Отговори
# 915
Лятото е моят сезон. Не бързам за есента, че след нея е зимата бррр.

Днес бях така:
Скрит текст:
...

Последна редакция: пт, 27 авг 2021, 21:39 от Sweta

# 916
  • София
На средата на втора страница ви намерих, засрамете се!
Имам една нова рокля, която се чудех как да нося. Сетих се за каубойските ботуши, които коментирахме наскоро. Имам и едни по-светли, с тях също седи добре, като че ли не пасваше толкова добре с колана. Ако се сдобия със светъл каубойски колан ще пробвам. И една пола, на която също мислех върху горната част, така ми харесва. На снимката не личи, че е на дупки и прозира, но за мен не е проблем.
Скрит текст:

# 917
  • София
Роклята ми харесва, но не с колана. И ботушите не, освен ако не е тематична вечер. Тогава и дънково или кожено яке и шапка трябват.

# 918
  • София
О, коубойска визия въобще не очаквам да харесате. Много е специфична, както казах доста критика отнесох от приятелки, като се носех почти само с каубойски ботуши. За това и много време седяха затворени в гардеробите. На мен ми харесва и ще си ги нося, въобще не ми трябва тематична вечер.

# 919
Аз пък много харесвам каубойски ботуши, летни ботуши също. Но аз ги нося с къси дънкови поли или панталони. Но ми харесва и с роклята ти. Мисля, че и с разкроена къса рокличка ще стоят. Коланът не ми пасва, но по принцип не харесвам колани, та не съм критерий.

# 920
  • София
Еми питаш, отговарям. Като не ти трябва мнение, не питаш.

# 921
  • София
Аз пък много харесвам каубойски ботуши, летни ботуши също. Но аз ги нося с къси дънкови поли или панталони. Но ми харесва и с роклята ти. Мисля, че и с разкроена къса рокличка ще стоят. Коланът не ми пасва, но по принцип не харесвам колани, та не съм критерий.
С дънки и дънкови поли ги носех преди, но то аз и не носех нищо друго тогава. Класика си е каубойски ботуш с дънков плат.

# 922
Клеми, съвсем добронамерено но тези ботуши с тази височина не са за твоите крака. Виждала съм те и с друг вид обувки и изглеждаш много по- добре, отколкото с тези ботуши.

# 923
  • София
Клеми, съвсем добронамерено но тези ботуши с тази височина не са за твоите крака. Виждала съм те и с друг вид обувки и изглеждаш много по- добре, отколкото с тези ботуши.
Аз си ги харесвам. Другите каубойски са по-ниски и по-широки нагоре, седят може би по-добре. Но и тези си харесвам.
Пак ли ще влизаме в темата - не съм пуснала снимката с цел да откриете недостатъците? Харесвам се така.

# 924
Щом се харесваш няма проблем.

# 925
  • пустинята Гоби
Като се снима човек сам и отблизо е трудно да се добие представа какви точно са му краката.

# 926
Аз изпуснах темата в последните 10 дни, инцидентно служебно пътуване на ММ, комбинирано с малко оглеждане на забележителности в Турция Simple Smile за 1 седмица 4000км с кола, 1000 от тях за един ден... Само 2 дни с 3 нощувки се задържахме на едно място - той на служебни срещи, аз онлайн работа и общуване с домакините Simple Smile Страшно уморително, но и пълно с впечатления...
Ето една снимка в стил "kadin peneva_a" Wink
Скрит текст:

Последна редакция: пн, 30 авг 2021, 14:44 от peneva_a

# 927
Пенева, много ми хареса.

# 928
И аз пак тук с нова рокля и нови сандалки😊 Вчера на разходка бях ето така:[img width=169 height=600]
Ps оплаквам се, че не знам как да сложа снимка или текст в “скрито”. След малко ще трия…

Последна редакция: вт, 31 авг 2021, 00:20 от Анонимен

# 929
  • пустинята Гоби
Ако ползваш мобилната версия, няма как да сложиш скрит текст. Трябва да се изписва на ръка [spoiler[ пред снимката и [/spoiler] след нея.

Последна редакция: пн, 30 авг 2021, 15:35 от 🌹 Mimi Rose 🌹

Общи условия

Активация на акаунт