Отговори
# 795
Не е така, в София си е хладно след септември.

# 796
При нас до Нова година е идеално временце....но после от януари до май е студено, а в София рано идва пролетта. Така, че не се оплаквайте девойки.

# 797
Дам, по добре ранна пролет от късна есен, права си!

# 798
  • В градината...
Не се карайте. Най-добре ранна пролет и късна есен.

# 799
  • София
Откакто не карам ски за мен всички сезони са добри, само ако може зимата да е малко по-кратка.

# 800
На мен тъмното през зимата ми пречи. От 16:30 до след 7 е тъмница.
Искам да се преместя на топлои светло, но ще чакам учениците да пораснат.

# 801
  • София
Тъмното и на мен ми пречи.
В този ред на мисли, ако остане само лятно или зимно часово време, кое предпочитате?
Аз съм твърдо ЗА лятното.

# 802
Стига де змия, лятното часово време е някаква измислица на пишман икономистите. Нормалното астрономическо време е зимното . И искрено се надявам най - накрая да го възстановят. Няма да понеса целогодишно да ставам в 5.30. В момента и през лятото ми е трудно...Има такива глупави експерименти в Русия , мисля че беше за около 1-2 години довели до катастрофални здравословни и др. проблеми.

# 803
  • София
Ама при зимно време лятото в София ще се съмва в 4 часа, аз съм твърдо против.

# 804
Не ми пречи нито тъмно, нито студено, обаче ужасно мразя да ставам преди 8 часа Joy . Всичко ще понеса обаче това ранно ставане ме  убива. Добре че понякога работя от 10.

# 805
Ох, ранното ставане... Няма как, когато имаш ученици. Поне с моите съм така. Закусват всяка божа сутрин, откакто са родени. Дори и през ваканциите ставам сравнително рано, за да не идва после по-тежко.

# 806
И аз не съм човек рано сутрин.
Ставам 15 минути преди да изляза и добре, че живея до метрото.

Едни хубави завеси решават проблема с блесването на слънцето.

# 807
И аз съм за лятното време, за да има малко по-дълъг следобед през зимата. Simple Smile Защо има негативни здравословни последствия от това, не съм чувала и ми стана любопитно?
За спане, спя в пълна тъмница зиме и лете със затворени капаци на прозорците отвън (в Италия всички имаме капаци-щори) и със спуснати завеси от тъмен лен. Simple Smile)) Misc Ghost

# 808
И ние така спим. Външни алуминиеви щори и блекаут завеси. Скоро накарах ММ да монтира четчици на врата, за да не ме дразни светлината от луфта.

# 809
  • София
Нямам шанс да спя лятото на затворени прозорци. Живея на последен етаж, брутално топло е. Спалнята ни е малка, със скосени тавани и шансът за монтаж на климатик е точно нулев.
Абсурд е да затворя вратата към балкона или да ползвам плътни завеси, които също ще спират притока на въздух.
Освен това искам да има малко светлина през зимата след края на работния ден.
Не искам и лятото в 21 часа да е тъмно.

Общи условия

Активация на акаунт