Сега сме дундички красиви, през НОЕМВРИ с бебетата- още по- щастливи!

• 12 728
  • 292
  •   1
Отговори
# 135
за корема-моята лекарка ми каза,че при първа бременност 2 седмици преди да родиш се смъква надолу-ама съм щяла да усетя-тоест-видимо било-и кат се смъкне-до 2 седмици-бебеееееееее Mr. Green-не знам за теб Жени-дали е видимо-ми виж де newsm78

# 136
Ми гледам, гледам.. струва ми се че е по-надолу, амаааа.... А пък тези от МАМА бяха казали, че около седмица след смъкването на корема се ражда..и сега....... smile3506 smile3515 tantrum - ей така се чувствам..

# 137
 newsm44 smile3501 smile3525 newsm51 Лелеееееееееееееееееееееееееееееееееееееее какви страхотни новинииии. Направо ме изпълват с щастие...

Да са им живи и здрави бебоците на мама Дил и Антошка
.

Тук слънцето изгря точно когато прочетох за появата на бебетата на белия свят  newsm53 newsm03.

ЗАПОЧНА СЕ...

За утре май не очакваме бебета, но за сряда имаме две, а може и повече да станат. newsm78
Аз пък защо съм запомнила, че Точка и lightblue са на реда утре newsm78

Ами да,  и аз така знам.

Айдееееее, отиде ми млякото   food002. Зачетох се и то кипна  smile3556

# 138
Живи и здрави да са сладките нови бебчовци! И техните мами да се възстановяват бързо!!!  newsm51 smile3504
Ама нали уж момченцата закъснявали, пък те май най-много бързат засега?!

За матраците - направих такова проучване, все едно докторат ще пиша по темата.
Аз също ще заложа на пенолатекс, защото кокосовите отделят фин прах от стърготините, който се диша от бебчо, че и от всички наоколо. Това се случвало най-вече, когато бебето вече е активно и започва да подскача в легълцето.

Ето ви най-важните критерии за избор на матрак:
- ортопедичен
- антиакарен /това също е проблем на кокосовите/
- дишащ /т.е. ако бебето се обърне с лице към матрака или пък върне храна, да може да диша/

Май това е.
Най-голям избор има в Премаман и повечето матраци отговарят на тия изисквания.
Но и цените им са добри...  Rolling Eyes

Последна редакция: пн, 23 окт 2006, 15:37 от luchia

# 139
   Моят доктор ми каза, че след 36 г.с. обикновено коремът се смъквал, но това не е индикация след колко време ще се роди бебето! Така че не се шашкайте толкова! Моят корем се смъкна преди седмица, че и повече! Да не казвам голяма дума, че да няма новинка и от мен, но още не съм родила!
  Много ми се идва утре, а и лекцията ще е интересна, но незнам дали да рискувам  newsm78! Ша го обмислям до утре до 7:30  Mr. Green!

# 140
  • у дома...
Момичета, отивам да готвя, а вие внимавайте с бебетата че както е тръгнало няма да смонем да ви честитим  Laughing

# 141
ЧЕСТИТИ БЕБОЦИ НА АНТОШКА И ДИЛ- ДА СА ЖИВИ И ЗДРАВИ!! Днес е първия ден на скорпиона..

Жени, нао мен корема миналия път ми се смъкна 23 часа преди раждането- но много видимо- както имах огромен корем - изведнъж нямах никакъв- като погледна на долу и си виждах пръстите на обувките, което преди беше невъзможно- а за кварца- ние не сме ползвали, но сестра и включваше в стаята на беба, когато е била болна- проветрява и пуска, или обратноо беше- не знам..

# 142
Здравейте приятели!

Добре дошли на малките бебоци!   Hug

Да са весели и здрави, да радват мама и тати, а и те тях!  Wink
Аз пък днес съм по работа в София и между другото ще скокна до офиса на Данет, да купя на мама медицински клин за след раждане Rita, с цип. Стига сме мислили само за бебока, малко и за мама, а!?!  Wink

Ще докладвам после дали си е струвала инвестицията от 43.50 лв май беше ...  newsm78

# 143
  • София
Много щастие и бързо възстановяване на мама Дил и Антошка!!!

Вече май-май всеки ден ще има новинки! Аз имам Рожден Ден в сряда, чакам нови астрални близнаци Wink

Аз днес се поразходих добре, свърших доста работа, осигурих и отоплението, два радиатора ADAX. Дано се окажат успешни. Лятото се разведохме с топлофЕкация, че много изнагляха. Имаме и печка с дърва, та ще комбинираме някак нещата.

Времето е чудесно в София, ако някой не е излизал, бързо да тича навън, че няма още много такива хубави и топли дни да има Hug

# 144
Честито на новообебилите се мами да са им живи и здрави бебчетата да слушкат,папкат и да нанкат!
Така както сме тръгнали май всеки ден ще си имаме ново бебченце!Пу-Пу да им се радваме много Joy

# 145
  • София
Ето ви най-важните критерии за избор на матрак:
- ортопедичен
- антиакарен /това също е проблем на кокосовите/
- дишащ /т.е. ако бебето се обърне с лице към матрака или пък върне храна, да може да диша/

Май това е.
Най-голям избор има в Премаман и повечето матраци отговарят на тия изисквания.
Но и цените им са добри...  Rolling Eyes
Лучия,  трудно ми е да си представя какво и за колко трябва да работя, за да ми се стори нормална цената от 200-300 лв само за матраче, каквото видях в Премаман... Сигурно е хуваво, ама....."леко" прекалена ми се стори тази цена !

# 146
  • София
Ох, не мога да ви смогна с четенето, но най-накрая и аз да се разпиша...
Първо: ЧЕСТИТИ БЕБЧЕТА НА МАМА ДИЛ И НА АНТОШКА. МНОГО ДА ГИ РАДВАТ И ДА СЛУШКАТ!!! newsm51 smile3525
Честит рожденник на AngelEyes   newsm59 Да ти е жив и здрав!!!
Мерелин, стаята за бебчето е супер. Искам и аз такаваааааааааааааааа newsm07 Е, не за мен де  Laughing
Григ, изглеждаш страхотно!!! За магазина на Данет - аз съм поръчвала оттам и доста ми забавиха поръчката при положение, че не съм се възползвала от услугата да ми я докарат до вкъщи, защото офисът им е точно до работата на моя мъж. Въпреки това ги чакахме доста време - седмица, две. Относно матрака - аз съм хвърлила око на един от въпросния магазин на Данет - Матрак Giotto Baby 120x60 - Magniflex - Pierre Cardin. Струва 100лв. и така като гледам отговаря на критериите, които Лучия е посочила. Но май ще го вземем по-натам, защото засега имаме обикновено дюшече и не ни е спешно.
Мамета, няма ли най-накрая да си спретнем една срещичка, че вече заваля дъжд от бебчета. А и времето е страхотно.
  Nature Sunny

# 147
  • София
Ейй, 2-3 седмици, тия са за #2gunfire

Аз поръчах разни неща от Пакостник и останах много доволна, на другия ден ми ги донесоха, пък и цените ми се сториха добри.

А за Премаман, аре нема нужда - матрак за 200 лв. То толкова струва нашия, дето е 160/200 и доста добре се държи вече около година. ТЕД е.  В Премаман и едни панталони за бременни струват 100лв. Е, не ми е по джоба, благодаря Naughty

За бебо матрак май ще вземем по-нататък, засега ще спретнем нещо с подръчни материали, да му е мекичко и топличко. Поне имаме легло вече, та съм спокойна.

# 148
За утре май не очакваме бебета, но за сряда имаме две, а може и повече да станат. newsm78
Аз пък защо съм запомнила, че Точка и lightblue са на реда утре newsm78

Охххххх Weary,така е - утре ние сме наред!Мами, много съм изтръпнала...ще пиша по-късно,ако съвсем не съм луднала Sick Sick

# 149
Точка мила УСПЕХ и ЛЕКО раждане!
Стискаме палци! newsm10
и утре да си гушкаш сладко бебче... smile3504

Общи условия

Активация на акаунт