Пазаруване от AboutYou.bg – Тема 3

• 58 560
  • 814
  •   1
Отговори
# 675
Дънки,ризи,яке,тениски,единствените ми два пуловера са от там,на мъжа ми панталон ,ризи ,тениски.Абе много имаме от там.Ок са ,поръчвай смело

# 676
  • София
Последно пак поръчах дънки и за първи път бельо. Доста ми допада. Имам рокли, пуловери, дънки и какво ли още не. Поръчвай смело.

# 677
  • Пловдив
Ще разцъкам...ама на първо ровене няма нищо читаво в намаленията. Явно в др.секции са Simple Smile
Мерси.

# 678
В темата за намаления споменават и този сайт, имали и магазин в Сердика мол. Разцъках го малко, цените са разумни:
https://www.sinsay.com/bg/bg/

# 679
Стрина Калина ако я сте я срещали ,похвали дънките им.Поръчах за проба ,както и една блузка .Има 15 за нов клиент и 25-26 лв ми излязоха ,че и безплатна доставка .Каквито такива,няма да векувам с тях.

# 680
  • София
Синсай обаче не се добри колкото качеството на Reserved. Иначе и аз имам дрехи там и за цените си са много добри.

# 681
А много ли са боклучави?

# 682
  • София
Не, не са боклучави. Просто самите материи на някой дрехи не ми допадат чак толкова. Имам къси панталони дето не са мръднали от там както и няколко блузки с дълъг ръкав.

# 683
  • София
Синсай обаче не се добри колкото качеството на Reserved. Иначе и аз имам дрехи там и за цените си са много добри.

Синсай са евтиния бранд на Резървъд, ама Синсай са си с по ниско качество. Все едно да сравниш Зара и Страдивариус

# 684
  • София
За съжаление обаче Зара имат големи боклуци при това и скъпи Simple Smile Не казвам, че всички дрехи са такива, но определено са завишени ненужно. Със Страдивариус нямам опит.

# 685
Абе каквото такова.Поне не ми искат пари за доставка,ето моята поръчка.За тази смешна сума и един сезон да ме изкарат е супер.После ще идат за рециклиране .Дрехи не хвърлям.Подарявам или рециклирам.

А и за дрехи не давам суми,чанта и обувки скъпи може .

# 686
  • София
Е, моите блузи с дълъг ръкав ще им е втора есен вече Simple Smile

# 687
Бобчита,  можеш ли да снимаш дънките като пристигнат. Чудя се на същите, но черни.

# 688
Няма проблем .

# 689
Бобчи, после ще дадеш мнение.
Любимите ми дънки са от Страдивариус, на едни червени цветя 😸
Между другото, Кроп също са пуснали онлайн пазаруване, вярно че се водят младежка марка, но имам жестоки и невероятни дънки от там.

Общи условия

Активация на акаунт