Отговори
# 885
Навсякъде мога да вирея - зависи от моментното ми настроение и идея. Спала съм в нещо което повече прилича на навес отколкото на бунгало в Индия, и в обор в Лозенец, и в някакъв бардак в Доминикана и в доста луксозни хотели. Като тръгвам за някъде си оставям очакванията тук. Искам си индивидуална тоалетна и душ обаче Simple Smile
Освен условията и "публиката" на различните места се различава - мега яки хора съм срещала по "хипи" местата за разлика от нарцистични типове в мега лукса. ( без да поставям всички под общ знаменател )

Къмпингуването много ме привлича, да обикалям с мое си превозно средство, но нямам компания за това Sad Маиденли този къмпинг Гардения не бях го и чувала, мерси за споделеното :*

По темата - споделете сайтове моля от къде пазарувате обувки ?

# 886
# 887
Толкова си обичам кучето, че навсякъде искам и идва с мен. Май ,само в Мол не го вземам, защото не пускат. Детето, догодина ще е на година и половина и искам да отидем в Турция и отсега навивам ММ да вземем и кучето в самолета, но той нещо се опъва. Не мога да си представя да съм някъде, без моето момченце. Даже, детето мога да оставя, но не и кучо(чихуа от късокосместите). Само, като си помисля, че живеят малко и ми иде да ревна.
Палатки не обичам, харесвам тихи хотели, където има малко хора и е спокойно. Държа да има баня и нормални условия за спане. Харесвам лукс, но мога и без него.
Приятната компания е задължителен момент. С бившия ми приятел съм ходила на супер убити места и изкарвах идеално. ММ е по-скучен и с него на круиз съм откачала.😂😂😂

# 888
  • София
В Ринг мол със сигурност пускат малки породи. Май и в някои други молове.

# 889
  • София
В Ринг мол пускат всякакви кучета. В Сердика пускат, ако си носиш кучето в ръце.

# 890
  • София
В Ринг мол пускат всякакви кучета. В Сердика пускат, ако си носиш кучето в ръце.
Аз имам познат, който редовно демонстрираше как носи сан бернарът си на ръце 🤣. Ще е интересно.

# 891
Тази година по принуда почиваме в България. По отвратително отношение не съм получавала. Персонала навсякъде е толкова отекчен с отблъскащи маниери че те кара да се чувстваш като просяк там където си си платил. Вчера направих оплакване в събота се местим в друг хотел дано е по добре.

# 892
Ние не сме почивали в България от много години, 15 или повече. За почивка на море говоря. Ами доволна съм много. Четиризвезден хотел, ОИ. Добро обслужване, без да е роболепно. Морето е разкошно. И всичко това на много приемлива (за нас) цена.

# 893
  • В градината...
Днес минах през магазина на Кавалер и си взех намалени сандали. Само че светло сиви със сребристо.
https://www.gracia-s.bg/c/sandali-chehli-2/damski-sandali-klinov … v-cvyat-pudra-586

# 894
И аз от 6 години не бях почивала на море в България, но тази година ще се пличкам само тук!

# 895
Ние не сме почивали в България от много години, 15 или повече. За почивка на море говоря.

И ние приблизително толкова не бяхме стъпвали по родното Черноморие. Тази година бяхме за по няколко дена в Царево, Черноморец и Варна. Не в хотели на ОИ, през букинг запазихме всичко. Заминахме без никакви очаквания. Останахме приятно изненадани. Определено ни хареса и със сигурност следващия път няма да е отново след толкова много огдини.

# 896
И ние тази година посетихме Черноморието след около 8 години. Без големи очаквания, с надежда за прилични условия - останахме доволни.

Замислих се, че никога не търся луксозен хотел. 3-звезден (с реални 3 звезди) ме устройва. Когато отсядаме в хотели са около 3-4 звезди. От 3 нагоре допълнителни звезди не допринасят с кой-знае какво за качеството на моята почивка. В 5-звезден съм отсядала само няколко пъти и тоне защото съм търсила лукс, а защото е имало нещо друго уникално в самия хотел (например Метропол в Москва или Плаза в Ню Йорк).  От практична гледна точка, като пътуваме с децата или с компания почти винаги наемаме апартамент/къща/вила. Когато сме без деца пак търся нещо по-приятно, китно и уютно от стандартен хотел - дали ще е Bed & Breakfast, винарна, замък или нещо по-различно. Иначе обичам и палатки, и лодки, и хотели, и каквото и да е - стига да мога да пътувам. Каравана ми е мечта за Аляска.

# 897
Каравана ми е мечта за Аляска.

На мен самата Аляска ми е мечта. Heart Вярвам, че от осъщесвимите. Скоро.

# 898
  • някъде под слънцето...
При нас не може с куче в МОЛ
Преди да дойда в Испания обожавах малки деца и кучета.Испанците ме накарха да развия непомосимост към тях
За куче/коте  в мол или на ръце или в  кучешка/котешка количка за разходки

# 899
Българското Черноморие не ми е любимо. Тази година все още не съм го посетила а ми е до гъзъ Simple Smile.
Последно като ходих си счупих пръстите на единия крак заради един бетонен блок скрит под пясъка!

Общи условия

Активация на акаунт