Предложения за странни, необичайни и интересни имена! - 33

• 25 742
  • 743
  •   1
Отговори
# 75
  • Wonderland
Да, вероятно и по документи е така.
На мен за момиче особено не ми допада без -ова. Simple Smile Получава се сякаш девойката има 2 собствени имена - женско и мъжко.

На мен пък за момиче ми звучи доста по-добре, при момчета реално може да се заблудиш, че са две собствени имена Grinning И моите деца някой ден планирам да са с такива имена, живот и здраве.

Аз съм изненадана колко много млади момичета ИванКа познавам, едната даже навсякъде се представя като Ваня и трябваше да минат 3 години от познанството ни, преди да разбера, че всъщност не е Ваня.

# 76
Ивиан Капчиков... Брутално!

# 77
Бонети Бояждиев
1/2 или 1/4 италианец, не съм сигурна,  на 30тина години

# 78
Преди време пътувах с момиче Флорина Иванова. Майка испанка и баща бг. Момичето български не разбираше грам. Родителите бяза разведени от отдавна.

За странни имена ето малко:
Сарай (ж)
Диаманта (ж)
Рейван (ж)

Едно което ме срази е Афалина. Името ми е доста ужасно.

# 79
  • София
Запрянка, на 18г. Може би някоя баба е била щастлива. Simple Smile Сетих се и за преподавател по математика в СУ Запрян Запрянов. От серията острели, но се замислих какво ли знаение има името. "Запрян" от какво?
Иначе познавам Станка и Стоянка, които се представят като Таня.
И една по-модерна Мартиниана.

# 80
Запрян, когато се раждат мн.деца в сем. И родителите вместо ефективна контрацепция искат чрез името да дадат заявка на Вселената повече да не им се раждат деца.

# 81
  • София
Не се сетих и за този проблем едно време. Simple Smile Повечето нали са пожелателни за хубаво. Дори и Грозьо - че е грозен, да не го вземе Смъртта и разни такива.

# 82
Посмях се с Ксенофон и Димитронка 😄
Имахме съсед Терелик, наричахме го Тичко. Мир на душата му!

# 83
Лада, Страхил Севдалина, Милор 😄

# 84
Третокласници

Момичета:
Христиела
Никаела
Стейсия
Каталия
Тиара
Айя-Мария
Миленита
Авигея
Богдалена
Йоалита
Янизара
Вияна
Мирабел
Ниана
Ритина
Касия

Момчета:
Имануел
Венислав
Захарин
Ивен
Исо Исов

# 85
Скрит текст:
Миракси, еб@ваш се...

Имаше Мирабел в горния випуск в училище. Много и пасваше Grinning Кифления до шия.

# 86
Боника Стоева - гримьор

# 87
# 88
Аз имах съученичка Теохара. Името ми харесваше, тя - не😅

# 89
  • София
Срещала съм имена като:Митра,Паун,Господин,Рина,Ванилия,Белина,Адорея,Пети,Малпена,Лимонка,Чайка,Анюта...

Общи условия

Активация на акаунт