Отговори
# 810
  • София
За лятното съм аз. Извинявайте, ама телата ни не знаят колко часа е изписан на циферблата, така че няма как да е негативно за здравето. Но е по-добре да е светло повечето време през деня. И това кое време е нормалното - преди да има часовници кое време е било нормалното? Нормално е да заспиваш като ти се приспи и да се събуждаш като се наспиш. Уви, с малки деца не става точно така. Но! Покрай пандемията направиха приема в детската градина на часови зони и нашата е между 8:45 и 9:15. Не, че се наспивам до 8:30, но можеше да се налага да я водим в 8 часа и тогава трябваше да ставам цял час назад.

# 811
Изпуснах и аз темата последните няколко дни... и никоя от вас не видях, само Ейнджъл на делтапланера, за което палче нагоре! Зачеркнала си още нещо от списъка със 100 неща, които човек трябва да направи през живота си.
https://www.manager.bg/%D1%82%D0%B5%D1%85%D0%BD%D0%B8%D0%BA%D0%B … 0%B0-%D1%81%D0%B8
Аз се страхувам да правя някои неща, но не защото няма желание.
На патерици честита да си Тарти, и здрава!
Списъка на Дез не ми го зарежда, но и аз като Sisly в последните 6 години поне не тръгвам ни за почивка, ни на гости по болярския край при роднините на ММ, ни за болница без да съм на правила предварително списъци за мен и детето. Така никога нищо не изпускам. ММ сам си приготвя багажа. Готвя се за почивка из гръцко, дано теста излезе отрицателен обаче.
Иначе обичам лятното часово време.

# 812
Готин списък, май към 90 вече съм ги направила..))

# 813
  • София
Не е лош списъкът, но има някои откровено тъпи неща.
40 съм отметнала. Поне 20 нямам желание да направя.

# 814
Е, аз този намерих. Сигурно ще има и други варинти, а и всеки може да си измисли личен такъв с предизвикателства, които ще му вдигнат адреналина на макс.

# 815
Стигнах до Хелуин в Америка и се отказах да чета повече. Явно е превод от чуждо списание Simple Smile.
Ако беше от бг автор щеше да има да си сваря ракия и да засадя леха домати Simple Smile.
Не знам защо ама хич не съм фенка на адреналина. Може би защото на работа имам доста и като почивам искам тотален релакс и никакви екстремни ситуации.

# 816
Цитирам по памет моя позната: "Ако ми се доиска адреналин, се показвам на  терасата. А ако ама много, много ми се доиска адреналин - даже поглеждам надолу!"

# 817
За пътуването и дрехите - и аз прекалявам доста често с тези "за всеки случай".
Всъщност, излиза че така процедирам и с моя гардероб. Купувам сравнително редовно нови дрехи, но много често избирам да облека любими, определени дрехи, а не малка част си седят така за всеки случай.

За часовото време- нямам никакъв проблем да си остане както досега със смените, на мен не ми пречи изобщо. Даже не знам дали не почна да пречи на повече хора и да му обръщат внимание, откакто стана популярна темата напоследък.

Ние пътувахме до Наксос със смарт. Колата няма фабрично резервна гума иза всеки случай сложихме в багажника една + инструменти, ако се наложи смяна. Събрахме и целия багаж за двама за 10 дни + кучето и нейния багаж.
И пак върнах неизползвани дрехи.
Ако мога да питам какво е кучето, голяма порода ли е? Темата все пак е за стила, и аз да не изляза от нея съвсем, споделям че взех наново да търся за есенния сезон непромокаеми якета, както и такива панталони за разходки из дъжда. Моят мъж нещо взе да ми говори за кемпери, къмпинги, не знам не знам. Joy Стилът не е каквото беше!

# 818
Витаминче, разсмя ме Grinning И аз съм от тези, дето не обичат екстрема и да си усложняват живота. Да съм здраво стъпила на земята, преносно и буквално, да ми е слънчево и светло и сухо Grinning
Чаша вино и пурета...

# 819
  • пустинята Гоби
Цитирам по памет моя позната: "Ако ми се доиска адреналин, се показвам на  терасата. А ако ама много, много ми се доиска адреналин - даже поглеждам надолу!"
Мале, аз съм такава. Изпитвам страшен ужас от височини и то единствено заради ЕГН-то. Като млада само се чудех къде да се катеря, и от къде да се пребия. Явно организмът ми се е наситил и вече ми се вие свят от високото (хормони вероятно).

# 820
  • София
И аз за лятното. Искам дълги летни дни.

# 821
Много искам да скоча с бънджи, но най-вероятно лекарят няма да ме пусне. А и не знам дали няма да се изплаша. С годините започна да ме е страх от високо.

# 822
Е, колко е дълъг един ден зависи най вече от това в колко си станал Wink

# 823
Аз не съм така, но постът на Савова ме подсети за тази позната Simple Smile

Летя/ла съм с парапланер, парасейлинг, увеселителни влакчета. Харесва ми. Но, примерно, скачането с парашут от самолет ми е над лимита за екстремно Grinning

# 824
  • София
Аз съм рано будна, но ми липсва светлината след обед.

Общи условия

Активация на акаунт