Искам съвет - еднократен секс, ще ме потърси ли отново?

• 12 664
  • 254
  •   1
Отговори
# 150
Е, колко па да е велик сексът с някой, докато си пияна на талпа.

# 151
Точно пияните жени правят страхотен секс.

# 152
Зависи колко са пияни. 😂 Освен ако не ти харесва спящи или повръщащи.

# 153
Нямах големи емоции, бях скована, той помисли, че не ми е харесало - думи на авторката.

# 154
Точно пияните жени правят страхотен секс.
Е, айде посмали малко! На мен не ми трябват стимуланти за да правя страхотен секс. Напротив, пречи ми да се концентрирам и ми се приспива. А, как ли на сутринта ще ти помня какво е било, еле пък да се терзая дали щял да ми се обади? Всичко се решава на място ще има ли втора среща или не.

# 155
  • София
Да, нали казат, че най-добрият начин да се пребориш с нещо е да застанеш очи в очи с него. За да не се срамува, пие и ляга момичето. На 21 г. би трябвало да разсъждава вече по-зряло, но не би.

Колко зряло? Колкото предполагат обстоятелствата. Хората го правят постоянно това незряло мислене и на 50 години - отиват някъде на почивка, на тийм билдинг, напиват се, говорят си, после по едно бързо и кой откъде е. Това не е повод за обвързване, никой нищо на никого не е обещавал. Авторката е хлътнала, обидена е, но на него не му дреме особено. Колкото по-бързо си насочи вниманието към друг мъж, толкова по-добре за нея. Този няма да стане.

Сиси, каквото и да правиш, ползвай предпазни средства. Поне така няма да се озовеш лепнала някаква инфекция или бременна и изоставена.

Последна редакция: ср, 04 авг 2021, 18:11 от Andariel

# 156
  • Варна
Тя изобщо не е била взета, че да бъде изоставена. Да вземеш на някого ръката и да я удряш в главата си, и после да ревеш, че те е набил... същата работа тука, само дето не му е взела ръката, а едно друго нещо.

# 157
Хората го правят постоянно това незряло мислене и на 50 години - отиват някъде на почивка, на тийм билдинг, напиват се, говорят си, после по едно бързо и кой откъде е.
Чакай бе, защо да е незряло? Аз го правя постоянно без особени надежди за продължение. Точно в това е зрялото поведение, в осъзнаването, че в този живот никой с нищо не ти е длъжен. Аз съм по-подозрителна към такива, които почват да ми се кълнат във вечна любов и вярност, а са ме виждали само на снимка.
Почвам да си мисля, че се опитват да ме вкарат в схема...Може и да не съм права, ама съм с 1 на ум. Disappointed Relieved
П.П. Тая побългарена дума ''тйим - билдинг'' направо кърти мивки и чучурки.Laughing

# 158
  • София
Незряло е, защото е водене по нагона - иска ми се и си го задоволявам и не ми пука. Когато се случва постоянно, вече се казва безразборни контакти. На простонароден език звучат по-неприятно нещата. А случайните контакти при определени обстоятелства, особено при употреба на алкохол е незряло, защото тогава човек изобщо не мисли.

# 159
  • Варна
Кое ѝ е побългареното? Мот-а-мот си е казана на чист инглиш, просто е написана като транскрипция с букви на кирилица. Как трябва да се каже на български? Служебен лагер? Или отборно изграждане? Тогава ще кърти не мивки, ами цели ВиК инсталации.

Последна редакция: ср, 04 авг 2021, 19:01 от Didi168

# 160
  • София
Служебен банкет с преспиване.

# 161
  • Пловдив
Сближаване на персонала чрез пиене и секс

# 162
  • Варна
Служебен банкет с преспиване.

Тцъ. Според мен не става. Била съм на тийм билдинги без преспиване - обяд на открито, отборни игри, скара и бира. Банкетите са по поводи, предимно на Коледа.

Сближаване на персонала чрез пиене и секс

nogo dalgo Joy

# 163
Незряло е, защото е водене по нагона - иска ми се и си го задоволявам и не ми пука. Когато се случва постоянно, вече се казва безразборни контакти. На простонароден език звучат по-неприятно нещата. А случайните контакти при определени обстоятелства, особено при употреба на алкохол е незряло, защото тогава човек изобщо не мисли.
Е, аз затова и препоръчах пълна трезвеност при алкохолна неустойчивост. При мен е самоналожена. Като видя, че някой ми идва с 2 бутилки вино го питам невинно: ''За какво са ти?''
Той отговаря: ''За стопяване на ледовете.''- без да знае, че при мен вече са стопени за да се навия да изляза на среща с него. Трябва ли да му доказвам, че мога и с двете да се справя без особено да ми се отрази на настроението? Ми въобще не е нужно! Joy
Най-обичам да правя бизнес с мъже, които си въобразяват, че жените сме неустойчиви на алкохол и емоции. Ами аз мога да се разрева от вида на цвете, ама какво от това? Това все още нищо не значи.Sunglasses

# 164
Защо сравняваме зрели хора в служебна среда с младежи на хижа? Момичето ще си прецени дали иска повече от същото или не е нейната бира. Неангажиращият секс си изисква определен характер и нагласа. Ако се знаеш, че си емоционална натура, нежна, привързваща се и ти е трудно да слагаш черта между физическо и емоционално, тогава не влизаш в такива отношения.
Но детето се учи, като пипне печката и види, че пари, условно казано.

Общи условия

Активация на акаунт