна вече в любопитно мъничко човече

• 8 038
  • 298
  •   1
Отговори
# 270
  • София
А, за киноата и аз съм чувала и сигурно ще дам по някое време.
Мистик, не се ядосвай, но другия път подхвърли какви подаръци искаш. Joy

# 271
Ето ни и нас днеска бяхме на консултация
7300, 68см сме.
Има ли още някой слабичък като нас?Гърдичките как трябваше да са в съотношение с главата на 6 месеца newsm78
Утре сме да даваме кръв и урина.
Днеска дадох месно пюре за първи път хич не беше очарована.

Последна редакция: чт, 26 окт 2006, 18:07 от МИМКА

# 272
  • Boston, MA
Пфуууу затрих си съобщението. Киноата я знам - даже я имам в нас (за нас съм я купувала). Може да се прави вместо кус-кус.

Честито на Тони и Стилян! Честити зъби на Кало!

Тогава, може ли Дани да "дейт-ва" и Лекса (много сладка с тиквите), а и Радост (харесваме ви още от кърмаческия конкурс)? Embarassed Нека да са модерни децата, да имат избор Laughing.

Мистик, чукни за Живаншито - и аз не го обичам.

Това ме подсеща за весела история във връзка със съжителство с баба. Значи, подарила съм й аз един парфюм със зелен чай на Булгари, но тя явно не го харесва, защото я помирисвам от известно време, че ползва Инстант на Герлен (из нас се мотат обикновено множество парфюми). Че ми мирише гадно - как да е - изтрайва се, а и скоро ще свърши (бързо действа тя). Но пък тогава ако мине на любимите ми Прада и Марк Джейкъбс, няма да е много готино - ще трябва да ги прибера... а как без да стане ясно, че знам?  Laughing

МисЗ, аз си качвам наново снимката. Виждам, и Рачето е направила така май. Не се коси толкова, мисля, че всички си имаме копия.  Hug

# 273
Честит имен ден на Дими и всички празнуващи!   bouquet

Честито на месечковците ни Тони и Стенли!   bouquet

Честита годишнина на Ивета!   bouquet

И честити нови зъбчета!     bouquet

Мистик, ти успяваш едвам един път на ден да се включиш, а аз само чета и когато тръгна да пиша Емката почва да мрънка нещо и съм дотам.

Няма още зъбки, но и това ще стане, мъчи се да пълзи , но не помръдва, само дупето вдига.
Вчера бях на зъболекар и само 1 кариес  newsm44

Проходилката съм я вдигнала и не стъпва на земята , а си играе с играчките отгоре, нещо като на Бурка играчката се получава и много се забавлява. Мисля, че и е добре , защото седалчицата е доста стабилна.

Ето , спа 2 часа и тъкмо седнах да пиша и се събуди, тия дни ще се включа пак!

# 274
  • Boston, MA
Забравих, забравих - ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ДИМИ И ВСИЧКИ ОСТАНАЛИ ПРАЗНУВАЩИ!

Ние днес сме на сватба - доста странно, но какво да правиш. Че и кумове ще бъдем. Айде да поработя и да си бягам.

# 275
  • София
Отдавна се каня да ви споделя какви ми ги сервира синчето.
Всеки път като кърмя Емо много се забавлявам. Вече доста се разсейва като суче и понякога забравя да пусне зърното. Аз упорито го следвам, за да не ми направи гърдите като ластик. Но най-интересното Емо ми сервира накрая. Като похапне се изляга по гръб и започва да блъска с ръце, да тропка с крачета и да крещи. Направо прелива от енергия. Явно кърменето доста му вдига адриналина. Как после да планирам захранване - там такива емоции няма  smile3534

един линк за феновете на катеричката от "Ледена епоха"

# 276
  • 2 етажа над тавана
то ни и нас - да докладвам след посещението при доки.
Тежим 7260, 63 см - Мимка и ние сме малко като килограми, ама според мен сме супер. Изследванията на кръвта и урината са ок, доки каза да изчакам още около 15-20 дни и тогава да почвам да давам по 1/4 жълтък през и постепенно да стигна до 1/2 като междувременно почна да го редувам и с месце в пюрето. За кашички също каза, че можем да почнем, но тя тия неща само препоръчително ги казва, оставя на мен да реша докога да отлагам захранването.

По въпроса за киноата има цяла темичка http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=80534.0

Последна редакция: чт, 26 окт 2006, 19:55 от buble

# 277
бабълче, на снимките Маги изглежа по-едричка, вероятно бузките й подвеждат.Ясноооо, Пресил се уреди с една от фините мадами, не е като да няма късмет HugНо понеже живеем в модерни времена искам да вербувам и Миленка ако майка й я дава, и тя е лична хубавица като малкото балонче Heart EyesЕ, има гадже там у германско, ама какво пък Mr. Green

# 278
Аз се завръщам преди малко след дълга разходка, изкъпах Катето и се приспива сега. Довола съм от себе си, успях да уредя всичко около кръщенето и сега заслужено си почивам с чаша бяло винце и мезенце Mr. Green Живот и здраве на 24,11 ще се кръщаваме.

# 279
Мимка според мен не сте малки на кг. Милена тежи 1кг пове4е, но е и по дълга, но все пак педито каzа 4е била едри4ка  Embarassed

Ходихме да ни бият пневмококите (ваксината де).  Бяха ми каzали 4е тя е по болеzна от Инфанрикса, та психи4ески бях подготвена, оба4е малката ми героиня само zаплака когато я боцнаха и спра след 30 секунди  Shocked  Mr. Green  Супер  Peace  Дадох й парацетамол преди лягане, профилакти4но, пък и горните zъби се появиха на хориzонта  ooooh! 

Питах педито zа мле4ните каШи, 4е купеШките дето се приготвят с вода са ми малко съмнейШън, вси4ки съдържат един куп zахар под някоя друга форма, 4е и канела, ванилия и какво ли не. Той ми вика, "4е какво от това?"  Shocked  Много ларж го дава той. Каzа 4е първите 6 месеца са важни, след това едва ли не нямало zна4ение какво яде детето. Той има 5 деца и те оЩе преz седмия месец грабналаи пържените картофи от неговата 4иния и ниЩо йм нямало  Crazy  Относно zахарта в каШите каzа, 4е и кърмата съдържала zахар, та кво ли се притеснявам. Та пак не zнам.....

Тина, 4естит ти кариес  Mr. Green  и аz ходих преz лятото на 4и4о zъбодок и съЩо имах само един и бях много доволна  Grinning Щях да бъда оЩе по доволна ако и на мъжът ми му имаШе неЩо

Киноа, Амарант, е тук съм пълен пас, zа първи път ги 4увам, ако не беШе във връzка със zахранването Щях да си помисля, 4е говорите zа нови модели на Опел или Рено  Embarassed

# 280
Но понеже живеем в модерни времена искам да вербувам и Миленка ако майка й я дава, и тя е лична хубавица като малкото балонче Heart EyesЕ, има гадже там у германско, ама какво пък Mr. Green

Хаха, готово, както и ти самата каzваШ, живеем в модерни времена, нека си има едно гадже у немско и едно у русенско  Mr. Green 

Между впро4ем, като каzах днес на педито 4е съм доволна 4е Милена не се буди ве4е преz 4ас, той ми вика, 4е някой ден Ще копнея zа това да я 4уя преz ноЩта....като стане на 16 и я няма по цяла ноЩ, 4е и мобилния като иzклю4и, ехей....  Crazy  Ми прав е 4овека   Laughing

# 281
http://www.infantino.com/Toys3.html
мами,вижте тези сладурски нещица, радост има едни чорапки на тази фирма,много ми харесват....

# 282
ей снахата като манекенка бре  Heart Eyes

# 283
  • 2 етажа над тавана
бабълче, на снимките Маги изглежа по-едричка, вероятно бузките й подвеждат.Ясноооо, Пресил се уреди с една от фините мадами, не е като да няма късмет HugНо понеже живеем в модерни времена искам да вербувам и Миленка ако майка й я дава, и тя е лична хубавица като малкото балонче Heart EyesЕ, има гадже там у германско, ама какво пък Mr. Green
Ей, Филипче, щом си такава демократична сватя ще взема да отправя оферта и към Ивчо на юлчето - ако го дава майка му, де! Че то се бях наточила и за още един момък - Валката на ренката-ама той вече е харизан. Ей, стана като в магазин за един лев - разпределяне на моми и момци според търсенето, дано не звучи гадно hahaha

Ивета76
, мила, извинявам се, че сутринта те забравих - честита годишнина!  bouquet

# 284
Виждате ли албума "За форума" ?  Shocked Нещо ми изчезна от полезрението, а явно съществува щом снимките от 1ва стр. не са избягали...[/color] newsm78

Общи условия

Активация на акаунт