Предложения за странни, необичайни и интересни имена! - 33

• 26 307
  • 743
  •   1
Отговори
# 210
    Таниан - млад мъж.

# 211
    В Пловдивско се среща и името Тоско. Чух това име на млад мъж. Като се напише името в Интернет, излизат мъже с това име. Струва ми се, че е форма на гръцкото име Теодосий.

От списъка на Алиса: Малик е арабско име, Ефе - турско.

Хектор е от древногръцката митология, използва се в Западна Европа.

Последна редакция: чт, 12 авг 2021, 15:29 от Radilena

# 212
    Зависи от произношението, може да е и Малек

# 213
    • Крайбрежен район
    Алиса много ме разсмя. Това е като конкурс по-по-най абсурдно име. SatisfiedSatisfiedSatisfied

Единствено един Янислав познавам, сина на една приятелка. Каза, че е кръстен на света Ана.
    Другите...нямам думи просто. JoyAnimal Hear No Evil

# 214
    Всички деца от списъка са чисти българчета, просто родителите искали да е "по-така". Yum
    Тук-таме се прокрадваше някоя Сияна и Велизар, всичко друго беше уау. Simple Smile

# 215
    Фрея и аз познавам немче. Много са на мода скандинавските имена, все едно се свършиха техните.
    Абе, като в България - българските.

# 216
    Тъкмо днес пристигнаха- Мелика. Майка- българка, баща- негър, живеят в Германия, детето е родено там

# 217
    Мелика ме подсети за Йелика от петричкия край.

# 218
    • София
    Амария познавам и аз. Другите са наистина безумни. Както и това с двете "н" накрая. Сетих се за дете на познати, което е Мартинн. Защото според тях, така ще се чете с ударение на А. Някои хора много спят в час по български..

# 219
    Мартинн направо ме втрещи! 😱

# 220
    О, да! Такова чудо не бях чувала/виждала. Мартин-н-н-н-н...

# 221
    Представяте ли си как ще представя горкото дете, че и по-късно. Хората ще се чудят дали не заеква... Или просто ще си смени името като стане на 18 Simple Smile

# 222
    А някой ден, като има деца, бащиното им име ще е Мартиннов, Мартиннова. Тук поне двете н могат да се произнесат.

# 223
    Имам една клиентка, която редовно копира нейни нотариално заверени документи, в които пише че (променям името) Иваничка Иванова и Ивана Иванова е един и същи човек. Явно не са и дали да го промени, или в един документ е успяла да го промени а в друг не, не съм разпитвала. Та Мартинн може да направи нещо подобно Grinning

# 224
    Питах веднъж за името на далечна прароднина. Казаха ми, че се казва Таша. Чудех се какво е това име. Доста по-късно разбрах, че всъщност се е казвала Христина, но й викали Таша.
    Така се учудих и аз, че една позната Хена всъщност е Христина. Хена ми харесва

От днес Цанислава - новородено 😵

Общи условия

Активация на акаунт