Отговори
# 150
  • София
Аз затова се чесам с бюти кутиите. Началото на месеца си знам.

Колегата вика прибирай се, че потънах в лосиони и онова за миглите черното Joy

# 151
около 5 минути съм се разхождала с богомолка, закичена на голото ми рамо..имахме близък контакт очи в очи, след което нададох писък до небето, докато я отстраня от мен... Joy свидетелите на бойния вик идваха да проверят жива ли съм..

# 152
  • София
Йейййй, златно кроше!

# 153
Браво на българските момичета и жени! Борба, Бокс, Карате, Стрелба...
Дано "легализират" художествената гимнастика за мъже в Париж 2024-та, та и нашите момчета барем вземат некой медал...

Да ни е честита новата златна Ивет!

# 154
  • София
Искам обявление да пусна:

ДНЕС Е СВЕТОВЕН ДЕН НА БИРАТА.

Джъст сеин…

# 155
В 21 век бях забравил, какво е от ВиК да спрат водата в най-горещите дни ....

# 156
  • София
Половин София е без топла и се улавя семплият мирис на хорския мързел.

# 157
Аз говоря изобщо без вода ! 

# 158
Така се надушват наистина хората. Разбираш кой кой е. Ако не ми понася нечия пот, сигурно е, че и човекът не е моят.

Преди 2 дни ми предложиха брак. Разбира се, аз пак отказах.Ноо съм тъпа. Smile Дренче, какво мислиш за брака?

# 159
Ти нали живееш на морето? Каква още вода искаш?
Не казвай, че ти трябва за пиене !?

# 160
С брак, без брак...и в двата филма съм играла. Ако има сметки за уреждане - брак т.е.договор.
Ако е твоята половинка нищо няма да ви пречи, ще те надуши и ще има дубъл на предложението.

# 161
С брак, без брак...и в двата филма съм играла. Ако има сметки за уреждане - брак т.е.договор.
Ако е твоята половинка нищо няма да ви пречи, ще те надуши и ще има дубъл на предложението.
Ан тъй.

Да се поздравим викате.

# 162
Абе и аз се чудя за какво толкова ревете вода, та вода. Някои не са чули за новата холивудска мода - къпеш се едва когато замиришеш. Сега при децата, скоро и при възрастните. Ся, някой може да каже - тя не си е отивала, ама ние от село градски транспорт нямаме и няма как да проверим това твърдение.

# 163
  • София
Междуселски нямате ли си?

Начи:

# 164
Не. Коли, колела, крила. Оправяме се.

Общи условия

Активация на акаунт