Отговори
# 780
  • София
Ние пътувахме до Наксос със смарт. Колата няма фабрично резервна гума иза всеки случай сложихме в багажника една + инструменти, ако се наложи смяна. Събрахме и целия багаж за двама за 10 дни + кучето и нейния багаж.
И пак върнах неизползвани дрехи.

# 781
  • В градината...
Ама това с деца ли?

# 782
  • София
Нашият Смарт е двуместен. Децата с удоволствие ги забравяме вкъщи.

# 783
  • Mediterraneo
Мечтата на ММ- двуместна кола и големи деца Simple Smile Скоро!

# 784
Здравейте.
Изпуснах ви леко, но...тази година почивката я оставих за накрая и ...обикаляме БГ. Все по-често се заглеждам по дамите около мен, критикувам, одобрявам, взимам идеи мислено😂.Стана хладничко, обаче, та ...почнах да се замислям за есенните дрехи. Ще ми се да заложа на рокли. Бихте ли споделили какви всекидневни обувки(на работа) слагате през този сезон?Аз съм или с платформа,но не равна, средно висока(търся удобна обувка, викам им бързоходки, да се справям по начупените ни тротоари без проблем) или директно слагам бота.

# 785
  • София
Аз обичам да имам място за багаж. Със самолет не съм пътувала от векове. Колата ни има огромен багажник. Уж се смествам в един куфар с малкия, обаче си нося и плажната чанта отделно, пълна с обувки и козметика. 😉

За затворени обувки не ми се мисли още. Нося предимно кожени кецове есента.

# 786
А ние пътуваме със заредена плажна чанта- бански, крем, вода, кърпи, книги и т.н.....Разтоварваме и сме готови за плажа.

# 787
Здравейте.
Изпуснах ви леко, но...тази година почивката я оставих за накрая и ...обикаляме БГ. Все по-често се заглеждам по дамите около мен, критикувам, одобрявам, взимам идеи мислено😂.Стана хладничко, обаче, та ...почнах да се замислям за есенните дрехи. Ще ми се да заложа на рокли. Бихте ли споделили какви всекидневни обувки(на работа) слагате през този сезон?Аз съм или с платформа,но не равна, средно висока(търся удобна обувка, викам им бързоходки, да се справям по начупените ни тротоари без проблем) или директно слагам бота.

Аз като се замисля имам само рокли в есенния си гардероб. Що се отнася до обувките много обичам да нося 5-6 см от т.нар. пачи крак, не знам дали се изразявам правилно. Или ако е без ток, нося оксфордка.
Това за ботата ми хареса, ама ми е доста топло от възрастта вече, та не мога да си позволя да го практикувам през този период.

# 788
  • София
И ние пътуваме с готова плажна чанта, хавлии за всички, плажни масла, кърпички, клечки за учи и книги.
Още не сме стигнали до морето ние, така че не ми е есенно. Като се върнем ще е вече началото на есента тук, директно ще скоча в дънките.

# 789
Аз пък живея на морето, поне до началото на октомври съм по сандали... и с рокли и боси крака. Надвечер слагам жилетче или шалче.

# 790
  • София
Мимо, това е все едно в тема за диети да питаш как да напълнееш 🤣

# 791
  • София
Аз мисля да си оставя някакви дрехи на морската къща... Иначе там има една чанта с хавлии и плажни работи...

# 792
Мимо, това е все едно в тема за диети да питаш как да напълнееш 🤣
Ха, ха, така е....но какво да направя - факт!

# 793
Наистина, така е. Ама то и в София вече септември е топъл, че и октомври.

# 794
  • София
Наистина, така е. Ама то и в София вече септември е топъл, че и октомври.
Топъл, топъл, но няма море в София.

Общи условия

Активация на акаунт