Искам съвет - еднократен секс, ще ме потърси ли отново?

• 12 622
  • 254
  •   1
Отговори
# 60
  • USA
След няколко дена очаквайте 2 част "помощщщ цикъла ми закъснява"!

# 61
И аз правих секс на първата среща със съпругът ми.
Но ,авторке,не .Няма да те потърси .

# 62
Ако те потърси ще е отново само за секс.

# 63
Единственото, което е в твоите ръце в момента е да се ограмотиш, другото е божа работа. Очевидно си се обвързала емоционално, за да искаш отново да се видите. Няма как да знаем случайно ли е легнал младежа или целенасочено, за да стане нещо. Какви мисли са му се въртели из глава само той си знае... Надявам се да сте ползвали предпазни средства, другото не е подсъдно. Пиши му ако иска и ще разбереш дали ще има продължение... Но измъкването рано сутринта и желанието да го запазите в тайна ме навежда на мисълта, че изобщо не  имал други намерения освен еднократен секс, това не пречи да искал точно с теб (каза, че сте се виждали и преди и май ти е харесал, може и ти да си му допаднала, но само толкава) Никой не може да ти даде точен отговор.

# 64
Аз не го познавам особено, но е много близък на един мой роднина и който да попиташ лошо няма да каже за него. Още вечерта със самото си държание малко или много показа че не е лош тип.
Вие тука ме нападнахте, пишела съм егати неграмотното. Защото нямало точка нямало запетая. Другото което аз тва за първи път ми се случва на 21 години?! Вие тука все едно всеки ден пия и правя с тоз и оня секс. Да срамежлива съм изключително много. И именно зареди това се радвам че поне веднъж макар и пияна се отпуснах а не беше поредното изпуснато нещо макар и такова от срамежливоста ми. Много трудно се отпускам и искам да кажа че аз не съм някоя пияница всеки ден, има няма 1/2 год не съм пила почти камоли толкова. И тия 2 дена просто се забавлявахме и вечерта се получи така. Аз не смятам че той ако е очаквал друга щеше да остане, както пак казвам място имаше, дори в същата стая имаше самостоятелно легло.Човека не беше пиян беше си със акъла, говорехме си малко а у и просто стана квато стана. Аи не е някой хванат, намерен на улицата аз не толкова, но всичко останали много добре си го познават и са изключително близки. На мен ми е изключително трудно зареди това че съм срамежлива много неща съм отказвала и пропускала аи трудно се доверявам. Бива ли зареди една вечер етикети да се лепват вече, срамежлива съм ама правя тва, да направих го и не съжалявам, само алкохола ме отпуска една идея повече дори към разговори. Извинявам се на тия които им беше такъвзор, да ми разберат от неграмотното писане и аз го писах късно вечерта не ми беше хич до това, но все пак благодаря за мнението ви на всички ! Когато трябва ще си пиша както си трябва! Както казват човек понякога трябва и да се отпуска, което при мен е трудно.

Така е, девойко. Права си. Освен за препинателните знаци Wink
Но за останалото - да. Максимата - по-добре да имаш угризения, отколкото съжаления си е истина.
От пропуснати преживявания спомени няма, няма и опит. И да не ти се обади, голяма работа.
Важното е, че си останала доволна. Все пак с пиенето внимавай. Не за друго, ами много състарява прекаленото пиене...
Wink

# 65
  • Най-красивата страна
Може да си има приятелка човека...

# 66
  • София
Може да те потърси, ако се окаже, че ти е лепнал нещо.
Дефиницията на повечето мъже за мъртво пияна жена, с която можеш да си правиш каквото искаш и даже няма да се усети, е "пиян парцал". Тъй че надали ще те потърси за друго.

# 67
Пиши му ти и ще разбереш има ли интерес към теб. Кво толкова се чудиш 😏. Млада си, трябва да си по смела и самоуверена. Чудо голямо, яли, пили и правили секс. Ми супер, на тези години, всеки е имал такива преживявания.
А той на колко е години?
Направи ти първата крачка, вместо да седиш и да питаш тук. Ние не сме гадатели, въпреки, че като гледам отговорите , повечето май са 🙄.

# 68
Ако те потърси ще е отново само за секс.
Ще я потърси ако е бил хубав секса, а той май не е бил такъв....

# 69
Не така, бе! На пияна глава секс не се прави! Нищо, млада си, ще се научиш!
Инак, аз съм царица, като си харесам някой да го схрускам още на първа среща. Но досега не ми се е случвало да не повторим, освен в случаите, когато аз пасувам.
Този го забрави! Със следващият да внимаваш повече! Ако си с нагласа на ловец, не пиеш, ако не носиш на алкохол. Или само симулираш пиене. Успех! Wink

# 70
С бившият ми мъж правихме секс няколко часа след като се запознахме, с настоящия ми съпруг на третата среща. Не виждам нищо лошо, спомням си с умиление.

# 71
А защо ти не подхванеш разговор във Фейса?

# 72
Щото на тяхната възраст си говорят предимно в  Инстаграм Relieved, Фейсът  е за нас по-старичките Smile

# 73
Щото на тяхната възраст си говорят предимно в  Инстаграм Relieved, Фейсът  е за нас по-старичките Smile
Те и в Инстаграм не си говорят, само качват снимки къде са ходили. Дори коментарите са само усмивки и сърчица. Аз като бях ерген, нямаше социални мрежи, говорихме си с ръце...

# 74
Те и в Инстаграм не си говорят, само качват снимки къде са ходили. Дори коментарите са само усмивки и сърчица. Аз като бях ерген, нямаше социални мрежи, говорихме си с ръце...
От всички мнения днес, осъзнах че явно няма смисъл и просто ще го забравя и продължавам на пред! То се е видяло че нищо няма да стане ами няма кво да го мисля. А относно да пиша, мисля да пропусна срам ме е, аи ако той искаше щеше. Даже аз му пратих покана ппц го нямах, и прие и това беше. Затварям страницата

Общи условия

Активация на акаунт