Фермата: Време за пробуждане - Сезон 7

• 45 753
  • 731
  •   1
Отговори
# 480
Ангел в миналата ферма нали  спеше сам в една барака ли беше, каруца ли...ще измислят нещо и сега.

# 481
  • Другата България
И защо да няма как да си оставиш бизнес за три месеца в свят на комуникации от всякакво естество?
Хората милиони управляват по електронен път, да не говорим, че със сигурност има заместници, съдружници, подчинени....може и аз да греша, но някак не търся все "под вола теле".

# 482
Тъкмо се мъчих да се сетя, кой се беше изолирал заради хъркане.
Коцето прилича на Мариус Куркински, а Кирил ми напомня на покойния Чочо Попйорданов. Нещо в лицето, мимиките,  начина на изразяване и усмивката.
Да видим, дали ще ме подведе интуицията, но ми се струва, че Чавдар ще е следващия Ивайло Шопски.

# 483
Коцето ми е Ненчо Балабанов 1:1

# 484
Вярно, доста си приличат, но само визуално.
Коцето

Ненчо

# 485
  • SF
И защо да няма как да си оставиш бизнес за три месеца в свят на комуникации от всякакво естество?
Хората милиони управляват по електронен път, да не говорим, че със сигурност има заместници, съдружници, подчинени....може и аз да греша, но някак не търся все "под вола теле".

Пак ли започнаха одит да им правят? Simple Smile
Не си изоставят бизнеса за 3 месеца, а само за месец и половина. И освен това,
популярна стъпка е бизнесът излиза във ваканция през август. Замира. Неподходящ бизнес период. Може да бъде замразен, приспан, делигиран, слят, преосмислен. Време е за ремонти. За телевизиите и рекламодателите, които поддържат бизнеса им, също е слаб, заспал период. Подходящо е за снимки на риалитита - има свободни човешки ресурси, които могат да работят на хонорар или да се препичат на Градина. Чии бизнеси ви притесниха, че ще загинат, ако собствениците им се оттегли временно - било то за годишна ваканция за гмуркане в Червено море, да се направи Ком-Емине или да поживее в манастир? Обичам да консултирам бизнес въпроси и ще ви отговоря.

# 486
Визуално, разбира се.
Иначе Ненчо би докарал Коцето и звуково-жестомимично 😎

# 487
Не си изоставят бизнеса за 3 месеца, а само за месец и половина.
Фермата се снима 3 месеца, не 45 дни.

# 488
  • SF
Ами значи, продължавайте да им се притеснявате за бизнесите.

# 489
  • Другата България
Мисълта ми беше, че не може на всички да търсим "нещо гнило в Дания", и да мислим, че някой ни лъже и си измисля. То ще си проличи, но на прима виста този човек каква причина би имал да лъже? За да си хване и намери жена ли? Не знам, нека не прибързваме, това ми беше мисълта.
Коцето и на мен ми е симпатичен, добродушен изглежда, но ще е лесна мишена.
Трудно ще им бъде с Георги, силен играч се очертава, няколко години е кандидатствал, изгледал е всичко вероятно, дуели, битки, подготвил се е.

# 490
https://fermata.btv.bg/videos/za-10-balgarki-patjat-kam-fermata- … ffic_from_article

Ето ги и девойките. Освен Лора и тираджийката. Едната от тях е стюардеса и е от кастингите на миналия сезон. Има няколко мъжки момичета.
Очаквам с интерес.

# 491
  • Другата България
https://fermata.btv.bg/videos/za-10-balgarki-patjat-kam-fermata- … ffic_from_article

Ето ги и девойките. Освен Лора и тираджийката. Едната от тях е стюардеса и е от кастингите на миналия сезон. Има няколко мъжки момичета.
Очаквам с интерес.
Тираджийката на колко години е?
Тъкмо говорехме за Любо, той има компания, а тя кара ТИР.
СлучаЕност? Не мисля.

# 492
  • SF
Мисълта ми беше, че не може на всички да търсим "нещо гнило в Дания", и да мислим, че някой ни лъже и си измисля.

И моята мисъл е същата.
Не е невъзможно наистина да си изгубиш/или да си развиеш по-добре бизнеса заради появата в такова риалити.
В част от визитките навярно има някои неща, които са преувеличени, но и вероятно хората наистина се имат и мислят за успешни и значими.

# 493
Бизнес, който не може да го оставиш за 2 месеца, защото ще фалира, не е много устойчив. Едва ли човекът с тировете и 100 служители го играе един за всички и няма хора, които да работят с него в администрирането на процесите. Така че коментарите по тази линия са ми странни

# 494
Да, щото Любомир с 50те тира седи ден и нощ да си управлява бизнеса сам самичък. Човекът сигурно си има заместници, управители... И аз не разбирам това недоверие.

Общи условия

Активация на акаунт