Предложения за странни, необичайни и интересни имена! - 33

• 26 352
  • 743
  •   1
Отговори
# 300
Пролет бива, но съм срещала и Пролетка.

# 301
  • Най-красивата страна
Пролет е хубаво име.
Пролетина познавам.
Златозара ми харесва.

Алма
Алея
Амилия
Йоанина
Вера Мария
Верена
Енна
Есила
Елоди
Лена-това е цялото име
Лота
Луана
Лиара
Малия
Морис
Нала
Ноар
Сена
Сандро
Салма
Сантяго
Юстин

# 302
  • София
Вера Мария ми харесва. Елоди мъж ли е? Сетих се за Мелъди.

# 303
Салма и Сантяго предполагам, че не са герои от сапунена опера, а с фамилия като Иванови примерно, иначе нямаше да са в списъка? Чудно. Grinning
Алма е дъщерята на Саня Армутлиева, на испански означава "душа".
Златозара не е лошо, но като че ли две З в едно име ми идват в повече. Обаче Златислав е далеч по-кофти.
Вера Мария щеше да ми хареса, ако беше Вяра-Мария или Вероника-Мария.
Една скромна Велиянна от мен. Simple Smile

# 304
А от мен Жара.

# 305
Елбис Стефанова - жена на 65 год.

# 306
Ох, Жара ми беше сред фаворитите за име, но ММ само ме погледна и даже нямаше нужда да казва "не" Grinning Даже не посмях да предложа Бояра Grinning
Чувала съм и двете имена преди 10тина години и още ми допадат Simple Smile

# 307
И аз бих погледнала като мъжа Ви. Grinning Децата са жестоки и изобщо не си поплюват да се подиграят за всяко едно по-нестандартно име, дори и да звучи красиво.

# 308
Децата се подиграват с всяко име. Точка. Simple Smile Включително всеки, който е със същото име, като някое произведение в училище. Няма да забравя в каква истерия беше една Сирма от класа ми след часа по литература, в който взехме "Сирма войвода". Ако не е с името ще е с прическа, облекло, корица на тетрадка, дебелина на химикалка, колко парченца краставица има в сандвича или колко лунички има по нослето Simple Smile

Скрит текст:
Аз съм със стандартно име, не максимално разпространено, със стандартно галено име. Съсипваха ме в училище с всякакви производни и римувани названия. Да не говорим, че като се пръкна чалга певица с моето име чувах "Ау, като певицата ли?" всеки път като се представях. Някак съм оцеляла плиткоумните подигравки няколко години Simple Smile Научих се на самоирония, сарказъм и да разпознавам с кого бих имала огромно желание да общувам по нивото му на чувство за хумор - нещо, което ценя и до днес. Определено предпочитам да дам на детето име, което смятам за красиво, което ще му е за цял живот и което ще пречи само на хлапета в детската до 4-5ти клас и хора, които са останали на хумористично ниво в детската или максимум 4-5ти клас Simple Smile

# 309
Ваше право е да дадете на детето си име, което смятате за добре. Hug
Една Зуни Иванова от мен. Simple Smile

# 310
  • София
От днес - Олександра и Марика.

# 311
Видях Пресил по-горе, първо го прочетох като Персил.😁Как още не се е вдъхновил някой да кръсти така детето си, не знам. По темата с Мартинн, назад в темата бях втрещена, че певицата Йоана Драгнева е нарекла дъщеря си Анн-Мари. Аелита, Вилора и Франимир от мен.

Последна редакция: пн, 16 авг 2021, 17:36 от Atamagaokashii

# 312
# 313
  • Sofia
Странното е ,че Драгнева го изписва слято ,а по средата с главна буква - АннМари 🤔

# 314
  • Крайбрежен район
Олександър и Олександра, мисля че са украински. Чувала съм украинци с тези имена.
А Марушка май е румънско.

Общи условия

Активация на акаунт