Отговори
# 870
  • Велико Търново
Куче нямам да покажа, но вашите са страхотни!
За лукса и Божка от тази вечер
Скрит текст:
звъни ми към 17.00 и в истерия съобщава, че баща й я накарал да чисти и подрежда тавана, цялата била в паяжини, а пък той стоял и я гледал.Постояла на втория етаж малко да й мине яда, прибрала се, изкъпала се, пръснала любимия парфюм, легнала в любимата стая и как бе мамо да не ме успокоява лукса

# 871
О, мястото за спане ми е най-важното на мен.

Последна редакция: чт, 26 авг 2021, 10:41 от Sysly

# 872
  • Велико Търново
Този таван мъжа ми щеше да ми го прави на фитнес, после девойките го разубедиха, че го искали за гости, после си промениха мнението и сега събира някакви ненужни негови неща и техни играчки, мои вещи няма, моите една година необличани/ползвани директно се хвърлят.

# 873
Сиси, ми право е детето!

# 874
  • София
Pep_si, точно. Особено пък на екскурзии в чужбина, където се прибираме за душ и припадаме след 25-30 хиляди крачки. Хич не ми дреме къде съм припаднала.

# 875
Само веднъж съм се оплаквала от хотел в Малта. Вероятно нямаше да го направя, въпреки че стаите не отговаряха съвсем на описанието, но чашата преля от неадекватно отношение на служител на рецепция по съвсем друг повод. На следващият ден ни преместиха в далеч по-добро място и ни възстановиха половината сума за престоя.
Признавам си, че англичаните са най-добрите учители в това отношение. Креативността им по отношение на оплакванията граничи с лудост.

# 876
Ужасно съм любопитна кой хотел в Малта ? Simple Smile

# 877
Умирам за море!
Всяка сутрин ставам за изгрева и не ми омръзва да го гледам😍

Последна редакция: чт, 26 авг 2021, 13:14 от Чисто луда

# 878
Хотелът беше Sunny Coast Resort Club в Буджиба. Половината от прозорците в едната спалня бяха фалшиви и всъщност зад тях имаше огромна шахта. Шумът от горните етажи беше ужасен. Нямаше да реагирам, но на втората вечер получихме обаждане от рецепция да престанем да пушим в апартамента. Никой не пушеше и се опитах да обясня. Последваха още няколко обаждания и играта загрубя. Още същата вечер написах оплаквания навсякъде, където се сетих. Дълги, напоителни, със снимки, както си му е редът. На следващият ден получихме официални извинения от управителя и после ни предложиха апартамент в съседен хотел, с уникална гледка, джакузи на терасата и разни други глезотиии.

# 879
  • София
Ние тази година за първи път почивахме на каравана и бяхме очаровани. Всъщност се оказа, че къмпингиге не са това, което съм си представяла. Вече става въпрос за съвременни работи, дали ще е каравана или бунгало, повечето си имат разкошни веранди ли, хасиенди ли, как се казват, плюс баня с тоалетна. И става един голям летен разкош, все едно си имаш лятна къща, наоколо ако има компания за децата е уникално усещането. Децата казаха, че повече не искат да чуят за хотел, а ние отсега търсим за догодина, защото май всичко беше заето. Аз знаех, че ще ми хареса, но много ме е страх от влечуги, оказа се, че няма за какво, собствениците са си взели мерки. Вижте къмпинг Гардения и къмпинг Юг например,  в олх, фб и базар публикуват, там се предлагат места, от които и любителите на лукса ще бъдат доволни. Simple Smile Замислихме се сериозно и за инвестиция чак, толкова ни хареса.

# 880
Моето съкровище.
Липсва ми много, защото синът ми си я взе с него като се премести. (все пак беше неговото куче))

# 881
  • някъде под слънцето...
И аз за лятното. Искам дълги летни дни.
Внимавай какво си пожелаваш Simple Smile
Хубаво нещо е дългия ден, но да напича до 22 часа  не си е работа..
За луксозните хотели..
Трудовия ми път тук  започна от   подобна верига.За една година работих в  три 5 звездни хотела в Мадрид, като барман...
Разликата между луксозен и нормален хотел , поне в Испания е в детайла.
В смисъл вази от скъп китайски  порцелан из залите, килими от кралската тъкачница  по стените, полилеи от кристал от Бохемия....
Вип етаж където може да се поръча"иконом".
Обаче виното останало  в бутилките  и недоизпитата вода се преливат и се сервират отново....
Точно по тази причина трябваше предварително да уведомяваме гостите поръчали Дом Периньон, че удоволствието струваа 450евро без ДДС  Simple Smile

И други маскарлъци ни караха да правим

От тогава държа на добрите условия и  добро обслужване.
Ще се учудите , колко добре можете да си изкарате и  в хотел с 3 звезди, и  бутилките с  водата и вино си гинотваряте сами. Wink

Последна редакция: чт, 26 авг 2021, 14:41 от sl

# 882
Моето съкровище.
Липсва ми много, защото синът ми си я взе с него като се премести. (все пак беше неговото куче))
Ще ти го открадна, Енджи! Много ги харесвам тези сладури и много искам да имам!

# 883
  • София
Аз почти "имам" женска лабрадорка. Живее 2 етажа над нас, редовно я виждам, мачкам, понякога й давам пакети с храна, която моята принцеса не иска.

# 884
  • В градината...
Ние тази година за първи път почивахме на каравана и бяхме очаровани. Всъщност се оказа, че къмпингиге не са това, което съм си представяла. Вече става въпрос за съвременни работи, дали ще е каравана или бунгало, повечето си имат разкошни веранди ли, хасиенди ли, как се казват, плюс баня с тоалетна. И става един голям летен разкош, все едно си имаш лятна къща, наоколо ако има компания за децата е уникално усещането. Децата казаха, че повече не искат да чуят за хотел, а ние отсега търсим за догодина, защото май всичко беше заето. Аз знаех, че ще ми хареса, но много ме е страх от влечуги, оказа се, че няма за какво, собствениците са си взели мерки. Вижте къмпинг Гардения и къмпинг Юг например,  в олх, фб и базар публикуват, там се предлагат места, от които и любителите на лукса ще бъдат доволни. Simple Smile Замислихме се сериозно и за инвестиция чак, толкова ни хареса.
Ние хотели не обичаме, защото по принцип живеем в къща, на село. На зелено, широко и тихо. Щом попадна в хотел, се чувствам изведнъж меко казано странно, все някой преминава през личните ми граници. Като в блок. Затова търсим къщи за гости или много малки хотелчета, по възможност не в почивни дни, за да няма хора, тази година бяхме за няколко дни и на бунгала /къщички/ с много хубави удобства. В крайна сметка, преди 5 години се убедихме, че това е нашата почивка и си взехме място на морето. Така, бавно, но славно си правим нашето бунгало с 3 спални и две бани, ще има климатична/отоплителна инсталация, всичко, както си го искаме.

Общи условия

Активация на акаунт