Искам съвет - еднократен секс, ще ме потърси ли отново?

• 12 601
  • 254
  •   1
Отговори
# 45
  • Пловдив
Ползвахте ли презерватив?

# 46
Като си свободен, няма нищо лошо в еднократния секс. Ама стига с тая срамежливост, моля ти се.
Риби съм, но при мен изключително много и за толкова год не съм я превъзмогнала, алкохол пак казвам много рядко и само единствено той ме отпуска. ДА разговарям, камоли нещо друго.

# 47
Не се обвинявай, хора сме, не си убила човек, за да съжаляваш и да страдаш така. Забрави го, щом те мъчи. Аз така правя, когато нещо ме тормози, го изтривам от съзнанието си, все едно не е било. Не го обмислям по сто пъти.

# 48
Не се обвинявай, хора сме, не си убила човек, за да съжаляваш и да страдаш така. Забрави го, щом те мъчи. Аз така правя, когато нещо ме тормози, го изтривам от съзнанието си, все едно не е било. Не го обмислям по сто пъти.
Аз много го мисля всичко и понякога ме изяжда от вътре, емоционална съм много, но не го показвам държа всичко в мен.

Последна редакция: ср, 04 авг 2021, 01:10 от Не се сърди, човече

# 49
Надеждата е хубаво нещо, но все пак покрай нея ако ти харесва тоя пич вземи ти направи няколко стъпки да се сближите. Иначе той срамежлив, ти срамежлива, трябва само да чакате на случайности, пък то може да не се случи, щом казваш че дори не ви се преплитат компаниите. Сама си създавай шансовете. Ако си говорите повече из фейса или там в каквито социални медии се засичате, пък покани го да се видите, да излезете, покани го като излизаш с твоите приятели да дойде той с вас, пускай повече свои снимки в твоя фейсбук, инстаграм и т.н. да има какво да гледа човекът, може пак да му дойде вдъхновението да се съберете някъде.

# 50
Никой не може да каже ще се обади ли. Ако го харесваш и не се обади, след 1 седмица му драсни нещо онлайн, ще усетиш накъде отиват нещата.

Нищо лошо не е станало, свободни хора, позабавлявали сте си, просто не възлагай големи надежди и не си прави планове, каквото-такова.

# 51
Чакай де, кой те обвинява, че си правила еднократен секс? Прави си! Един, 2 пъти, 10 пъти - колкото ти харесва, млада, свободна, какъв ти е проблемът? Обаче престани да подскачаш, че не си неграмотна, защото си УЖАСЯВАЩО неграмотна, но това въобще не е предмет на темата, като ти се повтаря тук, по-грамотна няма да станеш. И с това повтаряне колко си срамежлива, направо ставаш смешна. Срамежлива, а си легнала в леглото до непознат и след 10 минути а-у и си готова. Лошо няма, ама не се описвай като срамежлива.
Не искаш съвет, а питаш дали ще те потърси - ами не, няма да те потърси, след като ти е казал, че това ще е тайна и се е омел сутринта без "добро утро" да ти каже даже. Но пък щом толкова го искаш, пиши му, нали си му пратила покана за фр и той я е приел.

# 52
Риби съм, но при мен изключително много и за толкова год не съм я превъзмогнала, алкохол пак казвам много рядко и само единствено той ме отпуска. ДА разговарям, камоли нещо друго.
Сиси,
Поне си вземи поука, ако не друго. НЕ ПИЙ ТОЛКОЗ, щото като се напиеш очевидно нямаш задръжки. И после трудно ще ти вярват, че си скромно момиче.

# 53
Значи в стаята е имало свободно легло, но ти си легнала при него и после се е получило така че той е останал с впечатление, че секса не ти е харесал? Ако е така историята направи ти първата крачка и му се обади, той няма да го направи, даже и да му харесваш, защото мисли че се е издънил.

# 54
Според мен сте имали желание - направили сте го.  Може алкохола да е бил причината, а сега и оправданието. Но ти си го харесала, иначе щеше да се молиш повече да не го видиш.
Щом и за двама ви е било толкова важно да остане тайна , то каква тайна, след като нарочно са ви оставили насаме..по-вероятно е да си остане еднократен.

# 55
Сама си създавай шансовете.
Споко бе, френдове ... тя може и да си ги е създала вече.
Изгризах си ноктите тука докато мъцне отговора.

# 56
Значи в стаята е имало свободно легло, но ти си легнала при него...
В тяхната стая не, имало е само спалня. Вероятно е имало свободни легла по другите стаи, когато той е тръгнал да ляга, докато другите са купонясвали, после всеки си е заел мястото.
Не че има значение. Очевидно и двамата са го искали.

# 57
Подкрепям Spiritlight, тук никой не те е нападнал защото си правила секс с непознат, коментира се ситуацията в която си се поставила. А за неграмотността, ами неграмотна си. Липса на пунктуация, правописни и граматически грешки бол...

Нищо лошо няма в еднократният секс, но постовете ти оставят впечатлението, че не си съвсем ок със станалото (поне на мен така ми се стори) и затова се дадоха съвети как да избягваш подобни случки. Както ти казаха, потърси го щом си го харесала, но не възлагай големи надежди.

И понеже го спомена няколко пъти, в бъдеще имай предвид, че няма значение колко добре приятелите ти познават някой, щом за теб е непознат. Хората могат да се държат съвсем различно с приятелите си и със сексуалните си партньори.

Последна редакция: вт, 03 авг 2021, 14:42 от Tessaria

# 58
Няма да те потърси. Човекът просто си е легнал, където е видял. Вече ти вкарваш някакви свои илюзии, че е било специално на твоето легло по причина. После полунепознато момиче му пуска ей така, заради едно пипване и то пияна-заляна. За него, просто е искарал късмет, вече сигурно е праснал две-три други като теб. Ти спри с илюзиите, дръж се на положение, не пий като казак и ползвай контрацепция.

Последна редакция: вт, 03 авг 2021, 15:43 от Radeva-87

# 59
Преди колко време стана заварката? Принципно ако има интерес към теб за нещо повече, ще ти се обади още на другия ден, макс на втория. От там нататък евентуално може да се присети отново ако остане без други варианти и го напънат хормоните. Възможно е да размисли и да излезе нещо сериозно, но вероятността е много малка.

Общи условия

Активация на акаунт