Искам съвет - еднократен секс, ще ме потърси ли отново?

• 12 605
  • 254
  •   1
Отговори
# 15
  • Най-красивата страна
Това даже и първа среща не е...

# 16
То това секса за здравей-здрасти явно вече е. Grinning Представям си ако така правят срамежливите, тооо какво е при несрамежливите.

# 17
Може пък да се е подхлъзнал човека, ако на чаршафа е било разлято нещо мазно и така да е "влязъл", без да иска ?

# 18
Да ти дойде нещо само в леглото и да не се възползваш си е грехота направо. Друг е въпросът, че той стратегически се е пльоснал в леглото на момичетата, ама тва не променя горния факт. На въпроса, няма да те потърси. Ако до ден два не те потърси, после забрави.

# 19
И да те потърси, то ще е за един секс нищо повече..

# 20
А, да не би да е искал да е с приятелката ти, пък ти като си дошла и си легнала между тях  да си развалила работата ? Ти всъщност що се натресе там при тях ? Като ги видя заедно трябваше да ги оставиш хората. Малко си го принудила да те опъне, пък то насила е някакси тъпо. Дано да те потърси, ама той по-срамежлив от тебе май ?
Първо тя си има приятел, 2ро те дг се познават и никога не е имало нещо и 3то ако беше така щеше да стане и да си отиде има очи видя ме коя съм 😁

# 21
Е, че то и вие двамата не се познавате, нали каза, че никога не сте си говорили. И приятелката ти да си беше легнала до него, и на нея щеше да се натисне този срамежливец. Просто се е събудил и е имало жена до него - пробвал - станало, какво очакваш после? За какво да те търси, като дори сексът не е бил добър? Замисли се малко. Нито те познава, нито сексът е ставал.

# 22
Потърси го ти като толкова ти е харесало.
Оф, то пък ти каза, че си срамежлива.
През август хората нямат търпение да дойде петък и започват от понеделник още с пируетите.

# 23
През август хората нямат търпение да дойде петък и започват от понеделник още с пируетите.
Един позитивен и не враждебно настроен. Едни им вади очите че не се занимавам ся да слагам препинателни знаци и вече неграмотна ме изкараха.

# 24
А, да не би да е искал да е с приятелката ти, пък ти като си дошла и си легнала между тях  да си развалила работата ? Ти всъщност що се натресе там при тях ? Като ги видя заедно трябваше да ги оставиш хората. Малко си го принудила да те опъне, пък то насила е някакси тъпо. Дано да те потърси, ама той по-срамежлив от тебе май ?
Първо тя си има приятел, 2ро те дг се познават и никога не е имало нещо и 3то ако беше така щеше да стане и да си отиде има очи видя ме коя съм 😁
Това съкращение дг= детската градина ли е ? Оттам ли се познават ?
Еми той горе-долу така е направил, станал и си отишъл ?

# 25
Ей, абе вие деца в тийн възраст нямате ли?
фр - френд - приятел
дг=гд - долу-горе/горе-долу

Може пък да се е подхлъзнал човека, ако на чаршафа е било разлято нещо мазно и така да е "влязъл", без да иска ?
Един от любимите ми 'намекващи' вицове е за случайната изневяра.

# 26
Един позитивен и не враждебно настроен. Едни им вади очите че не се занимавам ся да слагам препинателни знаци и вече неграмотна ме изкараха.
Ами какво да ти кажа, днес се събудих, пълна с емпатия.

Скрит текст:
Преди години си пиша с една особа от женски пол и в един момент ми пише следното: " ох слагаш в чат препинателни знаци а на мен не ми се занимава и заради теб се чувствам неудобно може ли да престанеш"

# 27
Стрино Joy

Именно, не знаех че в 21ви век някой ще се затрудни на това.
Ами не че нещо, но 2013 също е в 21ви век и не бяха модерни тези изрази...
А 2002ра, което пак е 21ви век, имаше асл, брб, бб, 10х и разни други, дето сегашните 20годишни съм забелязала, че не ги ползват и често не могат да разберат какво е това.

# 28
Ма той може и да не помни ! Коя станала, коя легнала на нейно място и останала. Не е много сигурно, ако и той е пийнал ? Затуй да си трае сега, да не се изложи.

# 29
  • София
Ей, абе вие деца в тийн възраст нямате ли?

Аз и деца на тийн възраст имам, имам и деца на възрастта на авторката, но пишат грамотно.
И съкращения знам много, но не ги ползвам по форуми.
Пък и (вярвам) имат далеч по-вълнуващи изживявания от еднократния секс с непознати.

Общи условия

Активация на акаунт