Искам съвет - еднократен секс, ще ме потърси ли отново?

• 12 629
  • 254
  •   1
Отговори
# 75
А защо ти не подхванеш разговор във Фейса?
Щото на тяхната възраст си говорят предимно в  Инстаграм Relieved, Фейсът  е за нас по-старичките Smile
Те и в Инстаграм не си говорят, само качват снимки къде са ходили. Дори коментарите са само усмивки и сърчица. Аз като бях ерген, нямаше социални мрежи, говорихме си с ръце...
От всички мнения днес, осъзнах че явно няма смисъл и просто ще го забравя и продължавам на пред! То се е видяло че нищо няма да стане ами няма кво да го мисля. А относно да пиша, мисля да пропусна срам ме е, аи ако той искаше щеше. Даже аз му пратих покана ппц го нямах, и прие и това беше. Затварям страницата
Ами и той може да си мисли същото и да чака ти да му пишеш. В днешно време нещата се обърнаха. Повечето мъже(момчета) очакват жена да започне първа, те са срамежливи, не смеят. Аз не виждам лошо ти да започнеш някакъв разговор, здравей, как си, какво правиш и т.н. И ще видиш в каква посока ще тръгнат нещата. Не си вади изводи само от пишещите тук. Дори и нищо да не стане, ще добиеш малко смелост и кураж занапред за другите, които ще срещнеш.

# 76
Щото на тяхната възраст си говорят предимно в  Инстаграм Relieved, Фейсът  е за нас по-старичките Smile
Те и в Инстаграм не си говорят, само качват снимки къде са ходили. Дори коментарите са само усмивки и сърчица. Аз като бях ерген, нямаше социални мрежи, говорихме си с ръце...
От всички мнения днес, осъзнах че явно няма смисъл и просто ще го забравя и продължавам на пред! То се е видяло че нищо няма да стане ами няма кво да го мисля. А относно да пиша, мисля да пропусна срам ме е, аи ако той искаше щеше. Даже аз му пратих покана ппц го нямах, и прие и това беше. Затварям страницата
Ами и той може да си мисли същото и да чака ти да му пишеш. В днешно време нещата се обърнаха. Повечето мъже(момчета) очакват жена да започне първа, те са срамежливи, не смеят. Аз не виждам лошо ти да започнеш някакъв разговор, здравей, как си, какво правиш и т.н. И ще видиш в каква посока ще тръгнат нещата. Не си вади изводи само от пишещите тук. Дори и нищо да не стане, ще добиеш малко смелост и кураж занапред за другите, които ще срещнеш.
Ами писах му там за вечерта. Пписахме си малко а у и ми сийна и това беше. Няма да пиша отново, да не ставам досадна ако той се сети, сети ако не квото такова.

# 77
Понеже сте срамежливи хора а там отнема доста време докато се докарат нещата до втори път защото пак трябва да има ситуация със свободно легло и алкохол за да може да се отпуснете ама ти не се притеснявай за това кой знае колко много и не му пиши да не го стреснеш защото той и без това си мисли че нещо се е издънил задавайки ти онея въпроси дали ти е харесало което отново доказва колко е стеснителен както и ти но ние не бива да си правим изводите прибързано за това кой кой е щото вече сме дърти и като си пийнем притеснителността ни отива на кино а ние отиваме да спим и не ни пука кой спи до нас и какво го сърби.

# 78
  • Пловдив
Abuto - ползвай точка, запетая и главна буква. Пунктуация.

# 79
Ползвах Гугъл, за да видя какво е ппц Blush
Обаче, авторке, ти какво искаш от момчето, да продължите отношения ли? Какво ти хареса в него? На теб сексът хареса ли ти?

# 80
  • Обран бостан ;)
Дали ще те потърси да те одруса пак нямам идея, ама я качи една снимка на тоз' чифут (извинете - принц Wink ), че да ти кажем, барем, става ли за чеп за зеле.

# 81
...
И какво е? На мен ми излиза "полуприцеп", а също и разни мръсотии на руски. Satisfied

Сиси, след като вече си му писала, права си, че е негов ред. Ако иска. А ако не иска, прав му път.

Abuto, разби ме. Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 82
Мисля си, че е съкращение на " по принцип", доколкото успях да разбера...

# 83
Сиси, браво, че не си му писала пак.
А, така де, дръж се на положение !

# 84
Скрит текст:
...
И какво е? На мен ми излиза "полуприцеп", а също и разни мръсотии на руски. Satisfied

Скрит текст:
Сиси, след като вече си му писала, права си, че е негов ред. Ако иска. А ако не иска, прав му път.

Abuto, разби ме. Simple Smile Simple Smile Simple Smile

"По принцип" било. И аз се лутах между руските обяснения, докато не попаднах на речник на тийн-сленга на български Joy

# 85
Само с ръце ли, без език 🙄😏🤗

# 86
Обаче, авторке, ти какво искаш от момчето, да продължите отношения ли? Какво ти хареса в него? На теб сексът хареса ли ти? Не само, като цяло, отношение и така на татък, макар за тва кратко време и от преди си имах някво мнение.
Сиси, браво, че не си му писала пак.
А, така де, дръж се на положение !
Ами даа, няма квото стане.

Последна редакция: ср, 04 авг 2021, 10:39 от sisi1010

# 87
Сиси, младежа с голямо достойнство ли беше, та толкова много го искаш пак?

staysi, разговорите бяха с ръце, другото с всички налични средства.

# 88
Сиси, младежа с голямо достойнство ли беше, та толкова много го искаш пак?
Пак казвам, отношението най-вече! Секса ми е на последно място, преди него има по важни неща с които човек може да те накара да искаш пак нещо. Било и то просто да си говорим.
staysi, разговорите бяха с ръце, другото с всички налични средства.

# 89
  • София
Той кога го показа това отношение, когато първо сте се запознали набързо, после той е спял непробудно и накрая се е събудил и директно сте започнали "разговора с ръце и други налични средства"?
Аз под проявено отношение друго разбирам. Да бяхте поговорили, да се опознаете, да излезете на среща, пък след това да общувате.
Какво е това толкова специално отношение, когато след това се е изнизал тихомълком, без да пиете поне по едно кафе заедно?

Общи условия

Активация на акаунт