Пазаруване от AboutYou.bg – Тема 3

• 58 658
  • 814
  •   1
Отговори
# 435
Възползвах се от 20kids. Благодаря!

# 436
И аз нещо напоследък все несполучливи неща поръчвам. Днес ми дойдоха дънки на Томи Хилфигер и са ми малки, а вече цената е такава, че дори и с 15% отстъпка не го докарвам на цената, на която ги поръчах.

# 437
Мина ми и мерака на мене.Даже и мъжът ми ме пита какво искам за РД и не ща нищо.Имам от всичко по много вече.Само раница гледам да си харесам и нищо не ме вълнува.Ще се отприщя по черните петъци и кибер понеделници май .

# 438
Ох, аз едни чанти  Anekke заглеждам в Обувки.бг, но нещо не ми се дават толкова пари за нещо което не съм сигурна, че ще ми харесва на живо, пък и не им е безплатно връщането май.
Онзи ден в 23 ч. попаднах на намаление в сайта на фирмата, което изтичаше след час. Една чанта дето тук е 110, там беше 30 евро, но така и не разбрах колко е доставката, а и нямах време да проуча и да се регистрирам.

Последна редакция: сб, 04 сеп 2021, 08:34 от Lemy

# 439
  • Пловдив
Безплатна е доставката Там, ако платиш с карта. Връщането е безплатно без условия.

# 440
  • Варна
Ох, аз едни чанти  Anekke заглеждам в Обувки.бг, но нещо не ми се дават толкова пари за нещо което не съм сигурна, че ще ми харесва на живо, пък и не им е безплатно връщането май.
Онзи ден в 23 ч. попаднах на намаление в сайта на фирмата, което изтичаше след час. Една чанта дето тук е 110, там беше 30 евро, но така и не разбрах колко е доставката, а и нямах време да проуча и да се регистрирам.
Тази марка я продават в книжарници АБВ и не съм много сигурна и в Oringe.
Може там да ги видиш на живо и прецениш дали ти харесват.

# 441
На всички май ни мина мерака за шопинг от този сайт. Аз вчера само си погледнах пратката в офиса и я върнах. Докато пристигне и вече бях решила, че не ги искам толкова.А и 30-40лв за дантелен потник не ми се дават.Пуловерът също на живо не е така хубав като в сайта.Поръчах по-малък размер от него, но ще видим като дойде дали ще го задържа.Дебна само едни Рикерки да се появят в наличност в моя номер, друго нищо не ме блазни.

# 442
Аз не съм се отказала, правят страхотни намаления. Дебна си разни неща, никъде не могат да се намерят толкова изгодно.

# 443
И аз не се отказвам, но рядко поръчвам. Последно си взех портмоне от естествена кожа за 43лв, няма никъде такава цена

# 444
  • Варна
И аз не съм се отказала.
Дебна си моите марки и чакам.
Само ме дразнят несъответстващите описания в сайта на кройките на детските дънки.
Върнах 4 чифта!!!!
А и още нещо, което ме дразни, една от марките, че дори май две, винаги са изключени от промоциите, обаче понякога рязко им намаляват цените И то без да го оповестят по някакъв начин.
Влизам и гледам, ха, цените на нещата, които следя намалени, тихомълком. И това е в рамките на 24-48 часа.

Последна редакция: сб, 04 сеп 2021, 15:06 от missNoir

# 445
Не съм се отказала, определено.
Дебна едно патенце, но не съм сигурна в номера. Ако някой го има,моля за мнение дали си заслужава като цяло и дали си отговарят номерата.

# 446
Тези пари не бих ги дала .Палтото е тъничко,като малко по-официален анорак е.Хубавя материя е ,добре седи,за 34 лв го взех и за тая цена ми е супер.

# 447
Благодаря! И аз го дебна да намалят цената, че не ми харесва 😀

# 448
  • София
Някой връщал ли е артикули от 2 поръчки, но в една опаковка?

# 449
  • София
Аз го имам това палто, не съм го носила обаче че пролетта го взех и нямаше за къде, но сега есента ще си го нося с кеф. Отговаря си на размерите, тъничко е, за преходни сезони ми се струва идеално.

Общи условия

Активация на акаунт