Отговори
# 615
Момичета, благодаря за мненията и комплиментите. Agent точно с еспадрили на платформа я нося както ти си предложила, но днес имах много ходене пеша.
Роклята е коралов цвят, но на снимката не си личи.

# 616
КГБ и ЦРУ само могат да се учат от вас,
момичета! Познахте - шефка, бюро, документи. Юрист съм, ръководя правния отдел на международна компания.

Alpesa роклята е Уау!  

# 617
Роклята на Алпеса е от Уайкики и не е червена, а много ярък корал.

# 618
Много е яка тази рокля, бих си я взела ако я има още.

# 619
Алпеса, чудна е роклята! Всичко ми хареса и най-вече цвета!
Аз днес най-после облякох колхозната рокля.

Скрит текст:

Напоследък нямам много време да следя темата, но която от вас съм мярнала на снимка, харесала ми е!

# 620
atenan, Alpesa, McKitty, поздравления! Много ми харесвате.

# 621
Малко студено днес..)

Последна редакция: пт, 20 авг 2021, 15:12 от Angel_wing

# 622
А на мен ми е добре температурата Simple Smile. На морето е супер.

Последна редакция: пт, 20 авг 2021, 18:16 от pep_si

# 623
Ейнджъл, много ти ходи бяло! Ама много! Да си брюнетка - също.

# 624
Да ви покажа какво попоглеждах докато правех баницата за вечеря, че още се сещам за коментара на SL от тази сутрин.

Тази дама (рускоговоряща) снима истински стрийтстайл в Италия, т.е. не инфлуенсърки, набълбукани с безплатни ПР вещи и позиращи пред профи камера. Та ако на някой му е любопитно как изглежда средностатистическата нормална стара/млада/ниска/висока/слаба/пухкава италианка на улицата може да метне едно око. Да правите баница докато гледате не е задължително Grinning

Последна редакция: пт, 20 авг 2021, 00:13 от Agent Provocateur

# 625
  • В градината...
Друг свят, Агент, друг свят.

# 626
  • София
Защо пък друг? Почти все едно наша улица. Харесах си 5-6 аутфита.

# 627
Защо пък друг? Почти все едно наша улица. Харесах си 5-6 аутфита.
Аз и повече, дали да не се мятам на колата и да потеглем за Италия Smiling Imp

# 628
Хубави ежедневни визии, но аз лично не видях нещо, което да не виждам и тук всеки ден.

Това ми излезе като реклама, много шантави, но за съжаление и много китайски.
https://www.royalmona.com/collections/hot-sale-katmaconie?fbclid … LM5pB-grx-tlk1BiY

Последна редакция: пт, 20 авг 2021, 10:05 от Стрина Калина

# 629
  • София
И аз нищо по-различно оттук не видях. Много пъти съм си мислила какво правят специално италианките, за да ги харесвам толкова много. Мислила съм по грима, по прическата. Дрехите. И честно казано не стигам до друг извод, освен този, че просто са красиви по рождение. Или че аз се прехласвам по красивите, а другите не забелязвам. Моят мъж, примерно, е на мнение, че не са нищо сообено и чак му беше странно защо ги зяпам с отворена уста.
Единственото, което със сигурност съм забелязала е, че не са силно гримирани, обикновено е молив и спирала най-много, червило. И почти задължително имат някакви кичури - colpi di sole, както ги наричат.

Общи условия

Активация на акаунт