Предложения за странни, необичайни и интересни имена! - 33

• 25 733
  • 743
  •   1
Отговори
# 585
Дама от морето, като човек, който работи в тази сфера, казвам, че това няма как да стане. По-вероятно е спорът с общината да е траял няколко дни и думата "месец" да е използвана образно и за "украсяване" на историята, отколкото да е истина.
След като съм родена, съм стояла 3 дни без име докато свекървата избере точно как да се казвам. Ама три дни, не един месец.
В сегашната редакция на закона акт за раждане се съставя в седемдневен срок от раждането, като деня на раждането не се брои.

# 586
Аз имах учителка по немски фрау Кеслева. Повече не съм чувала фамилията.

# 587
Дама от морето, като човек, който работи в тази сфера, казвам, че това няма как да стане. По-вероятно е спорът с общината да е траял няколко дни и думата "месец" да е използвана образно и за "украсяване" на историята, отколкото да е истина.
След като съм родена, съм стояла 3 дни без име докато свекървата избере точно как да се казвам. Ама три дни, не един месец.
В сегашната редакция на закона акт за раждане се съставя в седемдневен срок от раждането, като деня на раждането не се брои.
Разказвам историята така, както ми беше предадена, не гарантирам за достоверност, не съм била свидетел.

# 588
  • пустинен пъпеш
Виолет-мъж
Влада
Любина

# 589
Едно време наистина със закъснение са записвали децата, сега няма как да не се издаде акт за раждане навреме и всеки е свободен безпроблемно да кръсти детето си, както си пожелае (а дали при всички случаи това е добре, е отделен въпрос). Simple Smile
Аз пък познавам младеж, роден в последния час на 02.10 малко преди полунощ. Обаче акушерката казала - еее, 2 е много гадно число, дайте да го пишем на 03.10, че 3 е по-добре. И ЕГН-то му сега е грешно, така да се каже. Много страда момчето, иска си двойката и на него си му харесва. Grinning
По темата - една Зузана.

# 590
  • София
И семейство Фъкеви

# 591
  • Най-красивата страна
Бившият ми учител по физика се казваше Кутьо Карагьозов.

# 592
# 593
  • София
Джингов.

Галибардов.

# 594
За Чайка Бележкова, мисля тази жена просто стана известна с името си.
От маркетинг гледна точка просто е удар в десятката. Няма човек в Сф, които да не я знае Simple Smile

# 595
Doli👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻😂😂😂😂😂😂😂😂

# 596
  • София
На моя позната лл се казва д-р Паянтова, с първо име Ванушка. Simple Smile

# 597
Преди години познавах една Митошка.

# 598
Д-р Пепелярска, невролог

# 599
  • София
Още преди Чайка Бележкова да стане известна с името си бе шефка на софийските нотариуси. В момента ползвам само нея, когато имам нужда от такива услуги. Перфектна е.
Познавам я лично от повече от 20 години.
Внучките й са Ния, Чая и Лия.

Общи условия

Активация на акаунт