Сега сме дундички красиви, през НОЕМВРИ с бебетата- още по- щастливи!

• 12 720
  • 292
  •   1
Отговори
# 150
  • София
Точка, Lightblue извинявайте момичета за объркването ми.
Успех и леко раждане и на двете ви!!!

# 151
Леко раждане и от мен на двете мами Simple Smile
Утре ще чакаме още радостни новинки Simple Smile) Hug

# 152
  Знаех си аз,че всеки ден трябва да очакваме ново бебче-ама са такова темпо Shocked
  ЧЕСТИТО И ОТ МЕН НА МАМА ДИЛ И МАМА АНТОШКА  bouquetДА СА ИМ ЖИВИ И ЗДРАВИ БЕБЧЕТАТА Heart EyesБЪРЗО ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ Praynig
  Точка,успех утре,мила-знаем,че ще се справиш,ние сме с теб Peace HugСамо си представи,че утре по това време ще гушкаш вече своето съкровище Heart Eyes
  Успех и на lightblue PeaceСтискаме палци всичко да мине нормално Praynig
  Току-що ни докараха нашето креватче Grinning,таткото го сглобява и така реално вече ми се струва всичко....чак ме свива под лъжичката WinkДокато купувах дрешките,не усещах толкова ясно,че ще ставам майка/може би защото на много мои приятелки съм купувала за подарък/,но сега като виждам и леглото на бебка до нашето.... Heart Eyes
   Целувки от мен на всички Heart Eyes

# 153
  • София
Честити бебчета на Дил и Антошка  newsm07 !Да са здрави и щастливи   bouquet !!!
Леко раждане и късмет на Точка и Lightblue утре  newsm10 !
Момичета,ако може и аз да се присъединя към вас на лекцията утре-ще ми бъде приятно да се запознаем?!

Последна редакция: пн, 23 окт 2006, 18:11 от bubulina77

# 154
Здравейте, мамчета!
Доста време бяхме без нет, но пък редовно ви четях щом се добера до някой компютър.
Честити рожби на новите мами! Да растат живи и здрави и много да ги радват!
Аз всяка сутрин се събуждам с болки в таза. Като се пораздвижа и отминават.
С лекарката, при която ще раждам, говорихме за нормално раждане, но от седмица усещам придърпвания в областта на разреза от секциото. Утре съм на консултация и ще попитам опасна ли е тази болка. Не ми се иска второ секцио, но ако се наложи... Sad

Стискам палци на Точка и Lightblue. Късмет и леко раждане, момичета!

# 155
Честити бебчета на мама Дил и мама Антошка! Да са им живи и здрави и много да радват мама и тати!
Точка и Lightblue, успех утре! Мислено ще бъдем с вас  Hug

# 156
Аз пък днес съм по работа в София и между другото ще скокна до офиса на Данет, да купя на мама медицински клин за след раждане Rita, с цип. Стига сме мислили само за бебока, малко и за мама, а!?!  Wink

Ще докладвам после дали си е струвала инвестицията от 43.50 лв май беше ...  newsm78

ей как ме радва тоя тати бе-пу -пу да не му е уроки Wink
да кажете после отзиви за този клин Praynig

# 157
Честити,бебчета на новите майчета smile3525 smile3522 newsm32Да им  растат здравички за радост на мама и тати.Стискам палци на двете майчета който ще раждат утре,всичко да мине о"к newsm10.Днес и нашият лекар каза че бебка май ,май няма да чака до 11.11. smile3522,да имаме готовност с татито.

# 158
Честито на родилите мами! Какво щастие...живи и здрави, бързо възстановяване и много радост...
Мами как сте? Моето бебче  danceми опира в пъпа и само го галя да се размести...Днес се разходих доста и се возих доста и то се друскаше доста... Момичета прочетох,но не помня newsm12от кой и къде за много полезни лепенки за белег от секцио? Ако трябва да си купя... Разказаха ми за едно раждане - доста страшно newsm09...повече не ща да слушам. Досега въобще не ме беше страх...
Стига толкова , че ще ви изтормозя...Всичко ще е наред... yes
На мамите дето ще раждат утре ...успех...

# 159
Ех, дъжд заваля, от бебенца Simple Smile Ами то скорпион убава зодия, дъ знаите.
Честито на Диляна и Антошка. Бързо възстановяване и много радости покрай бебовците.  newsm51
Точка и bluelight, стискам палци всичко да мине гладко, и да се радвате много на бебенца. Точка, помисли си за мен - има още един месец да се нося с корем ... Simple Smile А ти си вече на прага на срещата с мъничкия човек.

# 160
Точка и Lightblue стискам палци за утре ! Всичко да мине бързо и да сте много щастливи с бебоците !!! Hug

Grig много добре си изглеждаш Sunglasses покажи с какво се занимаваше , докато те нямаше в форума Wink

# 161
Здравейте,мили майчета!Да са живи и здрави бебчетата!Много се вълнувам и радвам за тях и семействата им! newsm51
Тази нощ ще събера цялата си положителна енергия,за да я изпратя на мамите с планирано секцио утре сутрин!Успех! newsm17
Аз все още стискам,даже днес малко се разходих!С първата бременност аз също имах задух,но коремчето ми до последно започваше от гърдите,а сега ме боли срамната кост ужасно и беба е много ниско.Днес имах само 3-4 контракции,неболезнени.
Целувки,доскоро!  love001

# 162
  • София - Дианабад
Ех, че хубави новинки Grinning!
Честит син Димитър на мама Евита и на татко Тони!
Честит син Гошко на мама Диляна!

Честита принцеса на мама Антошка!
На всички бебчета много късмет в живота, а на щастливите родители - с любов да си отглеждат малките съкровища!
Успех утре и на Точка и Lightblue - всичко да мине бързо и безпроблемно, ще чакаме известия  Peace!
Честит празник и на рожденика! Да бъде жив и здрав и да слуша половинката и децата Mr. Green!
Аз утре няма да дойда на лекцията за съжаление, ще ходя до факултета пак, да видим дали ще свършим работа.
Мами, някоя от вас купувала ли си е ваничка с тапа на дъното за източване на водата? Ако има такава, моля да ми пише откъде я е взела.
И другият ми въпрос е: ако таткото е безработен, трябва ли да е регистриран в Бюрото по труда, за да взимаме детските от 18 лв.?
За друго не се сещам засега.
Приятна вечер!

Последна редакция: пн, 23 окт 2006, 22:13 от goris

# 163

Лучия,  трудно ми е да си представя какво и за колко трябва да работя, за да ми се стори нормална цената от 200-300 лв само за матраче, каквото видях в Премаман... Сигурно е хуваво, ама....."леко" прекалена ми се стори тази цена !

Ееее, момичета - ами нали искахте инфо за матраците и аз написах.... не съм ги измисляла аз цените.
Даже и написах, че струват повече, макар да има и за малко над 100-тина лева.
Все пак има хора, които могат да си го позволят и може да им е полезно да разберат откъде да се снабдят.

Стискам палци на мамите утре! Скорпиончета - чакаме ви! 
Heart Eyes Hug

# 164
Горис, мисля, че трябва да се регистрира в Бюпрото по труда, но най- точно ще ти отговорят на въпроса в социалната служба- обаче по- лесния вариант е да отвориш сайта на Агенцията за социално подпомагане - там има горещ телефон за такива въпроси- много са любезни, да им се ненадяваш Simple Smile

Стискам палци за Точка и Lightblue- всичко да е ок и да ни зарадват с хубави новини и пухкави бебоци Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт