Предложения за странни, необичайни и интересни имена! - 33

• 26 284
  • 743
  •   1
Отговори
# 465
  • София
Ирослав Петков- театрален режисьор.

# 466
  • Крайбрежен район
Ливия и Оливия са много често срещани в Северна и Южна Америка и в Австралия. Аз имам приятелка, южно-американка Ливия.
Кристеан, Алексана, Върсан, Диего Руменов, Дездемона, Деметра....Ох не мога...JoyJoyJoy
waterproof откъде ги познаваш тия екземпляри? Sweat Smile

Сетих се за Дана и Вида - имена на малки деца. Един катастрофален напън за оригиналност и уникалност. На мен ми звучи като баба Дана и баба Вида. AstonishedSatisfiedPeople Older WomanPeople Older Woman

# 467
Много лесно човек може да попадне на интересни и безумни имена, от години това ми е хоби и имам най-различни източници. С фамилиите също е страшно интересно, но в последните години се бележи страшна слука с невероятни имена на малки българчета.
Списъкът по-горе е именно на деца, родени в България...
Мисля, че именуването изисква познания и култура, а не просто нагаждане, измисляне и даване на имена, които звучат ужасно, както например Андреа за момиче и пр.

# 468
  • София
Паркур Илиев, новородено бебе😆

# 469
  • Крайбрежен район
waterproof абсолютно на същото мнение съм относно избора на име. Като каза Андреа сетих се за Даниел - име на момиче. Изобщо примерите са безброй. И някой като кажат, че името няма значение... Всъщност има ОГРОМНО значение. То е основа на която после ще стъпи целият ти живот.

Паркур Илиев, новородено бебе😆

Nia_192 така се изсмях, че котката подскочи. JoyJoyJoy

# 470
  • София
Страхотно, на галено как ли ще му викат Simple Smile
Имаше един Рандъм Иванов, мисля че сме го споменавали.

# 471
  • Крайбрежен район
Между другото сетих се, че в Испания има име Куро. FlushedSmile Някой далечен братовчед на Паркур явно...Joy

# 472
Като споменахте Душа, Душка, Душана, аз познавам една Душица Joy - жена на средна възраст.
Добавям в списъка:
Михаелина
Силвет

# 473
Ох, много харесвам името Раяна. Две момичета познавам с това име, все от Перник. Звучно ми е.
И Калия ми звучи добре. Като бях дете, имаше едно дете на селото на прабаба ми - Кала. Много ми харесваше, но не съм го чувала след това, а и детето - вече жена - не съм виждала в по-съзнателния си живот.
Една Перуника също познавах.

От днес само Дафинка ми привлече вниманието. Не е толкова странно, но доста архаично.

# 474
  • Крайбрежен район
И аз много харесвам Калия. Наскоро чух Калея, много ми допадна също. Може би са сходни, а може и да нямат нищо общо.
Раяна за пръв път го чувам, но ми хареса. Обичам имена, които имат буквата Р. Heart

# 475
  • София
Дъщеря ми е Калия. ❤
Другата е Елиза. ❤
Сега за беба направо се виждаме в чудо, ще пускам тема по-нататък сигурно😁. За малко щеше да е Ясмин, но аз не мога да се пречупя..

# 476
Нещо 5-буквено пак трябва да е Grinning, ще помагаме. Hug

# 477

Че кЪ! 😂
На колко хора давахме идеи за име на детето, та на фенка на тази чудна тема ли няма! 😅

Ния, питай децата дали нямат идея за име. Моя позната пита сина си на шега как да се казва сестра му и той отсече: Милена. Ами, Милена е. 😀

# 478
  • София

Че кЪ! 😂
На колко хора давахме идеи за име на детето, та на фенка на тази чудна тема ли няма! 😅

Ния, питай децата дали нямат идея за име. Моя позната пита сина си на шега как да се казва сестра му и той отсече: Милена. Ами, Милена е. 😀

Според децата трябва да е Чери или Зайчи… 😂 по-добре от Франческа-Пенка, ама няма шанс 🤪

# 479
Раяна, Риана, Мирая - от училището на синковеца.
Родителите на Нео са явноа фенове на Матрицата.
ИреМ - ми звучи като правописна грешка.

Общи условия

Активация на акаунт