Предложения за странни, необичайни и интересни имена! - 33

• 25 876
  • 743
  •   1
Отговори
# 120
  • Ако ви трябвам, да знаете, че съм на същото място, където бях и когато не ви трябвах.....
И аз познавам една Фидана без ка е обаче.И не е никак финна Grinning
Палмина и Мириам нося аз като необичайни.

# 121
Сигурно повечето са чували за Манчестър Юнайтед от Казанлък май беше. Той обаче сам си е сменил името, даже в десятката между очите има татус на отбора.
А аз имах две ученички- близначки- Стратиела и Теодора- Магдалена. На втората за по- кратко и викахме ТедиМаги.

# 122
Сигурно повечето са чували за Манчестър Юнайтед от Казанлък май беше. Той обаче сам си е сменил името, даже в десятката между очите има татус на отбора.
А аз имах две ученички- близначки- Стратиела и Теодора- Магдалена. На втората за по- кратко и викахме ТедиМаги.
Не, от Свищов е Манчестър Юнайтед. Има да, човекът си е с леко ментални отклонения.

# 123
Да ги бяха кръстили Теодора и Магдалена, какво е това Стратиела? Ужас.

# 124
Харесвам името Любов за момиче, то е по-рядко срещано така да се каже. Иначе що се отнася за странни имена, знам за един, наречен Паун.

Ох, прочетох Перун, вместо Паун, и се сетих за лекар на име Перун Малинов. Интересна комбинация се е получила.

# 125
Мъчих се да измисля оправдание на хората, излезли със Стратиела като име, но освен някой с дислекция да е прочел Страчатела грешно нямам идеи.

Проверих в гугъл, дали случайно няма адашки и попаднах на д-р Стратина Стратиева.

# 126
Харесвам името Любов за момиче, то е по-рядко срещано така да се каже. Иначе що се отнася за странни имена, знам за един, наречен Паун.

Ох, прочетох Перун, вместо Паун, и се сетих за лекар на име Перун Малинов. Интересна комбинация се е получила.

Сега като каза лекар се сетих за един ендокринолог - д-р Одисей Одисеев Simple Smile

# 127
  • Sofia
Мъчих се да измисля оправдание на хората, излезли със Стратиела като име... 

Залагам на някой свекър Страти/Стратия, чувала съм такова мъжко име.
А с другата близначка са "уважили" още двама от баби/дядовци. С един удар, бая зайци... Satisfied

# 128
Реално, ако имаш близнаци и на всяко дадеш двойно име, можеш да уважиш цялата рода Grinning Grinning Grinning

# 129
    Мъчих се да измисля оправдание на хората, излезли със Стратиела като име... 

Залагам на някой свекър Страти/Стратия, чувала съм такова мъжко име.
    А с другата близначка са "уважили" още двама от баби/дядовци. С един удар, бая зайци... Satisfied
    Сигурно на дядо Стратия и баба Елка е Стратиела, а другата е на дядо Тодор и баба Магда и понеже не се комбинират (добре, че не са й дали името Тодогдалена), дай двойно... Абе, как им ги ражда умът, не знам. Joy

# 130
    Идвам с Елоджи, момиченце. Звучи ми като случаен набор от букви.

# 131
    Звучи като Емоджитата, които раздаваха в супермаркетите при определена сума. Grinning
    Дръжте се, сега ще ви убия.
    Елвир - млад мъж
    Жижи Ванеса - млада жена Smiley

# 132

Елоджи е като парола на имейл😂

# 133
    Аз познавам и младо момиче на име Фиданка.
    И аз познавам една Фиданка, на която повече щеше да и отива Бидонка. Joy
    Баш! Аз две познавам, и двете са по-скоро бидонки Joy

А някои имена са толкова безумни, че определено предпочитам "дядовските" - "Ботьо" ми е къде къде по-добре от "Самилиян"

От мен - СтилЯ  (ако така се пише изобщо, че беше на латиница), с ударение на последната буква.

Venytoto,
    Скрит текст:
    Скоро прочетох един роман, където се разкава за Вида, веди, самодиви и т.н. И от него насам много взе да ми харесва името "Вида". В романа, за да е на бабата, ама не дословно, бяха кръстили момичето Веселина.

# 134
    Познавам Стилия. Сестра й се казва Надин. Малкия им брат, разгеле, е с нормално име Мартин Grinning

Общи условия

Активация на акаунт