Отговори
# 930
  • В полите на Пирин планина
Клеми, на мен ми харесваш с ботушите - нищо ти няма на краката. Simple Smile Роклята може и без колана.

peneva_a, много си готина!

Vitamine, много сладка рокличка. И ти стои супер.

# 931
  • В градината...
Хах, Пенева, типична гледка за моя град през лятото.
Vitamine, много добре.

# 932
  • Русе
Дами, над 500 мнения прочетох накуп. Нямаше как да ви следя по време на почивката с малкото, палаво човече, което беше с нас. Нищо от снимките не видях, само Ангелчето. Тя си знае, че е супер! Лятото ми е любим сезон. Не съм особено екстремна, да не кажа никак. На палатка не съм била от едно планинско летуване като ученичка.  Такъв дъжд ни валя на хижа Безбог, че още си спомням. Предпочитам си удобствата и чаршафите.
Пенева, изглеждаш добре. И аз имам подобна снимка, но съм с абая в Бялата джамия в Абу Даби.
Витамин, наистина ти стои много добре роклята.

# 933
Аз харесах и трите визии, които видях - на Клеми, Пенева и Витамине. Различни една от друга, но и трите приятни за окото.
На мен това ми е интересно в темата, индивидуалността на всеки, различието, "шареното".

Аз днес бях така:
Скрит текст:
...

Последна редакция: пн, 30 авг 2021, 21:15 от Sweta

# 934
Толкова ли е станало тежко положението в Турция, че туристките трябва да ходят забрадени? Не съм ходила ли 2015 там.

# 935
  • пустинята Гоби
В някои джамии е добре да слагаш забрадка. В някои не беше нужно. Аз съм ходила преди 12-13 години и си беше така. Забрадката (не е това думата, не знам бурка правилно ли е, хиджаб ли беше) я даваха в джамиите.

# 936
  • Mediterraneo
Да, в джамиите се намяташ. Аз бях с дънки, но отгоре по потник и просто не ме пуснаха, докато не наметнах шала ( носех си, знаех, че трябва). Но съм влизала в една- единствена джамия, за повече нямах желание. Това преди десетина години.

Последна редакция: вт, 31 авг 2021, 00:43 от Тарталета

# 937
Мен такива "забрадени" страни никак не ме влекат, никога не съм ходила. Някой да ми налага как да се нося...Rolling Eyes

# 938
E, че и за Свети Марко във Венеция през Юни се наложи да си бръкна в дълбоката чанта и да извадя 3 шала с които да увием трите ни полуголи девици (на 24, 17 и 13 год съответно), защото не искаха да ги пуснат в храма. И са си в правото италианците. И инаковерците са си в правото. А като съм се отдала на спомени да спомена, че попът пък, който ни венчаваше имаше много против моят испански воал и се наложи да го махна за да му угодя на канона, въпреки, че ми съсипа стилистиката Wink

# 939
Аз в Турция съм ходила преди повече от 10 г. и в "Синята джамия" имаше едни оборотни парчета плат с копче, с които "обличаха" всички туристи (и мъже и жени) с голи крака и рамене. Бях достатъчно прилично облечена (дънки и риза с дълги ръкави) и не са ми предлагали такова. Забрадки не са изисквали. Във Венеция също дадоха едно еднократно парче нетъкан текстил на приятелката ми която беше с топ с тънки презрамки. В Москва посред зима аха да наруша руският  православен канон мислейки, че в църква не се влиза с шапка, но много бързо ме накараха да си я нахлупя обратно. Та така не се дразня на изискванията за посещения в разни религиозни храмове. Опитвам се да спазвам някакъв приличен начин на обличане, когато посещавам такива места, но особено по туристическите обекти така или иначе са подготвени, в случай че си се объркал с облеклото.

# 940
Е, то и в църква трябва да се влиза забраден /с покрити коси/, но ние не сме много религиозни и не спазваме каноните.

# 941
Днес за първи път в живота си се сдобих с пола молив. 😆
Като се натъкмя с някакви подходящи топ и обувки, ще се щракна.

# 942
Е, то и в църква трябва да се влиза забраден /с покрити коси/, но ние не сме много религиозни и не спазваме каноните.

В пправославни страни като Гърция, Сърбия, Русия, Украйна- в нито една посетена църква/ храм не са ме пускали гологлава. Просто ние в Бг сме над нещата, един вид.

# 943
  • пустинята Гоби
Турция е много интересна страна, а особено Истанбул е съвсем светски град и няма проблеми да се носиш, както искаш. Хората си уважават религията, както навсякъде по света.

# 944
Здравейте.Тъкмо се върнах от обиколка на нашите планини, имах доста време да помисля, но ...имам и въпроси, който може, да се включи с мнение🤗
Та, 158 см съм, все още недостатъчно слаба, но...имам леко криви крака от колената надолу, с дебели прасци(така се виждам, показвам
)
Имам и широки рамена.Като сложа дълга рокля, ивам чувството, че ме затапва и подчертава задника. Ако сложа потник-че подчертавам широките рамена. Много ми е трудно и да избера подходящи обувки, с тънки токчета на дебел задник-смешно ми е, с дебели токчета-сякаш по-грамадна ставам😔. Същото и за връхните дрехи, харесвам до ханша, но ми е студено зимата така, но ...докато отслабне този задник трябва да взимам един номер по-голяма връхна дреха и имам чувството, че само той се подчертава😡
Как бихте облекли някой, с тези проблеми, така че да изглежда секси(ако е възможно😁)

Общи условия

Активация на акаунт