Искам съвет - еднократен секс, ще ме потърси ли отново?

• 12 604
  • 254
  •   1
Отговори
# 30
На мен такова нещо не ми се е случвало. Даже и да ми се прави секс, ако няма любов, чувства, опознаване месеци наред, чатове, секс няма как да правя. За това и съм изненадана, че хората казват, че няма да ти се обади. Мен и след 16 сет години ме търсят отново. Така, че аз бих гласувала, че ще ти се обади, но съм на 41. Сегашните млади не ги знам как разсъждават. Аз правя ли секс, поне 2 години драма следва, за вас не знам.

# 31
Един позитивен и не враждебно настроен. Едни им вади очите че не се занимавам ся да слагам препинателни знаци и вече неграмотна ме изкараха.
Chatspeak-ът си е за чатовете, там паузите между съобщенията действат като препинателни знаци. Съвсем друго нещо е да напишеш 10 реда изречение без пунктуация и да очакваш да те разберат. Защо някой да си губи времето да ти чете буквената салата, след като теб те мързи да отделиш 2-3 минути да пишеш грамотно?

По въпроса, няма да те потърси. Човекът просто е легнал на подходящото място и е изчакал да му дойде някоя пияна мадама от която да се възползва. Фактът, че иска да го пазите в тайна показва липса на всякакви по-сериозни намерения.

На мен такова нещо не ми се е случвало. Даже и да ми се прави секс, ако няма любов, чувства, опознаване месеци наред, чатове, секс няма как да правя. За това и съм изненадана, че хората казват, че няма да ти се обади. Мен и след 16 сет години ме търсят отново. Така, че аз бих гласувала, че ще ти се обади, но съм на 41. Сегашните млади не ги знам как разсъждават. Аз правя ли секс, поне 2 години драма следва, за вас не знам.

Така е като избираш с кой си лягаш. Ако се хвърляш на непознати след 2-3 приказки няма как да имаш подобни очаквания, рядкост е нещо такова да се превърне в повече от еднократен секс.

# 32
  • София
Дано само срамежливецът да не се похвали на всички колко е лесна срамежливката и да стане практика на подобни "фр" събирания да я чакат за по едно бързо.

# 33
Крис, от теб не го очаквах. То чувства, то опознаване месеци, мани.. Мислех че си по-ларж. Grinning
Преориентирай се, едва ли ще се обади. И за да си спестиш чуденето следващия път внимавай с алкохола и поне малко опознай човека насреща. Wink

# 34
  • Най-красивата страна
Май наистина трябва да има сексуално образование в училищата....

# 35
Крис, от теб не го очаквах. То чувства, то опознаване месеци, мани.. Мислех че си по-ларж. Grinning
Преориентирай се, едва ли ще се обади. И за да си спестиш чуденето следващия път внимавай с алкохола и поне малко опознай човека насреща. Wink
Аз не го познавам особено, но е много близък на един мой роднина и който да попиташ лошо няма да каже за него. Още вечерта със самото си държание малко или много показа че не е лош тип.
Вие тука ме нападнахте, пишела съм егати неграмотното. Защото нямало точка нямало запетая. Другото което аз тва за първи път ми се случва на 21 години?! Вие тука все едно всеки ден пия и правя с тоз и оня секс. Да срамежлива съм изключително много. И именно зареди това се радвам че поне веднъж макар и пияна се отпуснах а не беше поредното изпуснато нещо макар и такова от срамежливоста ми. Много трудно се отпускам и искам да кажа че аз не съм някоя пияница всеки ден, има няма 1/2 год не съм пила почти камоли толкова. И тия 2 дена просто се забавлявахме и вечерта се получи така. Аз не смятам че той ако е очаквал друга щеше да остане, както пак казвам място имаше, дори в същата стая имаше самостоятелно легло.Човека не беше пиян беше си със акъла, говорехме си малко а у и просто стана квато стана. Аи не е някой хванат, намерен на улицата аз не толкова, но всичко останали много добре си го познават и са изключително близки. На мен ми е изключително трудно зареди това че съм срамежлива много неща съм отказвала и пропускала аи трудно се доверявам. Бива ли зареди една вечер етикети да се лепват вече, срамежлива съм ама правя тва, да направих го и не съжалявам, само алкохола ме отпуска една идея повече дори към разговори. Извинявам се на тия които им беше такъвзор, да ми разберат от неграмотното писане и аз го писах късно вечерта не ми беше хич до това, но все пак благодаря за мнението ви на всички ! Когато трябва ще си пиша както си трябва! Както казват човек понякога трябва и да се отпуска, което при мен е трудно.

Последна редакция: вт, 03 авг 2021, 12:20 от sisi1010

# 36
Май наистина трябва да има сексуално образование в училищата....

Това няма никакво връзка. Ако са ползвали презерватив от началото до края, актът е бил по правилата на сексуалното образование.

# 37
Ми не знам момичета, аз не мога така да си легна с някой, трябва да се познаваме много добре, иначе не ми е спокойно и нищо няма да се получи.
Мъжът ми преди пандемията ходеха на тийм билдинг по три дни на Банско. Три дни яко пиене, имаше си там едни моми, дето си правеха секс с колеги. Те са си моми, отишли са да се позабавляват. Сега говорим за 40 сет годишни хора, не за младежи. И мъжът ми казва, че едната там си го е харесвала, говорим само секс, без очакваните, без нищо.  той каза, че я отрязал, щото е женен, ама на мен си ми каза, че не можел така, не я познаваш, щял да се притесни и нямало да получи ерекция. Ей това е да си срамежлив и притеснителен, а не като нашите хора.

# 38
  • France
...Още вечерта със самото си държание малко или много показа че не е лош тип.
Joy млади и наивни

# 39
Сиси, не го мисли толкова. Може и да ти се обади. Понякога и така се получават връзките. Нищо кой знае какво не е станало. Неомъжените ми приятелки също правят секс така. То като си сам, пък дай изобщо да не правиш секс. Сега факт, аз не мога, смотана и влюбчива съм. Обаче според мен е нещо нормално, не е осъдително и ако това момче те харесва, нищо не му пречи да те потърси. Ако не те харесва, за какво ти е.

# 40
  • Най-красивата страна
Е как да няма връзка сексуалното образование.
При секс с непознати има и други рискове,освен нежелана бременност.
А и се съмнявам да са ползвали презерватив.

# 41
Сиси, не го мисли толкова. Може и да ти се обади. Понякога и така се получават връзките. Нищо кой знае какво не е станало. Неомъжените ми приятелки също правят секс така. То като си сам, пък дай изобщо да не правиш секс. Сега факт, аз не мога, смотана и влюбчива съм. Обаче според мен е нещо нормално, не е осъдително и ако това момче те харесва, нищо не му пречи да те потърси. Ако не те харесва, за какво ти е.
Ми не знам момичета, аз не мога така да си легна с някой, трябва да се познаваме много добре, иначе не ми е спокойно и нищо няма да се получи.
Мъжът ми преди пандемията ходеха на тийм билдинг по три дни на Банско. Три дни яко пиене, имаше си там едни моми, дето си правеха секс с колеги. Те са си моми, отишли са да се позабавляват. Сега говорим за 40 сет годишни хора, не за младежи. И мъжът ми казва, че едната там си го е харесвала, говорим само секс, без очакваните, без нищо.  той каза, че я отрязал, щото е женен, ама на мен си ми каза, че не можел така, не я познаваш, щял да се притесни и нямало да получи ерекция. Ей това е да си срамежлив и притеснителен, а не като нашите хора.
Значи аз това не го правя всеки ден! Случи се веднъж под влияние на алкохол. Винаги когато се събираме аз съм най - мълчалива, притеснителна това също срамежливост, И аз да съм женена разбира се така ще кажа и предпочета да не правя нищо.

Момичета което не дойде в стаята да спи, преди време имаше едно момче той си има приятелка. Ходят да правят секс и тя наивна та пак и пак. Момчето много я обиждаше даже и е посягал и удрял и тя пак секс без нищо друго тайна все. Това аз никога не бих го допуснала. И от всички тези '' съвети '' даже се съжалявам че го направих вече,но няма връщане.

Последна редакция: вт, 03 авг 2021, 12:33 от sisi1010

# 42
  • София
Има ли причина да те търси?
Той преди да легнеш до него и да правите секс от нищото , проявявал ли е някакъв интерес към теб? Търсил ли те е да си говорите, обгрижвал ли те е? Ако отговора е не, и отговора на твоя въпрос е - не.

# 43
На 21 години съм и не мога да превъзмогна това, никога на никой дори на майката ми нищо не споделям и на приятели също, изключително затворен човек съм и всичко преживявам сама, не споделям, не показвам емоции само и само за да не ме пита някой какво ми е. Затова реших тука да споделя за пръв и най вероятно последен път, с цел някак съвети където няма от кого да поискам. И най - вероятно ще го запазя за себе както всеки път и ще остане зад гърба ми.

Последна редакция: вт, 03 авг 2021, 12:44 от sisi1010

# 44
Като си свободен, няма нищо лошо в еднократния секс. Ама стига с тая срамежливост, моля ти се.

Общи условия

Активация на акаунт