Пазаруване от AboutYou.bg – Тема 3

• 58 575
  • 814
  •   1
Отговори
# 645
Има pepe15 но по време на промоциа не хващат

# 646
Един час си рових и слагах в кошницата, после като я отворих празна... 🤐😂

# 647
KALINA5 - 5% допълнително за вече намалените продукти, но важи и на редовна цена.

# 648

И да вметна - цената в сайта е една, а в приложението друга т.е. по-евтино ще ви излезе да поръчате през приложението.

# 649
  • София
Моят мъж вече седмица не успява да влезне в това приложение...
В края на сметка си поръчах якето през сайта.

# 650
  • Варна
Имате ли отзиви за обувки Caprice?
Харесах боти от велур.
Имах чанта на марката, но беше толкова отдавна, че нищо не си спомням какво съм мислила за качеството й.

# 651
Имате ли отзиви за обувки Caprice?
Харесах боти от велур.
Имах чанта на марката, но беше толкова отдавна, че нищо не си спомням какво съм мислила за качеството й.
На мен са ми много удобни. Имала съм обаче сандали и балеринки. Супер мека ест. Кожа. И гъвкави подметки.

# 652
Мацки, аз малко чета по диагонал, та може да съм изпуснала, но някой да се е сдобил с това яке? Чудя се дали да го чакам, че няма нито  s, нито m, или да си поръчам дънките, пък якето по-натам.

# 653
Имам късият му вариант.Доста е тънко,като за сега е.Иначе е хубава материя .

# 654
Минавам да изразя разочарованието си от ботите Рикер, на които толкова се радвах. Днес походих малко с тях в дъжда, който даже не беше и силен, и след 5 минути краката ми бяха мокри, все едно съм джапала в локви. Язък, че изглеждат толкова здрави и стабилни:

# 655
  • София
Импрегнирай ги. Аз така дадох в Дайхамн едни боти, даже велурени, импрегнираха ги и изкарах цяла зима по локвите, нямаше една капка.

# 656
  • София
В Deichmann  ли ги импрегнират?

# 657
  • София
Дам, мисля че може и не купувани от там. Може и спрей да си купите, не знам дали има разлика, аз само там съм ги правила.

# 658
  • София
Благодаря за информацията. Не знаех, че се извършват такива услуги там.

# 659
Ако не пише, че са waterproof или имат някаква мембрана тип goretex, не са водоустойчиви по подразбиране.

Общи условия

Активация на акаунт