Искам съвет - еднократен секс, ще ме потърси ли отново?

• 12 646
  • 254
  •   1
Отговори
# 165
  • София
Възрастните като цяло са също толкова незрели, иначе нямаше да се раждат толкова деца от случайни връзки, нямаше да има курортни свалки и т.н. Единствената разлика между младежите и зрелите е, че младежите нямат опит и са по-склонни да хлътнат и да са безотговорни най вече към себе си. Момчетата не отказват поредна бройка, момичетата и те решават да се докажат колко са вървежни. Но авторката нещо не е от последните, тя хлътва много лесно. Затова да внимава в картинката.

Едва ли някой тук би препоръчал на младите да се държат като отвързани - те така или иначе го правят, но не е препоръчително. За това е измислено студетнстването, но и контрацептивите.

# 166
Служебен банкет с преспиване.

Тцъ. Според мен не става. Била съм на тийм билдинги без преспиване - обяд на открито, отборни игри, скара и бира. Банкетите са по поводи, предимно на Коледа.

Сближаване на персонала чрез пиене и секс

nogo dalgo Joy

В работата на моя мъж събития тип "тиймбилдинг" ги водят семинари.

Смешно ми е да се нарича еднократния секс незряло поведение. Зависи човека как го преживява. Ако си с ясното съзнание, че това е само секс си е съвсем зряло. Не е мойто нещо, но е нормално. Незрели са тези които си мислят, че секса е единствения начин за запознанство или винаги е старт на връзка.

# 167
Такива тръпки все пак е по-добре да се изживяват на 21, тогава им е времето, тогава младите хора разбират какво искат, какво не искат, какви хора харесват, какви отношения търсят. При повечето отговорите идват след някакво количество натрупан негативен опит. За предпазните мерки съм съгласна.

# 168
  • Варна

Едва ли някой тук би препоръчал на младите да се държат като отвързани - те така или иначе го правят, но не е препоръчително. За това е измислено студетнстването, но и контрацептивите.

ЖДНБ. Трябва да си скъсам дипломата значи, щот бая завързана си бях в университета. Само с гаджето... скукааа... но през цялото време съм си мислила, че студентстването е измислено, за да научим нещо.. Много съм заспала ...

# 169
  • София
Студентството е измислено като междинно звено  между детството и възрастния живот - хем вече не си дете, хем си възрастен, ама не съвсем да носиш тегобите на възрастния живот, а те удря хормонът и ти се правят простотии просто защото можеш да ги направиш. Купони, гаджета. Ми, така де, истинският бунтарски период. Пубертетът в гимназията нищо не е.

# 170
  • Варна
Не знам, не знам... повечето от моите колеги в университета споделяха, че са се "наживяли" още в гимназията. В студентските си години вече си знаеха мярката за алкохол, на дискотека им се доспиваше още в 2 - 3, имаха си сериозни връзки повечето.
Не съм се замисляла, че секът без обвързване може да мине за юношеско бунтарство. Joy

# 171
  • София
В гимназията наживяването е под въпрос, защото има родители и правила, с които трябва да се съобразяваш. Раничко е в гимназията да се наживее човек 0 нито има ресурси, нито има време, нито има акъл.

# 172
Е, колко па да е велик сексът с някой, докато си пияна на талпа.
Точно пияните жени правят страхотен секс.
Напълно съгласна 👍👍👍

# 173
  • пустинята Гоби
Студентството няма нищо общо с гимназията, какво наживяване под крилото на мама и татко?

По темата - направила си повече от достатъчно, ако въпросното момче не те потърси, зарязвай го, не си заслужава. Доста брутални писаници прочетох, бая народ е забравил, че е бил млад и че все пак не всеки е свикнал на вулгарностите, които се изливат в този форум всекидневно.

# 174
Диди, много лошо, ако си се наживял още в гимназията....значи, че имаш твърде малко въображение, а и жажда за живот. Университетът е за много неща, включително да намериш средата си, нещата, които обичаш, да си отвориш съзнанието, да се обогатиш с преживявания - че е за учене е вярно, но е суха и недостатъчна дефиниция. Това, че ти си имала сериозно гадже, не значи, че всички са и не виждам нищо лошо на 21 да не си обвързан и да експериментираш с живота. Звучиш морализаторски за нещо, което 90% от младите жени са правили - не особено успешен сексуален експеримент, от който не са произтекли сватба и две деца. Жива и здрава да е двойката, ще си намери своето. Аз повече бих се притеснявала за правописа си, отколкото за хижаря.

# 175
  • София
Баш тия дето са се наживели преди университета, стават за резил на дърти години.

# 176
  • Варна
Под "наживяване" имах предвид негативното значение с луди купони и безпаметни напивания, водещи до повръщане или дървен секс с катили.

Лично аз жаждата за живот я разбирам по друг начин. Обогатяващите ми преживявания, пътувания, среди и т.н. си ги имам, сериозната връзка не ми е попречила. Това не означва, че и аз не съм правила простотии, но в моя случай бяха в гимназията. На познатите ми - също. Какъв родителски контрол? Не съм чула някой да си е вързал 16 - 19 годишното дете у дома и да му е забранил да ходи по гостита с преспиване и дискотеки. През деня също се "бунтарства".

Никъде не съм писала, че е лошо авторката да няма гадже на 21 и да прави еднократен секс. Лошото е, че го е направила, докато е била пияна на мотика, с някакъв задник, който даже го е било срам лично да се запознае с нея, и че е хлътнала и сега ѝ е криво, че оня не я търси повече. И че най-вероятно не са се пазили.
И да се повторя за неразбралите, както написах написах в първия си пост в темата - хубавото е, че е млада и тепърва се учи как работи животът. Има и още едно хубаво нещо в темата - авторката писа, че се е осъзнала, че тоя няма интерес, и реши да го забрави и да продължи напред.

Баш тия дето са се наживели преди университета, стават за резил на дърти години.

Стават тия, дето не са се наживели изобщо, или такива, дето се женят и си правят деца на по 18 - 20. Е, има и изключения.

Да не издребняваме. Какво значение има какви ги вършиш докато си на 18 - 19 в 12ти клас или на 20 в първи - втори курс?

# 177
  • пустинята Гоби
Аз не виждам какво му е лошото на лудите купони и безпаметните напивания, освен махмурлука на другия ден. И какво е това наживяване като ученик, че да ти държи следващите 10 години? Че аз сега съм на 40+ и при възможност пак излизам да се забавлявам с приятели, естествено вече по друг начин, но изобщо не смятам, че съм се наживяла и че вече трябва да седя вкъщи с децата пред печката.

Авторката да прави безопасен секс, другото ще си дойде на мястото.

# 178
  • Варна
Аз не виждам какво му е лошото на лудите купони и безпаметните напивания, освен махмурлука на другия ден. И какво е това наживяване като ученик, че да ти държи следващите 10 години? Че аз сега съм на 40+ и при възможност пак излизам да се забавлявам с приятели, естествено вече по друг начин, но изобщо не смятам, че съм се наживяла и че вече трябва да седя вкъщи с децата пред печката.

Авторката да прави безопасен секс, другото ще си дойде на мястото.

Имах предвид това болднатато, не че не излизам и не се забавлявам, камо ли да вися над печката. Божее.... И деца нямаме...

# 179
  • пустинята Гоби
Ами няма лошо, ама не всички разбират като теб 20-те години.

Печката я казах за себе си, ти къде си буташ щом си млада Joy ..

Общи условия

Активация на акаунт