Пазаруване от AboutYou.bg – Тема 3

• 59 196
  • 814
  •   1
Отговори
# 60
При тази фирмена политика, явно ще има и такива случаи, дано не се увеличават. 🤔

# 61
Да, но аз ги попитах и защо ги приемат в такъв вид - без етикет и те тогава дадоха код, но не изкоментираха. Общо взето не е приятно.

# 62
  • София
При мен спряха да дават кодове вече. Имам 2 поръчки от преди седмици и код никакъв, а преди след всяка поръчка Grinning

# 63
Съгласна съм, не е приятно.

# 64
# 65
Тъкмо  го видях, но не  разбрах какво значи от 115лв. Над 115лв важат 20те %?

# 66
Да, важи над 115лв, 25% намаление, но нещо не ми се връзва. Пробвам с едно яке, което е 159лв и с код намаление, и с два кода за 20%/ JASI20, NADI20/ и с трите ми го намаля на една и съща цена до 127лв,а ако е - 25% наистина трябва да е 119лв

# 67
Якетата не са посочени в списъка по-горе.

# 68
Някой чакаше по-сериозно намаление. Simple Smile

Тъкмо проверих за едно нещо, което изчезна по време на последното намаление, и се появи веднага след него. Изненадааа... и сега го няма. People Eyes Grin

# 69
Якетата не са посочени в списъка по-горе.
Не бях обърнала внимание, но и якетата ги намаля кода, но с 20%

# 70
Момичета, а има ли някакъв код за обувки бг? Другата тема хич не е активна и затова тук пиша? Тези сникърси, които съм харесала, в обувки бг са 25лв по-евтини отколкото в About you, а и няма моя номер.

# 71
EOBLB210157TQD4F5FGA това е личен код за 5%, който е валиден до утре. Дано ти свърши работа! Но пък в АЮ доставката и връщането е безплатно.... 
Момичета, а има ли някакъв код за обувки бг? Другата тема хич не е активна и затова тук пиша? Тези сникърси, които съм харесала, в обувки бг са 25лв по-евтини отколкото в About you, а и няма моя номер.

# 72
  • Варна
Поръчах тази риза на Samsoe Samsoe и днес я взех.

В първия момент изобщо не ми хареса, но като я облякох ми хареса.
Сайта ми препоръчваше да купя 38 размер, аз поръчах 36 размер, но ми е голяма, ръкавите прекалено дълги и тя самата ми стига под дупето.
Ще я върна.
Бих поръчала 34 размер, стига пак да й намалят цената.
С едно изречение, на базата на една риза, размерите на марката са уголеме.ни

# 73
Имало нова тема...А аз блея...И изтървах жълтите Рикери за 34 лв..Grinning

Получих скечърсите - едните в оригинална,а другия чифт в кафява абаутска кутия....обаче са уголемени...въпреки че питах в предната тема  и ми беше отговорено ,че са европейска номерация и си отговарят...

# 74
OwlKitty, много благодаря за кода, но вече поръчах, дано на някой друг му бъде от полза.
Търсех на Бенетон една рокля и разглеждайки нещата им, имаше блузи с 70% намаление.

Общи условия

Активация на акаунт