Фермата: Време за пробуждане - Сезон 7

• 45 735
  • 731
  •   1
Отговори
# 465
  • Sunshine state
Държавата ги изоставя такива сгради, това е истината. Скапана работа.

# 466
Костадин ми напомня на Мариус Куркински,  деликатна личност.

# 467
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Не съм особено очарована.Много семпли хора без нищо интересно,с което да ги запомниш.
Костадин - деликатен,най-интересният образ и очевидно не харесва жени.С такова впечатление оставам.Засега само него запомних като име и лице.

А,и турбо селянина Цоньо - въобще немой тип мъж по 1000 причини.Горките хорица там,да му търпят хъркането.Аз не бих мигнала и минута от този нощен тормоз.Според мен ще го номинират всяка седмица.

Имаше един от Чикаго е не знам си колко 40-50 ТИРа бизнес.Това ако беше вярно,този човек ще е много,много богат за американските стандарти и вместо да се пече на Мавриций,той ще се блъска във Фермата?Не го вярвам.Ще видим.

# 468
Аз ли бъркам или не?
Когато коментирахме миналия сезон, нямаше ли съфорумка , която очакваше да я влезе във Фермата 7.

# 469
Изгледах го. Честно много ми хареса. Е идеята с трите помещения ми е малко като в "Игри на волята" но няма лошо.
И мъжкия каст ми хареса като цяло за сега.
Забавлявай се с пуйките, с амбицията да доят.. коча и с хъркането на Цоньо. Юнашко хъркане.

# 470
  • София
По реалити форматите има нашествие на завърнали се заради ковида мигранти. Всички умни, успешни и красиви. Другата част са в някаква криза и са решили, че ще си я разрешат публично.
Иван и Андрей нещо са решили да са бели и добри, но пак ще им избие това, което обичайно им избива.
За битките беше интересно , бяха разнообразни.

# 471
Това с хъркането е огромен проблем. Всички ще се изнервят и или ще го отстрелят скоропостижно или Цоньо ще трябва да се премести  да спи в обора например.

# 472
  • Sofia
Като позаслабне от работа и глад,може и да намалее хъркането.

# 473
Това с хъркането е огромен проблем. Всички ще се изнервят и или ще го отстрелят скоропостижно или Цоньо ще трябва да се премести  да спи в обора например.
Е как в обора, там ще е кошмар за животните.
Дали няма до го отделят самостоятелно, защото това ще е непоносимо за всички.

# 474
На първо четене ми направи впечатление, че са заложили в по-голямата част на успешни, в кариерен план, мъже. Това на мен ми допада, защото винаги има какво да се научи от човек, който в работата си е успешен. Харесва ми да гледам продуктивни хора.

# 475
  • I want it all and I want it now.
Няма как да имаш успешен бизнес в САЩ и да дойдеш тук за поне 4 месеца. Има нещо, което не е  така 😉както го представи.

# 476
  • Буркина Фасо
колко са успешните в гледането на животни и коването на пирони.
то това ще е основното им занимание.

# 477
Не беше супер силен старт на сезона, но не беше и лош.
Каста за момента е приемлив за мен. Но от видяното от мъжете до момента очаквам сезона отново да се изнесе от жените. Трите места за спане + място за ратайте + фермер доста ще разкъсат групата и това вероятно ще доведе до допълнително триене. Появява се възможност при избор на опонент за дуел фокус да бъдат по-добрите условия на живот.  Малко вероятно това да вземе връх над личните конфликти и хладния бизнес с избора на удобен съперник, но остава на масата като възможност.

Иначе ще ги гледам няколко дни и тогава ще напиша кого харесвам и кого не.

# 478
Няма как да имаш успешен бизнес в САЩ и да дойдеш тук за поне 4 месеца. Има нещо, което не е  така 😉както го представи.

Възможно е да си права, но аз не виждам никакво противоречие в това да си успешен и да търсиш нови предизвикателства. Успелите хора обикновено са многопластови, търсещи личности и обичат адреналина и риска. Често имат и екстремни хобита. Така се балансират нещата и се получава усещане за цялостност. Не всичко в този живот е свързано с пари. Точно когато вече си ги спечелил и ги имаш, е по-лесно да освободиш съзнанието си и за други идеи. Разнообразният житейски опит, сблъсъкът с непривичното, излизането от зоната на комфорт, обогатяват личността.

# 479
Е как в обора, там ще е кошмар за животните.
Дали няма до го отделят самостоятелно, защото това ще е непоносимо за всички.

Права си, то не е един проблем. Кокошките ще спрат да носят, кравата и овцете няма да дават мляко. А пуйките ще му пригласят. Grinning

Общи условия

Активация на акаунт