Отговори
# 825
  • София
Лурдес, ето такова е кучето

След скок с бънджи и аз имам страх от височини, по-скоро ме е страх да не скоча необезопасена.

# 826
Хич неща да си усложнявам живота и със списъци с желания. Като ми се прииска нещо, го правя. Само дето  напоследък го карам лежерно, без да си затормозявам нито душицата, нито телОто. Joy
Скачала съм и с парашут, и с чадър от покрива на къща в детството. Joy Вече не ме влече.
Искам да гледам красиви пейзажи, да се наслаждавам на вкусна храна и качествено питие, и да си гледам кефа. Имам си нужда и да си оставам насаме със себе си, и с интересна книжка на фона на хубава музика, да се глезоря с парфюми и козметика...Те такива простички неща.
А, ако пътувам и отсядам някъде, държа да е комфортно и безадреналинно. Simple Smile За палатки, къмпинги и подобни, не ща и да чуя. Без покрив над главата, баня и бели чаршафи не замръквам вече. Дали помъдрявам или остарявам? Thinking

Купих си черен кожен панталон с висока талия и басти до малко над глезена. Simple Smile Носила съм преди 100 години този модел и бях забравила колко добре ми стои. Ако не го бях пробвала, просто защото се мотаех безцелно и имах време, нямаше и да разбера.

Последна редакция: ср, 25 авг 2021, 18:11 от Sysly

# 827
Ох, какъв е сладур!
Май не сме си показвали кучетата тук. Ето ги моите

# 828
Цитирам по памет моя позната: "Ако ми се доиска адреналин, се показвам на  терасата. А ако ама много, много ми се доиска адреналин - даже поглеждам надолу!"

Хаха.. ние, нали сме новодомци и без нищо още (мебели и пердета), а целия хол е стъклен.. и постоянно голи се разхождаме..😅
А срещу нас има обитаем блок..

# 829
Скрит текст:
Цитирам по памет моя позната: "Ако ми се доиска адреналин, се показвам на  терасата. А ако ама много, много ми се доиска адреналин - даже поглеждам надолу!"

Хаха.. ние, нали сме новодомци и без нищо още (мебели и пердета), а целия хол е стъклен.. и постоянно голи се разхождаме..😅
А срещу нас има обитаем блок..
Вие като младоженци и новодомци май сте го ударили на високи дози ендорфин. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 830
Мда..добре, че отсреща едни съседи са ни познати и готини, та се бъзикат, че вече нямаме тайни..)

# 831
Какви малки сладурчовци! И аз исках дребна порода, но моите хора предпочитат големи породи, та сме с мечка Joy! Голдънче, много е добричка, ето я и нея:

# 832
# 833
Темата все пак е за стила, и аз да не изляза от нея съвсем, споделям че взех наново да търся за есенния сезон непромокаеми якета, както и такива панталони за разходки из дъжда. Моят мъж нещо взе да ми говори за кемпери, къмпинги, не знам не знам. Joy Стилът не е каквото беше!
Simple Smile
Всяка година съм в търсене на обувки подходящи за дъжд, и всяка година си оставям без такива.
Или не мога да харесам модел , или се оказват не толкова подходящи за това време Simple Smile
Задачата ми се усложни от миналата година след като се сдобих с проблем със стъпалата и сега трябва да се насоча към някакъв тип barefoot ...

Последна редакция: ср, 25 авг 2021, 15:14 от Casual

# 834
Мда..добре, че отсреща едни съседи са ни познати и готини, та се бъзикат, че вече нямаме тайни..)

Това ми звучи като някъв комплекс за суингъри Simple Smile.

# 835
Хаха, не

# 836
Сисли твоят пост все едно аз съм го писала - не се вълнувам от скокове с парашути, парапланери, аква паркове. Никога не са ми били интересни...виж тоалети, парфюми, ботуши, козметика това е друга работа... За палатки и къмпинги не ми се мисли, това не е за мен...напоследък моя мъж оглежда караваните, та ще видим до къде ще я докара.
И куче нямам, какво да показвам сега. Wink
И аз вчера в миг на умопомрачение си купих тъмно син панталон с висока талия и надолу разкроен, ако се харесам как ми стои ще се снимам, ако не ще го нося тайно само у нас. Не беше скъп та за това реших да го взема. На фешън дейс има разпродажби в момента!

# 837
  • В градината...

Без покрив над главата, баня и бели чаршафи не замръквам вече. Дали помъдрявам или остарявам? Thinking

За мен и климатик в спалнята. Иначе не мога да спя, не търпя никакви шумове от отворени прозорци. А чаршафите да са 100% памук, матракът да не е нито твърд, нито мек, да са два отделни за мен и ММ, Абе... Старост...

# 838
  • София

Без покрив над главата, баня и бели чаршафи не замръквам вече. Дали помъдрявам или остарявам? Thinking

За мен и климатик в спалнята. Иначе не мога да спя, не търпя никакви шумове от отворени прозорци. А чаршафите да са 100% памук, матракът да не е нито твърд, нито мек, да са два отделни за мен и ММ, Абе... Старост...

Значи един добър кемпер покрива всичките ви изисквания Wink

# 839
Скрит текст:

Смея се. Ами права е дъщеричката на Сиската, че лукса успокоява. Успокоява и още как! Само дето никоя не ще да си го признае, че ще мине директно в графа - сноб.
Нямам куче, но много искам и ако имам ще е Голдън ретривър или Лабрадор. ММ не ще "препиквачи на обувки", а аз толкова да харесвам ситните породи.

Последна редакция: ср, 25 авг 2021, 17:11 от Sysly

Общи условия

Активация на акаунт