Отговори
# 840
  • София
О, кучетата ли показваме?

# 841
Скрит текст:

Без покрив над главата, баня и бели чаршафи не замръквам вече. Дали помъдрявам или остарявам? Thinking

За мен и климатик в спалнята. Иначе не мога да спя, не търпя никакви шумове от отворени прозорци. А чаршафите да са 100% памук, матракът да не е нито твърд, нито мек, да са два отделни за мен и ММ, Абе... Старост...
Смея се. Ами права е дъщеричката на Сиската, че лукса успокоява. Успокоява и още как! Само дето никоя не ще да си го признае, че ще мини директно в графа - сноб.
Нямам куче, но много искам и ако имам ще е Голдън ретривър или Лабрадор. ММ не ще "преписвачи на обувки", а аз толкова да харесвам ситните породи.
Не съм сноб, но ужасно държа на комфорта си и за мен ходене на палатки е просто немислимо. Не ходя и на гости с преспиване.
А на тия кучета им казвам ankle biters. Simple Smile

# 842
Аз си го признавам, ако искате ме мислете за сноб, и хотелът държа да е възможно най доброто/естествено в рамките на нашите възможности. В Дубайските трудно ще се класирам... Grinning

# 843
Обичам както луксозен хотел, така и палатка. Мечтая си за кемпер.

# 844
Моят мъж мечтае за кемпер/каравана и ще видим как ще се разберем Grinning, но по бих го преглътнала от палатка! Wink

# 845
Супер е на палатка. Последно ходих с малката на един рокфест преди 2 години и си изкарахме уникално. Но и на спа-хотели също съм си изкарвала чудесно. Просто различни по вид изживявания.

# 846
  • София
Мога и на палатка, мога и на 5-звезден хотел. И в двата вида почивка държа на личния комфорт, който за всеки е различно нещо. Палатката ми е голяма, в нея може да се ходи прав, примерно. За хотелите държа да са близо до плажа, главно. И храната да става за ядене. Много обичам мек матрак, но това няма как да го знам, преди да отида на място, така че не е критерий. Да не говорим, че повечето хора обичат твърд.

# 847
Сисли, припокривм се на 100 % с мнението ти. Нищо екстремно не ме вълнува, не ме е вълнувало и на млади години. Голяма съм скука.

# 848
  • В градината...
Не е лукс, а удобство. И не е задължително удобствата да са скъпи. В Албена в 5-звезден хотел бях и няма да отида повече, точно защото му куцаха много неща. За разлика от малки хотелчета, с персонално отношение. А за ол инклузив не ща и дума да отварям. Чувствам се като прасе на изхранване. Предпочитам една салата от хубави продукти, специално поднесена с лично отношение и да се наслаждавам дълго на   хубава компания.

# 849
  • София
С малки деца ол инклузива е съвсем приемлив. Не знаят какво искат, а там има богат избор. Да не говорим, че и без това е лудница, никой не се впечатлява на щуротии. Ако седнем в нормален ресорант ще го вдигнем във въздуха, а моето даже е кротко. Каката не седеше и за 1 секунда на тази възраст и беше торпедо, бях свалила 20кг да търча след нея. Отделно, всичко ти е на една ръка разстояние - море, басейн, ресторант, стая. Безценно, точно в тази възраст, между 0 и 4г. Много искам и аз да вечерям на свещи и тиха музика, обаче ще е като стана достолепна дама на 60.

# 850
  • София
Обичам да сме на почивка с кучето. Така че съм се промирявала и с не толкова лукс условия, стига да мога да съм с кучето.

# 851
Аз съм отвратителен сноб - предпочитам да е най доброто, независимо дали е хотел 5* или палатка или кемпър и кусур мога да вържа на всичко. Но когато не е точно толкова идеална ситуацията, колкото на мен ми се иска си затварям устата и не мрънкам, най-много да си направя някоя и друга шега тип " оцеляват the fittest, а по фит от мен нЕма, и не само ще оцелея, но и ще разказвам като виц къде си ме довел поне следващите 50 години" Wink

# 852
Аз пък ще мрънкам Simple Smile. Искам да имам баня и тоалетна под ръка, а не да ходя из храсталаците.

# 853
Мрънкам и още как. И всеки път като се сетя, дори след време, пак мрънкам. И разказвам за причиненото ми неудобство на всеослушание, цветно и доукрасено. Grinning
Иначе как ще разбере половинът, че не ми е харесало. Ако си трая, рискувам да бъда разбрана погрешно /че ми е харесало/ и пак да се озова в същата ситуация. Smile
Мина времето, когато се правех на мъж и стоически понасях всичко.

Последна редакция: ср, 25 авг 2021, 19:05 от Sysly

# 854
Аз съм от съгласните с дъщерята на Сиска. Да - луксът успокоява и аз го обичам. Обичам хубавия ол инклузив или НВ /достатъчно ми е/, широки легла, приятна обстановка, добро обслужване, спокойствие, красива природа, спа процедури. Ям, спя, релаксирам и се чувствам добре. Обичам да се разхождам сред природата, до забележителности /исторически или природни/. Но след разходката - в хотела при банята, хубавата храна и другите удобства.

Не харесвам гмеж от много хора, разговорите им, мърморенето, разправиите им, миризми на гадно пържено/скара, шумна музика, но не харесвам и пусти места без удобства.

Та мен 4/5 звездните хотели в затворени комплекси напълно ме устройват.

Много ми харесаха всичките ви домашни любимци и малките и големите Heart Eyes.
Аз много обичам животните. Имам коте - голяма любов сме. Сега е при синът ми и май не иска да ми я даде.
И започнах да търся обяви за кучета. Избирам между йорки и дългокосместо чихуахуа /малки породи за апартамент/.
Гледам ли гледам, харесвам ли харесвам. На косъм съм да си купя. Спира ме, че когато пътувам няма кой да се грижи за него, а не навсякъде приемат домашен любимец.
Сега и вие сте пуснали тези сладки муцунки, е ми "косъмът" съвсем отъня

Последна редакция: чт, 26 авг 2021, 11:05 от Sweta

Общи условия

Активация на акаунт