Лятото на балкан или море, НОЕМВРИйче в нас рита и расте - Ноемврийски мами - Тема 4

• 42 945
  • 739
  •   1
Отговори
# 645
Момичета, как успявате да гледате тези лекции, гледах две до тук и бяха 90% реклама ? Много досадно ми идва.
И на мен досега не са ми казвали каква степен на зрялост е плацентата.

# 646
Одри, аз затова ходя на физическите лекции. Онлайн почти не съм гледала. Пак си има реклама, но е поднесена по интересен начин, а и се научават полезни неща дори и от рекламата.
На мен също не са ми казали степен на плацентата.

# 647
аз гледам само 1наум вече защото всичко останало освен че н брутална реклама , е и брутална идиотия. Особенно има една дето говори за кърменето не помня точно къде , но нее Ася и хич ти се отщява да правиш каквото и да е като я слушаш, а като почне да говори за пюрета може да позеленееш.

# 648
Ами точно от 1 наум. Рекламата е през цялото време, не може да се превърти. Ася е готина с готино чувство за хумор, ама не ми се слуша за Мустела 40 минути за две полезни изречения Simple Smile

# 649
не знам аз само тях гледам и рекламата им винаги е позиционирана в началото на лекцията, после няма никаква реклама.Гледала съм стотици техни лекции и всичките са по този начин.

# 650
Аз гледам лекциите на Елена Василева. Те са всяка сряда и понякога четвъртък от 11, обаче се включвам на живо, ходя върша си разни неща и когато чуя че започва да говори се връщам и сядам да гледам. Но реално понеже са онлайн и не си плащаш за тях все от някъде трябва да се печелят пари..

# 651
Може би на лоши съм попаднала, точно запис на лекции на живо са.
Иначе на Наджеда са така 20 мин реклама и после няма - това е ОК.

едит: аз не гледам телевизия - само новини и обикновено на запис - и дозата реклама, която поемам по принцип е минимална Simple Smile

Последна редакция: сб, 28 авг 2021, 14:25 от Одри ♡

# 652
е много е логично да има реклама на безплатна лекция . Аз на 1 наум гледам на живо не стари записи . Там рекламата е конструирана в началото и после плямпат по същество , гледахме с мъжа ми даже това с психолога , беше много интересно.Аз ги знам тия неща и без лекцията му де че ги чета из разри книги отдавна но за него беше полезно да разбере някои работи.
Платено единственно искам да идем ако може или да го пратя него че сега бременния ми мозък не помни много много , не че неговия Никога Не бременнен помни де . Та за първа помощ , аз уж гледах лекцията ама забравих всичко почти

# 653
Мен не ми пречат рекламите- аз гледам записи и като настъпи момент за реклама си превъртам. Те все пак са безплатни за нас и трябва да има спонсори. Преди пандемията всички лекции бяха присъствени и обикновено започваха и завършваха с реклама на някой спонсор, хубавото беше, че имаше подаръчета и томболи Simple Smile но пък така не се налага да се грабна да ходя по молове да слушам Simple Smile Ася е представител на Мустела, Елена Василева- на Авент, нейните също около Авент се въртят, дори бих казала, че лекциите на Елена за кърмене не са ми сто процента ОК (но пък за раждане за 6 точки). Препоръчвам аз и на Елена Чапалова за бебешкия и детския сън, особено когато се роди бебето, не можете да си представите колко затруднения изпитвах с второто дете и дневния му сън, ако ги имаше тогава щях да съм много по-адекватна. С няколко похвата може да си осигурите едно спокойно и отпочинало бебе (след коликите особено), а моето като му прескоча времето за сън ревеше по един-два часа, беше ужас.

# 654
Леле, Елена Чапалова е страхотна,да. И на мен ми вдъхна надежда,че малкият спеше вечер между 15 минути и час и не помня голяма част от първата година. Беше си същинско оцеляване - това трябва да го преподават в училище - как да научиш детето да заспива само Grinning

# 655
Аз гледам лекциите в Ютуб на "1наум", "Кенгуру" и "9 месеца". До сега платени не съм гледала и ми е интересно казват ли нещо по-различно от това в безплатните лекции? Според мен ако изгледаш по конкретна тема 2-3 безплатни лекции от различни канали, информацията би трябвало да се припокрива.

Относно рекламите и аз превъртам. Забелязала съм, че на "9 месеца" специално винаги са в началото и са едно 20-30 минути, дали за стволови клетки, дали на Томи типи и т.н.

Ася и аз много я харесвам, защото е директна и емоционална, но рекламата на Мустела всеки път ми идва малко в повече. А и тук във форума съм чела отзиви, че някой бебета в последствие не понасят козмтиката, въпреки че Ася я рекламира едва ли не с толкова чист и качествен състав, че няма как да не му понесе на бебето и едва ли не, не съществува друга козметика на пазара.. но маркетинг, няма как да каже нещо лошо за тези, благодарение на които си изкрава част от парите.. въпреки, че аз бих го направила, но това е друг въпрос.

Milk-choc благодаря за препоръката за Елена Чапалова. По темата за детския сън съм все още боса, но ще трябва да се образовам.
Следя https://www.instagram.com/magisanvlog/ и тя често споменава "Копче за сън", та предполагам и там има полезно инфо, но не съм се задълбавала да търся. Даже сега малката Дивна я учи да заспива без кърмене.

# 656
ама просто не им се спечатлявайте на рекламите толкова Simple Smile Те нали ти казвам мисля че точно тая Елена Василева прави една лекция за пюретата ( не съм 100% сигурна че е тя ) но като ми каза че имало Детска риба и риба за възрастни просто припаднах 😂И че децата трябвало да ядът само пюрета и нищо друго и видиш ли тия на бебелан били точно нужните. Е такива лекции са ми малко повече.
Иначе Асе ония ден имаше платена лекция за ЗВБ но реших че сега ми е рано толкова да се вслушвам в нея и ще се надявам по натам да пуснат още една нищо че имам книгата още от преди 5 години .

# 657
На 14.09 ще има дискусия с Елена Чапалова
https://facebook.com/events/s/%D1%80%D0%B5%D0%B6%D0%B8%D0%BC-%D0 … /532718614504763/

И мен рекламите ме дразнят, ама няма как. Важното е да има полза от  съществената част на лекцията.

# 658
Момичета, много ми е тежкоо буквално😀 не ми е огромен корема,но е доста високо разположен и наистина се задъхвам дори като седя.. и бебето ме рита под гърдите постоянно и ми спира дъха.. Вие имате ли подобен проблем с дишането 😀 аз буквално на моменти не мога да дишам.. и АГ от може би месец ми говореше как се е вдигнал много корема още от сега😕

# 659
И на мен ми е тежко. Чудих се дали си въобразявам, но на моменти ми е трудно да дишам. И аз не съм с голям корем, гледат ме учудено, като кажа, че съм в седми месец. Трудно ми е да спя нощем. Само се въртя от едната на другата страна. Вчера бях в салона за маникюр, едва издържах. Вече трябва да го махам следващия месец. По-добре се чувствам, когато се движа, но да ми е прохладно.

Общи условия

Активация на акаунт