Alessa - снимки и мнения на дрехи от бранда - 2 тема

• 33 747
  • 779
  •   1
Отговори
# 60
Имат нов модел топ-в цвят пудра и бяло.
Ефирни на волани Simple Smile

# 61
Хубави са, но ако бяха дълги модели можеше да поръчам. Такива не нося.

# 62
  • София
Още не са я издали, края на месеца.

Тоест ако сега в поръчам ще дойде в края на месеца? Имате ли идея тази дължина рокли с цепка отзад ли идват?
Мн ми харесва принта но с тази дължина ще съм като пингвин, затова обмислям да я скъся на шивач
Дали ше стои добре?

# 63
Не, мисля че не са с цепка. Но може да се направи, но си е занимавка и допълнителни пари. А чакането е много досадно, да ги пускат като са налични за изпращане вече, тогава да ги публикуват е най-добре.

# 64
Получих съобщение , че до 2 дни ще получа роклята. Обадих се и я отказах. Няма смисъл . Първо , че много пари , второ ,че лятото свърши. По - добре да инвестирам в кожено яке , че от него наистина имам нужда.
Надявам се , че няма да съжалявам ,че съм отказала роклята Grinning и без друго явно е правена за дами с пищен бюст.

Още проверявам сайта да разбера ще има ли скоро това голямо намаление или е само слух.

# 65
Сега си проверих мейла. Миналата година намалението е било първите дни на септември. Дано сега да е нормално, а не като последното.

# 66
Тя роклята и другата година ще е налична, няма страшно. Синята с връзките и деколте то ли? Според мен е за дами с по-малък бюст, зависи де, поне няма да им е много отворено отпред.

# 67
Много е хубава тази рокля, но 200 лв……. И аз мисля, че ще е налична и догодина.

# 68
Не. Роклята аква принт.

Иначе да , възможно е да е налична , ще видим до тогава ако не съм си намерила другаде рокля и съм си получила карта за намаление,  може и да я взема.

# 69
Здравейте, търся си червено палто с еко косъм. Сещате ли се някоя марка, която предлагат? Много ми хареса модела на Christine Fashion - " Marvelous". За жалост не го предлагат в червен цвят. Изглежда и малко късичко, но си е хубаво. Ако някой се сети нещо, ще съм благодарна!

# 70
Kупихте ли си от новите Поли естер и Скрънчита, не ви ли се струват скъпички за Поли естер?

# 71
Аз взех по-малкия размер чашка (С) горнище на бански Аква принт . Оказа ми се малък, правилно съм преценила,  че първия път си поръчах М и си го задържах.
Така ,че сега ще им го връщам, защото никоя дама не иска да го купи , а реално нито съм махала етикет , нито съм го ползвала , само го пробвах... че и за 45 лв бях готова да го продам , ама както и да е. Шанс.

Чакам още с нетърпение да видя кога ще пуснат голямото намаление и на кои модели.
Есенната им колекция излиза към Ноември нали ?

# 72
Да, ще погледна миналата година кога е било, то е зимна колекция направо. Интересно какво ще намалят, досега нови модели не са намалява ли, но вдигнаха цените и може сега да намалят нещо, ще видим де. Но предполагам летни неща, а то сега се готвим за есента...

# 73
Намалят стари колекции без значение зимни или летни.

# 74
Момичета, на какво мнение сте за тази рокля - риза :
https://alessa.bg/this-room-is-mine-denim-roklya-riza
Много съм я харесала, но не знам как ще ми стои.
А иначе си върнах розовото горнище за поправка, ципът не работи. Много се разочаровах.. Sad

Общи условия

Активация на акаунт